Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 15:35:21
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SBS snimace  (Prečítané 9598 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
hopík
pravidelný návštevník
Príspevkov: 217

« Odpoveď #15 kedy: 26. November , 2006, 17:43:38 »

cutaj napísal:
Citácia
HOPIK zazraky v takomto pripade sa nedeju , tazko porovnavat uznavane znacky a dlhorocne vyvojarske dielne ktore  ustavicne pracuju  na TOP snimacoch , ktory sa da povedat po dreve je najdôlezitejsi !
SBS su dobre snimace  - skutocne ( hral som na ne , moj priatel ich ma odadene)  , ale zazrak ? ...prosim ta neprehanaj.  \" Musis viac tomu verit\"...

musel som ho trochu povzbudiť.  
jeho príspevok bol trochu pesimistický.
Ale proti tomu čo tam ma, to bude taky malý zazrak.
p. Šlapak vyvíja tie snímače už niekolko destročí nie je žiadny amater. venuje sa tomu z nadšením, a počúva čo od neho žudia chcú.
Bol som u neho, nie jeden krát viem o čom hovorím.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #16 kedy: 26. November , 2006, 18:41:42 »

rastis napísal:
Citácia
Po dreve je najdolezitejsia kobylka, potom nulty prazec.

Aby sa tu niekto nazacal hadat - Rastis to mysli tak, ze ak ti nehra gitara, skus vymenit kobylku a nulty prazec (teda ak tieto komponenty nemas poriadne).
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #17 kedy: 26. November , 2006, 18:49:54 »

Ja som reagoval skorej na hlasku, ze snimace su hned najdolezitejsie po dreve, s cim zasadne nesuhlasim.
Zaznamenané
brianlover
pravidelný návštevník
Príspevkov: 347

« Odpoveď #18 kedy: 26. November , 2006, 21:17:29 »

tak, uz mam objednane, uvidime..verim ze proti tomu, co je tam teraz, sa to urcite zlepsi..B)
Zaznamenané
cutaj
pravidelný návštevník
Príspevkov: 175

« Odpoveď #19 kedy: 26. November , 2006, 21:42:26 »

Roberto , nechapem preco si mal od SBS  20 snimacov ?( mas 20 gitar?) asi si nemohol najst ten spravny zvuk ?  ... alebo ich menis zo strunami?  (nehovoril som ze su zle , kvalita  zodpoveda cene , co moze tesit..)
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #20 kedy: 26. November , 2006, 21:57:34 »

cutaj napísal:
Citácia
Roberto , nechapem preco si mal od SBS  20 snimacov ?( mas 20 gitar?) asi si nemohol najst ten spravny zvuk ?  ... alebo ich menis zo strunami?  (nehovoril som ze su zle , kvalita  zodpoveda cene , co moze tesit..)

testoval som vselico, ked boli peniaze tak som sa hladal.. nech Progrocker povie o poslednom mojom Slapakovom singli ako sa mu paci.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #21 kedy: 26. November , 2006, 22:00:56 »

Nemal som zatial cest ich moc skusat, ale velmi ma uputal jeden singel, co ma Roberto na svojej gitare. Ma nadherny plny a pritom krasne sfarbeny zvuk a stale som iba na nom hral s tou gitarou.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
brianlover
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 24. December , 2006, 21:44:45 »

tak, snazim sa osadzat..(JB ku kboylke, PB ku krku..)..
nastava vsak problem..povodne yyamaha shits(dalej len YS) mali pod sebou taku pruziacu penu..
sbs singel je rovnako vysoky, ako YS, takze som pouzil jeho penu, pritiahol a sedi vsetko, uhol, sklon..
sbs PB je ale vyssi, ako povodny YS, z ktoreho som odlepil jeho peny..neviem, mne pride divne dat tam snimac a nicim ho nepodlozit, navyse sbs ma vystup kablika tak naspodku a neviem, ako to tam ulozit, aby to bolo v rovine..ked to pritiahnem (ci uz s podlozkou alebo bez), nedari sa mi dosiahnut uspokojujuca poloha..vselijak sa to vykruca a pod..
nejaka rada??
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #23 kedy: 24. December , 2006, 22:03:45 »

roberto, co je zac ten tvoj singel?? ...akurat potrebujem jeden snimac na strata, tak by som to zobral
Zaznamenané
cutaj
pravidelný návštevník
Príspevkov: 175

« Odpoveď #24 kedy: 25. December , 2006, 00:08:20 »

sbs robi vysie snimace -mozno  vysoke magnety!!!  je nutne niekedy ak je potrebne zafrezovat vyssi otvor a je to OK-
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #25 kedy: 25. December , 2006, 00:56:40 »

gm_viktor napísal:
Citácia
roberto, co je zac ten tvoj singel?? ...akurat potrebujem jeden snimac na strata, tak by som to zobral

Vies co, ani presne neviem.. do 900sk urcite. Je to Alnico 5 singel, ma to riadne gule.. B)

How many times does somebody lie
\'Til patience runs her course?
Keep that in mind, when we say goodbye
\'Cuz you can\'t get this stuff no more (VH)

ej bistu bohu, nejak ma vianoce zmohli Popiskujem si
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
brianlover
pravidelný návštevník

« Odpoveď #26 kedy: 25. December , 2006, 10:18:55 »

po vsetkom moznom zvazovani a skusani som prispel k tomu, ze budem musiet vyfrezovat hlbsie diery..pretoze ked tam aj polozim snimace len tak, su privysoko..
hlbka terajsich dier je 1.95, hlbka priestoru na elektroniku je az 3,6..takze nejaky ten polcentimetrik si mozem dovolit, nie??Popiskujem si

Naposledy upravil brianlover, : 25.12.2006 2006 10:32
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #27 kedy: 25. December , 2006, 14:05:09 »

roberto napísal:
Citácia
gm_viktor napísal:
Citácia

Vies co, ani presne neviem.. do 900sk urcite. Je to Alnico 5 singel, ma to riadne gule.. B)

diky moc Žmurk
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #28 kedy: 29. December , 2006, 22:39:39 »

ozaj, robi pan slapak snimace aj v bielej farbe??
sa mi zda ze niekde som cital ze robi len cierne...
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #29 kedy: 29. December , 2006, 23:56:21 »

gm_viktor napísal:
Citácia
ozaj, robi pan slapak snimace aj v bielej farbe??
sa mi zda ze niekde som cital ze robi len cierne...

ano, je to taka kremova skor..
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.071 sekund, 23 otázok.