Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 22:22:01
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Progrocker  (Prečítané 105136 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #180 kedy: 24. Január , 2011, 15:10:05 »

SG1xx sa mi páči viac  :) .
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #181 kedy: 24. Január , 2011, 15:34:31 »

je tam velky rozdiel, samozrejme. ale je tam aj velky rozdiel v samotnom sume, ked sa este nehra. to nemohlo byt nahravane sucasne hned po sebe bez zmeny.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #182 kedy: 24. Január , 2011, 15:36:57 »

je tam velky rozdiel, samozrejme. ale je tam aj velky rozdiel v samotnom sume, ked sa este nehra. to nemohlo byt nahravane sucasne hned po sebe bez zmeny.

Uplne bez srandy bolo. Mne to casto meni trosku ten sum, vsimol som si to velakrat. Staci, ked suseda zapne pracku. Bavím sa skvele Plus mi to nahrava velmi ticho, tak vzdy pridam viacnasobne hlasitost a za vysledok teda nikdy nerucim. Bolo to nahravane s rovnakou polohou mikrofonu (ak sa to da nazvat mikrofonom  Bavím sa skvele). Jediny vacsi rozdiel mohli byt struny, ktore boli na kazdej gitare ine, kedze som ich mal pozicane.
« Posledná zmena: 24. Január , 2011, 15:37:34 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
lumpisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 462

« Odpoveď #183 kedy: 24. Január , 2011, 18:24:28 »

no tak toto bolo spica sum sum sum a do gati bummmmmmmmmm. Beeee
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #184 kedy: 27. Január , 2011, 18:58:06 »

lepšia nahravka by nebola naškodu, ale tak z tych dvoch sa mi tiež viac pači to prve
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #185 kedy: 28. Január , 2011, 21:34:39 »

Ta prva nahravka ma velmi velmi podobny zvuk ako moje SG-cko na kobylkovom snimaci.

Som presvedceny o tom, ze ta druha je stary Gibson s miniHB a prva novy.
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #186 kedy: 28. Január , 2011, 22:29:27 »

Ta prva nahravka ma velmi velmi podobny zvuk ako moje SG-cko na kobylkovom snimaci.

možno napišem somarinu ale mne sa to zda byť prave naopak... ale to je len taky dojem, na gibsonke som hral raz v živote a cez ruky mi neprešlo 50 gitar, taže to je len taky laicky nazor :D
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #187 kedy: 29. Január , 2011, 19:16:26 »

Opacne, ta starsia bola omnoho citatelnejsia a dynamickejsia. Si sa sekol, ale vacsina trafila.  Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Duger
Hosť
« Odpoveď #188 kedy: 29. Január , 2011, 19:20:22 »

Opacne, ta starsia bola omnoho citatelnejsia a dynamickejsia. Si sa sekol, ale vacsina trafila.  Na zdravie!

huraaaa :)
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #189 kedy: 30. Január , 2011, 09:10:10 »

Opacne, ta starsia bola omnoho citatelnejsia a dynamickejsia. Si sa sekol, ale vacsina trafila.  Na zdravie!

Som to az moc prekombinoval.  Bavím sa skvele

Dneska skusim nahrat nieco aj ja.  :)
« Posledná zmena: 30. Január , 2011, 09:10:44 od kubo63 » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #190 kedy: 22. Október , 2011, 20:02:26 »

Som vas uz dlho nepoctil nejakou krasnou ukazkou, tak to napravim. :) Tentoraz som si mastil iba na malom Blackheart Little Giant kombicku krmenom Bossom OD3 a este reverb pedalom. Napodiv to zneje celkom dobre podla mna to kombicko. Hram na 70/71 LP Custome.

http://www.ulozto.sk/10720487/blackheartlp71-mp3
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #191 kedy: 22. Október , 2011, 20:08:24 »

...Napodiv to zneje celkom dobre...

zneje to jak keby sused hral na gitaru a mal to vyknedlene, ze to pocujem az sem cez 4 steny  Ja som čert..
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #192 kedy: 22. Október , 2011, 20:09:41 »

Moc reverbu som dal?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #193 kedy: 22. Október , 2011, 20:11:08 »

Moc reverbu som dal?  Bavím sa skvele

to vobec neviem. ale podla mna si zase postavil nejaky volkmen do kuta a zapol aparat v druhom kute :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #194 kedy: 22. Október , 2011, 20:13:52 »

Bavím sa skvele Neviem, ono to kombicko hra tak trochu skatulovo a robi taky akoby zachodovy efekt aj bez toho reverb pedalu s ktorym som sa hral.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.074 sekund, 23 otázok.