pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 17. Január , 2007, 09:49:26 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 18. Január , 2007, 12:57:29 » |
|
Odporucam Pat Metheny-A Map Of The World.Krasny soundtrack,velmi citlivo spracovany.Orchestralne pasaze sa striedaju s Methenyho jedinecnou hrou na gitare.
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 18. Január , 2007, 19:35:34 » |
|
Ja som celu noc pocuval Uriah Heep. Od zaciatku az do konca. Dost v pohode muzika.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 18. Január , 2007, 20:42:22 » |
|
Ja som celu noc pocuval Uriah Heep. Od zaciatku az do konca. Dost v pohode muzika. Veru hej. Najma albumy Salisbury, Look At Yourself, Demons And Wizards, Magicians Birthday a Live 73. Potom to uz islo dolu vodou pomaly podla mna.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 23. Január , 2007, 02:40:37 » |
|
Mojich 5 zablombovanych zubov, - to bol riadny masaker, skoro som skapal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 24. Január , 2007, 19:16:03 » |
|
Ja som zase celu noc pracoval na seminarke, tak som si do uska pustal kapelku Kansas.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 25. Január , 2007, 11:05:38 » |
|
Toto prave chcem popocuvat, kapelky ako Kansas, Boston, Foreigner a pod...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 25. Január , 2007, 15:53:48 » |
|
play that funky music white boy
|
|
« Posledná zmena: 29. Január , 2007, 15:58:24 od pista58 »
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 25. Január , 2007, 16:30:14 » |
|
Dnes mam za sebou dlhu cestu autom a tak som si relativne v klude vypocul AC/DC-The razors edge a Mike Oldfield-Elements.Podla mna obidve super dosky!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 25. Január , 2007, 16:45:40 » |
|
mne teraz vcelku dost reze Mike Rutherford - Smallcreep's Day hlavne skladby At the end of the day a Time and time again... wrele odporucam... a taktiez Absolutely Free od Zappu... tam sa da dost aj narehotat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 25. Január , 2007, 21:11:48 » |
|
mne teraz vcelku dost reze Mike Rutherford - Smallcreep's Day hlavne skladby At the end of the day a Time and time again... wrele odporucam... a taktiez Absolutely Free od Zappu... tam sa da dost aj narehotat Ten Album Od Rutherforda nepoznam ,ale je to super muzikant ,takze to asi je parada. Zappu si pustam ,ked mam zlu naladu ,vzdy ma rozveseli,velmi mam rad ten jeho ironicky ,az sarkasticky humor
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 25. Január , 2007, 21:17:20 » |
|
No a dnes su to dve veci:King Crimson The ConstruKction Of Light.Maso jak svina.A ta druha je Paul O Dette plays John Dowland- Stara renesancna anglicka lutna-je jednym z najlepsich sucasnych lutnistov,hra na dobovej lutne(tenorovej aj altovej)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 25. Január , 2007, 22:10:08 » |
|
Toto Je to taká raritka, nie je to na žiadnom albume.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
hangar_18
|
|