proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 17. December , 2006, 23:21:12 » |
|
Mozeme, ak by si vedel v Ba o nejakej dobrej skusobni, tak mozme rovno spravit aj jam.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 17. December , 2006, 23:56:40 » |
|
podla mna sa progac tym nickom a stylom, ktory pocuva iba snazi zamaskovat svoju tuzbu po prijemnych spevavych melodiach, 4-akordovych podmazoch a stvorstvrtovom takte mne sa to pacilo velmi.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 18. December , 2006, 00:01:02 » |
|
... a doma v tajnosti pod perinou pocuvam sucasny slovensky poprock. :side:
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 18. December , 2006, 00:04:06 » |
|
rudy napísal:Alebo ked bude Dr.Karpat robit dalši Jam v TN,tak prid,velmi rad si ta vypočujem Nuz neviem, som velmi hanblivy, takze na takychto velkych stretkach zo zasady vystupujem iba ako nenapadny pozorovatel pri popijani piva. :unsure: Ale do TN mozno v najblizsom case zavitam, chcel by som poskusat aparaty s Dr. Karpathorkym, takze by som dal vediet. Naposledy upravil progrocker, : 18.12.2006 2006 00:05
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 18. December , 2006, 00:36:29 » |
|
progrocker napísal:... Nuz neviem, som velmi hanblivy, takze na takychto velkych stretkach zo zasady vystupujem iba ako nenapadny pozorovatel pri popijani piva.... No ked uz si to tu takto v sukromi sami sebe rozpravame, tak tiez mam daleko ku klasickemu nekonecnemu dzemovnikovi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 18. December , 2006, 08:21:32 » |
|
pekne pekne progrocker. Ja by som to este mozo pospinil dakymi \'falosnymi\' tonmi... nech zije modra Aj ked mal si tam jeden taky chormaticky forik. Dobre inak znie ta kombinacia tvojho nicku s tym co hras
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 18. December , 2006, 09:58:16 » |
|
rastis napísal:progrocker napísal:... Nuz neviem, som velmi hanblivy, takze na takychto velkych stretkach zo zasady vystupujem iba ako nenapadny pozorovatel pri popijani piva.... No ked uz si to tu takto v sukromi sami sebe rozpravame, tak tiez mam daleko ku klasickemu nekonecnemu dzemovnikovi som rad, ze nie som sam. na najblizsej dzemsesn v TN mozme to nenapadne popijat pivko viaceri B)
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 18. December , 2006, 10:41:42 » |
|
aj mne sa to paci, konecne nieco aj z tejto oblasti na fore. mi to pride ako nekonecne \"fejdautove\" solo od Richieho
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 18. December , 2006, 10:50:59 » |
|
Celkom dobre Brano ! Ja tam jasne pocujem inspiraciu Wishbone Ash, melodicky aj zvukovo, aj solo je na sposob Andyho Powella, z tej ukazky je jasne ze mas rad tuto skvelu kapelu. Potesil si ma.
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 18. December , 2006, 11:42:06 » |
|
Lubo napísal:Dobre inak znie ta kombinacia tvojho nicku s tym co hras Ja hram hocico, teraz som si ponahraval nejake bluesove jamtracky, ale tie mi nesli. Odporucam inak cast JamZone na www.lespaulforum.com , tam pravidelne pribuda kopec jamtrackov od clenov. mr. redwine napísal:Celkom dobre Brano ! Ja tam jasne pocujem inspiraciu Wishbone Ash, melodicky aj zvukovo, aj solo je na sposob Andyho Powella, z tej ukazky je jasne ze mas rad tuto skvelu kapelu. Potesil si ma. Vdaka, jasne, Wishbone Ash mam rad, najma prve styri albumy, tych som sa napocuval dost veru. Samozrejme vedie Argus. Naposledy upravil iMbUS, : 18.12.2006 2006 12:20
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 18. December , 2006, 11:49:44 » |
|
Jamtrackov nikdy nieje odsť...Progrocker - kde presne na tom Les Paul fóre sú tie jamtracky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 18. December , 2006, 11:58:45 » |
|
Altostratus napísal:Jamtrackov nikdy nieje odsť...Progrocker - kde presne na tom Les Paul fóre sú tie jamtracky? Nizsie v sekcii Jam zone. Tam ich su kvanta a mozes si aj popocuvat clenov inych, co nahrali.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 18. December , 2006, 15:46:59 » |
|
iggy napísal:rastis napísal:progrocker napísal:... Nuz neviem, som velmi hanblivy, takze na takychto velkych stretkach zo zasady vystupujem iba ako nenapadny pozorovatel pri popijani piva.... No ked uz si to tu takto v sukromi sami sebe rozpravame, tak tiez mam daleko ku klasickemu nekonecnemu dzemovnikovi som rad, ze nie som sam. na najblizsej dzemsesn v TN mozme to nenapadne popijat pivko viaceri B) Tak teda do tankoch a NA PIVO DO TN
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 19. December , 2006, 11:03:08 » |
|
rastis napísal:Tak teda do tankoch a NA PIVO DO TN Suhlasim, najblizsie jammky: 22.12. a 29.12. v Jammklube v Trencine. Toho 22.12. sa tam zastavim na chvilku, lebo mam este povinnosti. Ale toho 29.12. by sme sa tam mohli na tych tankoch stretnut viaceri.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 19. December , 2006, 11:11:34 » |
|
Kua, žudia, už si odvyknite písať \"Jam\", a \"Jamsession\" s dvoma M, je to blbosť!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|