Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 18:34:58
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: guitarPro 5 je bez zvuku na m-audio revo 5.1  (Prečítané 6188 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
kuko
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 72

« kedy: 11. December , 2006, 13:40:43 »

vedel by mi niekto poradit preco mi nejde zvuk z guitar pro na zvukovke m-audio revolution 5.1  Ked som ju kúpil a vypol som onboard zvukovku, nainstaloval revo ovladace, guitar pro mi fungoval normalne, len zvuk bol taky akoby prebudeny. tak som preinstaloval guitar pro a odvtedy ani necekne. spusti sa normalne aj vsetko ide normalne az na to ticho... Neser ma!
Zaznamenané

...a odlož si lož...
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 11. December , 2006, 19:53:43 »

Nenapisal si, ci pouzivas RSE alebo \"midi\" vystup. Ak midi, tak napis, ake mas zariadenia na vyber a ktore pouzivas. Alebo si skusal vsetky a ziadne nejde?
Zaznamenané

kuko
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #2 kedy: 11. December , 2006, 23:42:34 »

skusal som vsetky midi zariadenia aj RSE a niec... Smútim
Zaznamenané

...a odlož si lož...
kuko
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #3 kedy: 11. December , 2006, 23:48:45 »

midi mam na vyber len Microdoft GS wavetable SW Synth, ktory mi predtym v pohode isiel. pre RSE mam na vyber direct sound, windows multimedia, ASIO, ziadna moznost mi nefunguje...
Zaznamenané

...a odlož si lož...
kuko
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #4 kedy: 12. December , 2006, 22:17:39 »

nikto nic?
Zaznamenané

...a odlož si lož...
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5 kedy: 13. December , 2006, 12:38:05 »

Niektore veci sa po internete riesia dost tazko. Nenapisal si nic, coho by sa dalo chytit. Akurat cosi o Guitar Pro a ze Ti to nehra... Za tych par dni co Ti nikto neodpisal si uz nieco poskusal ? Co ? Žmurk
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #6 kedy: 13. December , 2006, 12:45:57 »

Hlavne sa uisti, že tá zvukovka, ktorá je na GP navolená ako výstup, je aj vo windowsáckych paneloch navolená ako default sound playback. Ak chceš MIDI, tak sa uisti, že zvukovka na ktorú to pošleš, má GM banku. (General MIDI)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #7 kedy: 13. December , 2006, 13:05:49 »

Guitar Pro nema vlastnu sadu zvukov ? Niekto tu niekedy spominal, ze akasi nova verzia ma lepsie zvuky gitar ci co... To by bolo asi tazke, ak by sa to spoliehalo na GM zo zvukovky alebo windows wavetable synth...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #8 kedy: 13. December , 2006, 14:39:57 »

Ma to ten RSE, ale vie to fungovat aj s wavetable.
Zaznamenané

kuko
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #9 kedy: 13. December , 2006, 15:29:04 »

Problem bol ten, ze jednoducho guitar pro odmietol hrat do zvukovky m-audio revolution 5.1, ci uz cez midi, alebo cez RSE, pri akomkolvek nastaveni...
Vyriesil som to tak, ze som v biose jednoducho zapol aj povodnu onboard zvukovku, do ktorej guitarpro hra v pohode, jej vystu som pripojil na mic vstup m-audio a zapol som jeho monitoring. na line-in mam uz gitaru a na cd vstupe tv kartu, preto mic. nie je to bohvieake riesenie, ale zato jedine fungujuce na ktore som prisiel(na stranke guitar pro mi odmietli tchnicku podporu, a google sa na mna tiez vykaslal).... takze tak :)
Zaznamenané

...a odlož si lož...
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #10 kedy: 13. December , 2006, 15:31:34 »

Možno je problém v tom, že tvoja zvukovka je 5.1 a Guitar pro s taký niečím asi nepočíta. Inak odkedy používam Line6 Guitar POrt ako svoju hlavnú zvukovku, vždy, keď potrebujem GM banku, tak prepnem na onboard, ktorý mám štandardne vyvedený do Line In LIne6B)

Inak tvorcovia Guitar Pro sú pekné trúby, lebo keby do GP vstavali VSTi podporu, (čo snáď nieje až taký problém), tak nemusia vymýšžať kadejaké RSE a už dávno to mohlo hrať lepšie ako trápna GM banka. Veď je to v princípe len MIDI sekvencer, hoci má niekožko vychytáviek navyše.

Naposledy upravil Altostratus, : 13.12.2006 2006 15:36
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #11 kedy: 13. December , 2006, 15:36:40 »

Jasne, ale ked ma SB Live! 5.1, tak je to ok, alto Žmurk
Zaznamenané

kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #12 kedy: 13. December , 2006, 17:20:27 »

Altostratus napísal:
Citácia
Možno je problém v tom, že tvoja zvukovka je 5.1 a Guitar pro s taký niečím asi nepočíta. Inak odkedy používam Line6 Guitar POrt ako svoju hlavnú zvukovku, vždy, keď potrebujem GM banku, tak prepnem na onboard, ktorý mám štandardne vyvedený do Line In LIne6B)

Inak tvorcovia Guitar Pro sú pekné trúby, lebo keby do GP vstavali VSTi podporu, (čo snáď nieje až taký problém), tak nemusia vymýšžať kadejaké RSE a už dávno to mohlo hrať lepšie ako trápna GM banka. Veď je to v princípe len MIDI sekvencer, hoci má niekožko vychytáviek navyše.

Naposledy upravil Altostratus, : 13.12.2006 2006 15:36

No hej, ale to by si potom prišiel o tie srandovné zvuky. Minule som si pozeral jeden song od U2 a keď som počul napodobenie Edgeovej gitary, skoro som sa umlátil od smiechu.ha ha ha
Zaznamenané

RED DEBILS
hurmaj
nováčik
*
Príspevkov: 32

« Odpoveď #13 kedy: 02. Február , 2008, 20:15:55 »

Mimochodom nema niekto hodit link na stiahnutie realnych zvukov do GP 5?a ak tak by bolo dobre aj vysvetlit ako sa to insttaluje lebo ja som uz mal len som ich nevedel instalovat do toho...diki
Zaznamenané
hurmaj
nováčik
*
Príspevkov: 32

« Odpoveď #14 kedy: 02. Február , 2008, 20:19:07 »

Nemal by nirkto hodit link na stiahnutie relanych zvukov do  GP5?? a ak by sa naslo tak by ste mohli vysvetlit ako sa to instaluje....lebo ja som mal realne zvuky stiahnute ale sa mi nedali nainstalovat
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.