rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2940 kedy: 17. Marec , 2011, 17:50:07 » |
|
Ved to, kopa priemeru a malo vynimocneho.
to je o vkuse, mne sa zda toto sice obycajna, ale vynimocne pekna pesnicka: jasne ze s hammelom by to bolo horsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #2941 kedy: 17. Marec , 2011, 17:53:50 » |
|
no vsak ale naco to porovnavat.
Collegium je urcite ovela lahsie stravitelne a ako sa uz spomenulo tiez mi nesedi Hammel, ale ja ten Vargov sposob hry nejakym sposbom obdivujem a na tych nahravkach sa mi to paci. Porovnat viem iba moj vnutorny pocit a ten je taky, ze ma ovela viac naplna akakolvek ina talianska kapela. Inak, od Collegia mam rad iba tie prve dva studiove a dva zivaky, tie pesnicky, co robili s Hammelom naozaj nemusim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2942 kedy: 17. Marec , 2011, 17:54:18 » |
|
to je o vkuse, mne sa zda toto sice obycajna, ale vynimocne pekna pesnicka: jasne ze s hammelom by to bolo horsie Je pekna, len ja to hodnotim aj z hladiska originality a pod., ked uz som napocuval skoro cely progrock komplet. Osobne uz ked tak, tak mam ovela radsej Modry Efekt a to nielen kvoli Hladikovi (rovnomenny album, Svitanie, Svet Hledacu a 33) - to ma 4 kvalitne po sebe iduce a pritom aj pomerne pestre albumy. To sa Collegiu nepodarilo...
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2943 kedy: 17. Marec , 2011, 17:56:28 » |
|
Je pekna, len ja to hodnotim aj z hladiska originality a pod., ked uz som napocuval skoro cely progrock komplet. Osobne uz ked tak, tak mam ovela radsej Modry Efekt a to nielen kvoli Hladikovi (rovnomenny album, Svitanie, Svet Hledacu a 33) - to ma 4 kvalitne po sebe iduce a pritom aj pomerne pestre albumy. To sa Collegiu nepodarilo... Semelka u Efektu je pre mna vacsia prekazka jak Hammel u Collegii
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2944 kedy: 17. Marec , 2011, 17:58:22 » |
|
Semelka u Efektu je pre mna vacsia prekazka jak Hammel u Collegii Co ja viem, mne az tak nevadi. Napriklad si vezmi, tu sa podla mna aj hodi: Nie je ho tam nastastie az tak vela.
|
|
« Posledná zmena: 17. Marec , 2011, 17:59:56 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #2945 kedy: 17. Marec , 2011, 17:59:17 » |
|
Collegium je urcite ovela lahsie stravitelne a ako sa uz spomenulo tiez mi nesedi Hammel, ale ja ten Vargov sposob hry nejakym sposbom obdivujem a na tych nahravkach sa mi to paci. Porovnat viem iba moj vnutorny pocit a ten je taky, ze ma ovela viac naplna akakolvek ina talianska kapela. Inak, od Collegia mam rad iba tie prve dva studiove a dva zivaky, tie pesnicky, co robili s Hammelom naozaj nemusim.
nahodou song "Pod so mnou" je uplne paradny. to je pre mna vrchol hammelovej tvorby
|
|
« Posledná zmena: 17. Marec , 2011, 18:01:02 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #2946 kedy: 17. Marec , 2011, 18:02:10 » |
|
Je pekna, len ja to hodnotim aj z hladiska originality a pod., ked uz som napocuval skoro cely progrock komplet. Osobne uz ked tak, tak mam ovela radsej Modry Efekt a to nielen kvoli Hladikovi (rovnomenny album, Svitanie, Svet Hledacu a 33) - to ma 4 kvalitne po sebe iduce a pritom aj pomerne pestre albumy. To sa Collegiu nepodarilo... Skor mam rad Ursinyho. To jeho kvazi progove obdobie prvych dvoch dosiek. Pevnina detstva a Modry vrch su pre mna najkvalitnejsie dosky, ktore tu vysli. Potom jeho pesnickove obdobie moc nemusim, tak isto ako Vargove. Skor albumy ked uz bol na tom zdravotne zle Zelena, Momentky, Do tla alebo Ten isty tanec. Posledna doska Pribeh ma moc nechytila
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2947 kedy: 17. Marec , 2011, 18:02:13 » |
|
nahodou song "Pod so mnou" je uplne paradny. to je pre mna vrchol hammelovej tvorby neviem ci to neni inak prvy buster v slovenskej nahravke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #2948 kedy: 17. Marec , 2011, 18:06:42 » |
|
neviem ci to neni inak prvy buster v slovenskej nahravke nejaky tesla? inak minule som sa dal tak letmo do reci s p. Fresom a ten si uz ani nepametal na tento song.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2949 kedy: 17. Marec , 2011, 18:34:20 » |
|
nejaky tesla? inak minule som sa dal tak letmo do reci s p. Fresom a ten si uz ani nepametal na tento song. urcite nie tesla, 100pro to bol nejaky domaci poletovanec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #2950 kedy: 17. Marec , 2011, 18:53:05 » |
|
miler a umelkyna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2951 kedy: 17. Marec , 2011, 19:17:10 » |
|
miler a umelkyna
Bittova je skvela.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #2952 kedy: 17. Marec , 2011, 19:25:17 » |
|
Bittova je skvela. len on tam k nej nejak nepasuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #2953 kedy: 17. Marec , 2011, 21:54:36 » |
|
perfektny zvuk gitar
Je jak z trubice, ale celkom sa mi paci. Deftones na podobny na konci jedneho songu a funguje to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #2954 kedy: 17. Marec , 2011, 21:54:44 » |
|
Bittova je skvela. Videl som kusok z toho videa a je to taka odlahcena Diamanda Galas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|