Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Moja ukazka

Started by misso, 05. December , 2006, 22:47:28

misso

Zdravim, pridavam aj ja jedno z mojich sol...rad prijmem vsetku vasu konstruktivnu kritiku:)

http://gitaristi.sk/components/com_simpleboard/uploaded/files/ukazka1.mp3

iMbUS

celkom fajn...nic mi tam extra nevadi.
Ako si nahraval?
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

Pitu

Celkom v pohode, nie je to zložité, ale ideš rytmicky dobre s podkladom a dávaš si záležať na tóne, len záver je mierne hysterický :) . Úplne by som to bral ako sólo do nejakej skladby v tomto duchu, je to svojské. Fajn.

magic-dragon

Martinlm

Este by som to dal nejakym sposobom do sterea. Kazdopadne je tu na fore o jedneho dobreho gitaristu viacej :)

rastis

Moze byt ;) . Pusti nam to ale cele a usetri nas takto nekvalitnej empetrojky ;) . Inak postupujes, vidime sa v divadle :) .

Majo Fero

velmi prijemne, len tak dalej. ton je dobry, sound tiez;)

Altostratus

Dobré, páči sa mi, ako si pracoval s dynamikou, hlavne v druhej polovici...tie rýchle arpeggiá, či čo to bolo mi tam pripadali byť trochu prehnané, nejako na mňa príliš vyskočili, ale inak chválim.

styrioci

brianlover

ten uplnz koniec mi tam pride dolepeny, nehodi sa tma..inac pekne..:silly:

misso

dakujem za pozitevne slova, pitu- suhlasim zaver je trochu hystericky, nahraval som to uz davnejsie ked som si vymyslal solo do jednej skladby....a uz sa mi to teraz nechcelo menit....rastis...celkom neviem ako si to myslel s tym divadlom lebo telku moc nepozeram...a ja som si nahral iba podlkad v tej pasazi kde som mal hrat s jednym chramovym zborom solo a nahral do toho solo, nic viac k tomu nemam...akurat som ten koniec blbo odstrihol:)...a nahraval som cez program Kristal...gitara yamaha rgx 420s, line6 xt.....

rastis

misso napísal:
Quote...rastis...celkom neviem ako si to myslel s tym divadlom lebo telku moc nepozeram.....

To mal byt for, neries to ;). Myslel som to cele ako pochvalu :)

misso

Zvuk

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.