proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1680 kedy: 16. Január , 2009, 11:58:08 » |
|
Piccio Dal Pozzo-kvalitna halucinacia . Druhy album mam velmi rad, Abbiamo cosi ma v nazve.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #1681 kedy: 16. Január , 2009, 17:47:21 » |
|
Druhy album mam velmi rad, Abbiamo cosi ma v nazve. Abbiamo Tutti I Suoi Problemi . Inak za vypocutie stoji aj ich posledna vec Pic_nic@Valdapozzo(2004) . Taky pomaly UFO-jazz na moderny sposob .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1682 kedy: 16. Január , 2009, 17:51:52 » |
|
Abbiamo Tutti I Suoi Problemi . Inak za vypocutie stoji aj ich posledna vec Pic_nic@Valdapozzo(2004) . Taky pomaly UFO-jazz na moderny sposob .
Celkovo talianska progrockova scena bola jedna z najpestrejsich a muzikantsku latku dali velmi vysoko.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #1683 kedy: 18. Január , 2009, 14:40:19 » |
|
dnes nektar a tab in ocean a novalis dajaky co mam od progaca parada
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #1684 kedy: 18. Január , 2009, 15:06:59 » |
|
Kataklysm - The Last Effort (Renaissance II) The Subways - Oh Yeah Asesino - Padre Pedofilio Roadrunner United - In The Fire Slayer - I Hate You
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #1685 kedy: 19. Január , 2009, 08:39:20 » |
|
YES - Union
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #1686 kedy: 19. Január , 2009, 08:48:32 » |
|
Celkovo talianska progrockova scena bola jedna z najpestrejsich a muzikantsku latku dali velmi vysoko.
Prave sa v nej rypem na Progarchives a idem abecedne kapela za kapelou . Zaujimave su aj menej zname kapely-Alusa Fallax, Uovo Di Colombo, Pierrot Lunaire, I Giganti,Procession,The Trip.... . Suhlasim, tal. muzika je naozaj velmi pestra a je v nej zopar kapiel , ktore predstavuju svetovu spicku v danom zanri, ale zas pomerne casto sa na niektorych albumoch stretavam s tym , ze hudobny material je spracovany povrchne, na efekt , bez nejakeho vnutorneho obsahu . Treba si z toho kvanta albumov vybrat tie najpodarenejsie .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #1687 kedy: 19. Január , 2009, 08:50:08 » |
|
YES - Union
Na tento musim mat vyslovene chut, ale dnes sa hodi .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #1688 kedy: 19. Január , 2009, 08:53:49 » |
|
dnes nektar a tab in ocean a novalis dajaky co mam od progaca parada
Ja mam rad od Nektaru este Remember The Future(1974) a Recycled(1975)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #1689 kedy: 19. Január , 2009, 08:54:28 » |
|
Guthrie Govan - Erotic cakes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #1690 kedy: 19. Január , 2009, 08:57:44 » |
|
Guthrie Govan - Erotic cakes
Vcera som prave pocuval Asiu-Silent Nation(2004), kde hra na gitaru, dost technicky hrac , ale jeho hra sa mi celkom pacila-pozna mieru .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #1691 kedy: 19. Január , 2009, 09:07:38 » |
|
Na tento musim mat vyslovene chut, ale dnes sa hodi . ja som na to dostal chut po sakra dlhej dobe a nesklamalo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #1692 kedy: 20. Január , 2009, 11:34:02 » |
|
na dnes je to bezkonkurencny Vidiek & Ventil RG...a chcel by som mat tak f pic...jak Kuric Vidiecan ked je 7 rano anglicka
|
|
« Posledná zmena: 20. Január , 2009, 11:36:14 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #1693 kedy: 22. Január , 2009, 07:27:32 » |
|
Jon Anderson - In The City Of Angels Yes - The Ladder The Beatles - vsetko, co stiham :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #1694 kedy: 23. Január , 2009, 14:20:24 » |
|
Hemi Sync - Transcendence Ono to nieje hudba ale 35 minut zvuku vygenerovaneho pomocou brainwave synchronizeru pre dosiahnutie stavu hlbokej meditacie... a mozem potvrdit ze to funguje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|