Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 15:40:26
Strán: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 235 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: top 5 pre dnesny den  (Prečítané 677922 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Dugo
Hosť
« Odpoveď #930 kedy: 31. Máj , 2008, 10:51:04 »

srat na to, co hraju... to je vkus a ten sa normalnym ludom vyvyija... ja z nich cvrkam, ked ich vidom ako kapelu na podiu a sledujem, jak im to funguje, kolko casu v skusobni im to zhltlo, jaky je z toho vysledok a ako to posobi na ludi...

pravdu vravis... maju to super spravene aj chytlave hity no so mnou to ani nepohne. 3-4 akordy dokolecka, ja by som sa zblaznil hrat toto  ?§!.

na ludi mozu posobit aj ovela narocnejsie a hlavne rockove veci  Zdravíčko
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #931 kedy: 31. Máj , 2008, 10:52:30 »

a tym tu ides ohurovat ? ja viem presne kolko som vcera rozjebal a este si to navyse aj cele pamatam... a ?

kto vravi ze idem ohurovat? aj ja si secko pamatam a neviem kde sa tie love tak rychlo stratili  Bavím sa skvele
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #932 kedy: 31. Máj , 2008, 10:53:41 »

pravdu vravis... maju to super spravene aj chytlave hity no so mnou to ani nepohne. 3-4 akordy dokolecka, ja by som sa zblaznil hrat toto  ?§!.

na ludi mozu posobit aj ovela narocnejsie a hlavne rockove veci  Zdravíčko
MOZU, ale zober si ci ludia pocuvaju skor Ska ako nejaky solidny rock/hard rock, hlavne mladi ludia, nepocitam tych co pocuvaju H16 a podobne "vydobytky" modernej "hudby"
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Dugo
Hosť
« Odpoveď #933 kedy: 31. Máj , 2008, 10:55:37 »

MOZU, ale zober si ci ludia pocuvaju skor Ska ako nejaky solidny rock/hard rock, hlavne mladi ludia, nepocitam tych co pocuvaju H16 a podobne "vydobytky" modernej "hudby"

...a to sa coskoro zmeni  Zdravíčko
Zaznamenané
homar
inventár podniku

« Odpoveď #934 kedy: 31. Máj , 2008, 11:06:43 »

...a to sa coskoro zmeni  Zdravíčko
neboli by odveci...ale aj keby sa vam podarilo ako kapele zaujat, tak myslim ze jedna kapela to nevytrhne..
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #935 kedy: 31. Máj , 2008, 11:08:00 »

neboli by odveci...ale aj keby sa vam podarilo ako kapele zaujat, tak myslim ze jedna kapela to nevytrhne..

rockove sily sa spoja a na svete nastane poriadok  Na zdravie! a voda v potokoch a riekach sa zmeni na pivo.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #936 kedy: 31. Máj , 2008, 11:18:20 »

rockove sily sa spoja a na svete nastane poriadok  Na zdravie! a voda v potokoch a riekach sa zmeni na pivo.

len to treba pre to nieco robit a nielen o tom kecat. uvidime aku revoluciu prinesie giga, miestami az tera koncert na streche. dojdem mrknut.
Zaznamenané

o-yep sro
Dugo
Hosť
« Odpoveď #937 kedy: 31. Máj , 2008, 11:34:30 »

len to treba pre to nieco robit a nielen o tom kecat. uvidime aku revoluciu prinesie giga, miestami az tera koncert na streche. dojdem mrknut.

robim pre to maximum, co ty o tom vies co robim?  Zdravíčko prave som si prdol, aj to si vedel?  Bavím sa skvele

jo dojdi, bude to narez  Na zdravie!

Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #938 kedy: 31. Máj , 2008, 11:43:38 »

dugo, drzim vam palce nech to dobre dopadne, ale radsej si tu po koncerte precitam ze to bol narez, ako ze to bude narez. Aj inym kralom sa moze nezadarit :).
Zaznamenané
homar
inventár podniku

« Odpoveď #939 kedy: 31. Máj , 2008, 11:49:48 »

dugo, drzim vam palce nech to dobre dopadne, ale radsej si tu po koncerte precitam ze to bol narez, ako ze to bude narez. Aj inym kralom sa moze nezadarit :).

vsak jasne, len aby to nedopadlo ako Mojsejfest  Beeee
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #940 kedy: 31. Máj , 2008, 11:54:56 »

semish to presne vystihol.
pismenka na internete spravili hvizdu iba z par ludi a ty nemas picu, takze to asi nebude tvoj pripad, jedine ze by ta vytiahol medzi slavnych vaso bevalagua. ja si pockam na koncert, dovtedy to beriem s velkou rezervou ako tvoj humor, potom sa uvidi  ha ha ha Na zdravie!

a co pre to robis - si ako elan alebo kvetka horvathova, ze o koncerte a porode rozpravas dlhy cas pred tym nez sa to stane, to maju ludia skutocne na haku. svet pozna vela dugov co pisali a pisali a nic sa neudialo. takze radsej tie slova podpor vela super koncertami, potom to mozno bude brat aj niekto vazne Na zdravie!
« Posledná zmena: 31. Máj , 2008, 11:55:53 od pista58 » Zaznamenané

o-yep sro
Dugo
Hosť
« Odpoveď #941 kedy: 31. Máj , 2008, 12:06:47 »

semish to presne vystihol.
pismenka na internete spravili hvizdu iba z par ludi a ty nemas picu, takze to asi nebude tvoj pripad, jedine ze by ta vytiahol medzi slavnych vaso bevalagua. ja si pockam na koncert, dovtedy to beriem s velkou rezervou ako tvoj humor, potom sa uvidi  ha ha ha Na zdravie!

a co pre to robis - si ako elan alebo kvetka horvathova, ze o koncerte a porode rozpravas dlhy cas pred tym nez sa to stane, to maju ludia skutocne na haku. svet pozna vela dugov co pisali a pisali a nic sa neudialo. takze radsej tie slova podpor vela super koncertami, potom to mozno bude brat aj niekto vazne Na zdravie!

mame za sebou super koncerty, kto bol moze potvrdit.  Žmurk do vetra netliacham
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #942 kedy: 31. Máj , 2008, 12:13:56 »

mame za sebou super koncerty, kto bol moze potvrdit.  Žmurk do vetra netliacham

to sa este len ukaze  Žmurk
Zaznamenané

o-yep sro
Dugo
Hosť
« Odpoveď #943 kedy: 31. Máj , 2008, 12:23:16 »

to sa este len ukaze  Žmurk

Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #944 kedy: 31. Máj , 2008, 16:06:25 »

ludia pocuvaju, to co sa im tlaci do hlav cez media a ine cesty, jednoducho si na to zvyknu

ale prt. jake ska kde kto komu tlaci cez media ? a som vcera cumel v Mlynskej... to ani Beatles namali na koncertoch, jak ten Polemic... ludia pocuvaju, co sa im paci a media im to hraju. ale to sme uz rozoberali v inej teme...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 235 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.077 sekund, 23 otázok.