Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 13:07:17
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jan Kuckovsky KUBASSES  (Prečítané 44778 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
cutaj
pravidelný návštevník
Príspevkov: 175

« Odpoveď #30 kedy: 31. Január , 2007, 20:54:15 »

Griglakovci  ( Juraj ci Fero )su taky muzikanti , ze Ked chytia aky kolvek nastroj tak musi hrat ( aj ked by nehral ...) Beeee , preto je dobre ked niekdo nevie predat nastroj , urobia taku predvadzacku  ze nastroj je predany. :),
Zaznamenané
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #31 kedy: 01. Február , 2007, 09:38:21 »

Griglakovci  ( Juraj ci Fero )su taky muzikanti , ze Ked chytia aky kolvek nastroj tak musi hrat ( aj ked by nehral ...) Beeee , preto je dobre ked niekdo nevie predat nastroj , urobia taku predvadzacku  ze nastroj je predany. :),

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Ten nástroj nie je na predaj. Jurajovi bol iba požičaný, s kamarátstva. A ukážky vznikly spontáne.Tak prečo ich nedať na stránku, keď sú dobré?

Cutaj tysi nejaký strašný expert, keď vieš kvalitu nástroja posúdiť s obrázku.
Zaznamenané
cutaj
pravidelný návštevník

« Odpoveď #32 kedy: 01. Február , 2007, 20:53:39 »

No , mozno som expert, mal som uz v rukach cca 1000 gitar bol som 10rokov na zapade aj USA , Kanada , poznam aj tieto pomery, momentalne som vo Svajciarsku ...
Zaznamenané
misofg
stály hosť

ABCDEFUCK

« Odpoveď #33 kedy: 02. Február , 2007, 09:53:52 »

A ja ja ja som bol vo Kapušianskych Kľačanoch.... ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
cutaj
pravidelný návštevník

« Odpoveď #34 kedy: 02. Február , 2007, 18:43:01 »

no tam som este nebol Žmurk
Zaznamenané
misofg
stály hosť

ABCDEFUCK

« Odpoveď #35 kedy: 26. Február , 2007, 10:52:45 »

http://www.handguit.com/zvuk.htm

Sú tam pekné nové ukážky ktoré nahral opäť Juraj Griglák, na posledenj vyrobenej basgitare.
Tá "slapovacia" nemá chybu.
Zaznamenané
misofg
stály hosť

ABCDEFUCK

« Odpoveď #36 kedy: 16. Júl , 2007, 15:08:31 »

http://www.handguit.com/galleri.htm

V galérii pribudol nový nástroj. Nemám o ňom podrobné info. A hral som na ňom iba chvíľu. Je to LP. Mahagon, vrch javor atď. proste LP. Snímače 490tky. A má Graph tech Ghost piezo snímač aj s midi prevodníkom. Zamikatelne mechaniky. Graph Tech nultý pražec. Je to presná kópia LP. Robená podľa originál výkresu od Gibsona.
Nie som si istý či hrdý majiteľ je členom fóra, ale mysíl že áno. Vilo tak daj svoje dojmy ak si tu.
Ďalší skvelý nástroj od tohoto slovenského výrobcu. Ktorému fandím Bravooo
« Posledná zmena: 16. Júl , 2007, 16:57:11 od Pitu » Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #37 kedy: 16. Júl , 2007, 16:40:10 »

velmi pekne nastroje, fakt je ten ze niektore detaily su naozaj pekne dotiahnute.  Som frajer
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #38 kedy: 16. Júl , 2007, 16:52:33 »

Nástroj super, ale predsa čo by povedal klasik na modrý LP, nejako mi to nan nesedí, ale proti gustu žiaden dišputát.
Moderná doba si vyžaduje moderné riešenia aj modernejšie poňaté nástroje.Každopádne som rád že precíznosť neprúdi len z Oravy Zdravíčko
« Posledná zmena: 16. Júl , 2007, 16:59:20 od guitman » Zaznamenané

tatko fóra
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #39 kedy: 16. Júl , 2007, 17:39:03 »

pekny nastroj...mne sa paci to "umne" vyvednie kablikov pre graphtech piezo kobylku, ktore v prvom momente nie je vidno
Zaznamenané
cutaj
pravidelný návštevník

« Odpoveď #40 kedy: 16. Júl , 2007, 22:18:52 »

" modra je dobra " takto hovoria poniektory politici ....
v prvom rade mi udreli do oci inlay korunky ktore sa mi zdaju  insie ako je na Gibsnoch ( myslim tretia a piata poloha  Smútim  - su volajake uzke a dlhe...)  ale to neni podstatne dolezity je zvuk ... a tiez sa tu nehovorila cena ako sa to pohybuje ?  Žmurk
« Posledná zmena: 17. Júl , 2007, 06:08:39 od guitman » Zaznamenané
misofg
stály hosť

ABCDEFUCK

« Odpoveď #41 kedy: 17. Júl , 2007, 10:17:05 »

Modré LP mi tiež nejak nesedí ale zakazík je pán.
Inlay korunky nie su presné ako na LP.  Ževraj sa nepodarilo zohnať dostatočne veľký materiál.
Ohľadom ceny, kontaktujte priamo výrobcu. Mysím že mile rád urobí rozpočet na gitaru po zaslaní požiadaviek a kritérii.
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #42 kedy: 17. Júl , 2007, 10:27:39 »

Ohľadom ceny, kontaktujte priamo výrobcu. Mysím že mile rád urobí rozpočet na gitaru po zaslaní požiadaviek a kritérii.
To je samozrejmé a samozrejmé je aj to že kvalitný handmade na zakázku pod 30 000Sk nebude, predsa len je to ručná práca, ale všetko záleží na dohode a na výrobcovi.Hardware, snímače materiál su jasné a potom je už len cena práce.
Zaznamenané

tatko fóra
misofg
stály hosť

ABCDEFUCK

« Odpoveď #43 kedy: 17. Júl , 2007, 10:47:07 »

To je samozrejmé a samozrejmé je aj to že kvalitný handmade na zakázku pod 30 000Sk nebude, predsa len je to ručná práca, ale všetko záleží na dohode a na výrobcovi.Hardware, snímače materiál su jasné a potom je už len cena práce.

Presne tak. A u tohoto LP len keď si spočítame Preamp + piezo kamene + komplet midi  stojí cca 18 000 Sk.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 17. Júl , 2007, 10:47:14 »

no nejaky strat podla mna moze byt aj pod 30 ale LP asi nie
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.104 sekund, 23 otázok.