MR
|
|
« Odpoveď #945 kedy: 31. Máj , 2008, 16:09:14 » |
|
sepultura - bestial devastation EP, to je nárez
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #946 kedy: 31. Máj , 2008, 16:39:18 » |
|
ale prt. jake ska kde kto komu tlaci cez media ? a som vcera cumel v Mlynskej... to ani Beatles namali na koncertoch, jak ten Polemic... ludia pocuvaju, co sa im paci a media im to hraju. ale to sme uz rozoberali v inej teme...
lol aj ja som tam bol, mohli sme dat pivso
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #947 kedy: 31. Máj , 2008, 16:44:08 » |
|
po a - nedotlacil by som sa k Tebe
po be - asi by som ta nespoznal, aj keby si sa mi do obrazu postavil
po ce - skurvene zetony
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #948 kedy: 31. Máj , 2008, 17:59:57 » |
|
ale prt. jake ska kde kto komu tlaci cez media ? a som vcera cumel v Mlynskej... to ani Beatles namali na koncertoch, jak ten Polemic... ludia pocuvaju, co sa im paci a media im to hraju. ale to sme uz rozoberali v inej teme...
nemusí to byť iba cez media, možu to byť kamoši a festivaly, vysledok je rovnaký
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #949 kedy: 31. Máj , 2008, 18:24:39 » |
|
po a - nedotlacil by som sa k Tebe
po be - asi by som ta nespoznal, aj keby si sa mi do obrazu postavil
po ce - skurvene zetony
po a - v dave som ani nebol, pretoze som odisiel dost skoro, znechutili ma kapely jak Tina, Hex a Langerova ci co to bolo po b - sak na moju fotku kukas kazdy den po c - chodili sme na pivo dole kde zetony neboli, je to fakt p*čovina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #950 kedy: 31. Máj , 2008, 18:26:31 » |
|
po a - prisiel som tam az o nejakej 23.00
po be - ta fotka sa na Teba moc nepodoba
po ce - kto by sa predieral uplne niekam do riti davom pre pivo do dalsieho davu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #951 kedy: 31. Máj , 2008, 22:48:11 » |
|
po a - prisiel som tam az o nejakej 23.00
po be - ta fotka sa na Teba moc nepodoba
po ce - kto by sa predieral uplne niekam do riti davom pre pivo do dalsieho davu
cee: tak tych 5 korun je teda dost najme ked niekto dojde na 10 piv mna od podia odradil uz ten spolok senilov ze hex si hovoria ale nie dneska: Else Quintet - kamarat tam hra basu..pohode funky..uz som videl asi 3 koncerty myspace, hravaju piatky v Omame - kusok od medickej Horkyze Slize - velka maca,vodnik,chlapcenska, trosku nostalgia za 9iatou triedou a ked uz som sa stal absolventom sk*neho gympla tak do tretice Children Of Bodom, som zacal pocuvat trochu aj koli tej skole kurnik take Hate Me! je uplna klasika
|
|
« Posledná zmena: 31. Máj , 2008, 22:49:52 od hangar_18 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #952 kedy: 04. Jún , 2008, 13:12:56 » |
|
mam cerstvo diskografiu Rainbow a je to vynikajuce... znova a znova si uvedomujem Blackmoreovu silu... ked si predstavim Morsea v DP, musim sa pousmiat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #953 kedy: 04. Jún , 2008, 14:29:22 » |
|
pravdu mas. Rainbow je vynimocny aj tym, ze takmer co album to iny, samozrejme, vyborny spevak. Tych by som si nazivo teraz pozrel radsej nez Purple.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #954 kedy: 04. Jún , 2008, 14:39:16 » |
|
Ak sa nemylim,spevaci boli štyria: Dio,Bonnet,Turner,White. Albumov 8, plus asi 4 živaky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #955 kedy: 05. Jún , 2008, 09:00:56 » |
|
sagvan tofi - davej, ber helenka vondrackova - copacabana G8 - vrat trochu lasky medzi nas petr kottwald - mumuland peter koncek - black p.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #956 kedy: 05. Jún , 2008, 14:33:13 » |
|
dugo, ty to ale musis naozaj pocuvat. nazvy ovladas presne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #957 kedy: 05. Jún , 2008, 16:07:33 » |
|
mam cerstvo diskografiu Rainbow a je to vynikajuce... znova a znova si uvedomujem Blackmoreovu silu... ked si predstavim Morsea v DP, musim sa pousmiat songy ako tarot woman,light in the black,kill the king, stargazer,starstruck ci long live rock n roll su neodmislitelnou sucastou mojho playera....lepsie songy nez co robili s deep purple si myslim!!!Rainbow je najlepsi hard rock na svete!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #958 kedy: 05. Jún , 2008, 16:10:10 » |
|
dugo, ty to ale musis naozaj pocuvat. nazvy ovladas presne uz to asi tak bude!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #959 kedy: 05. Jún , 2008, 16:16:39 » |
|
desmod - som na tebe zavisly janek ledecky - promilujem celou noc ricky martin - livin la vida loca lojzo - stronzo marian greksa - amerika afrika
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|