Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Predator - ukážky

Started by , 29. Marec , 2005, 20:51:56

Martinlm

ja som to zozral. az ked som videl robertov prispevok do inzeratov, tak ma to koplo.

guitman

Predátor ako inak veď čo by som bz fóra robil je to moja náhradná rodina.A som rád že sa tu zrážame a vzájomne sa učíme.Mne o peniaze nikdy nešlo aj keď mať ich otvára kopec dažších možností asi vieš o čom hovorím.
tatko fóra

iMbUS

predator pekna vec..hlavne ta prva. Aj zvuk sa mi paci. A ku hre mam len jednu vyhradu, ze dost casto pouzivas ten isty beh. Ale inak pekne.....aj ja nieco nahram asi :)
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

Dík. S tým behom ... človek si niekedy neuvedomí, že sa občas opakuje, ale je to pravda. Pousilujem sa ďalej pracovať na sebe.

Skúšam poslať ďalšiu nahrávku - je to podklad do karaoke, ktorý v svojom štúdiu robím pre jednu ZŠ v Sobranciach. Zatiaž som sa nejak extra nebavil s nahrávkou, práve som ju dokončil a musím si to vypočuť s odpočinutým sluchom.

Prečo mi to však nechce zobrať mp3?

Ešte jeden pokus o poslanie ...

(ukazka Habera.mp3 sa stratila)

rastis

predator napísal:
QuoteEšte jeden pokus o poslanie ...

(ukazkaHabera.mp3 sa stratila)

Ma to tu este zopar much, na ktorych Majo pilne pracuje, tak vydrz zopar dni. Alebo si to nalinkuj z ineho ftp.

iMbUS

nechce to ist..aj ja cem pocut haberu
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

guitman

bolo to bloknuté na zápis už je to OK pošli mi ho mailom hodím ho tam ručne lebo to potom blbo vyzerá keď akože je a nie je
tatko fóra

Máš to v pošte. Je to skladba Pomník šibnutým (Habera + Vejmělková) v karaoke verzii, teda bez spevu.

guitman

tatko fóra

K tym tvojim ukazkam >>> Nadhera !!!!!  :kiss:

frakos

...paradny vyvazeny zvuk nahravky. ... gitaru si tam hral ty? ..... jaj, to predator asi tak skoro neodpise :)

Áno, všetko som hral sám, aj sprievody som sám naprogramoval. Díky všetkym, ktorým sa to páči, vážim si to.

Pitu

A čo, nejaké nové ukážky buď z vlastnej tvorby, alebo zo štúdia nebudú?