Hosť
|
|
« kedy: 11. Január , 2004, 14:01:57 » |
|
No tak mne sa zda novy album dost brutalny, takze som rad ze aj v tychto zlych casoch pre gitaristov stale existuju kapely ako Dream
Naposledy upravil Mdr.Guitman, : 12.03.2006 o 14:22
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 13. Január , 2004, 21:31:02 » |
|
To je pravda Dream podža mňa na slovensku málo žudí pozná a to je chyba a ten nový album je skvelý a nie brutálny, samozrejme je to môj subjektívny názor ale na to je tu fórum treba sa vyjadriť
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 15. Január , 2004, 18:59:00 » |
|
podla mna Dream theater poznaju hlavne muzikanti, a ona ta hudba je podla mna hlavne pre muzikantov. ale vsetko je to sposebene proste masirovanim mozgov v telke, kde robia umelcou z ludi ktori dokopy nic nevedia, a tych co nieco vedia proste ignoruju. A co sa toho train of thoughts tyka, podla mna je uplne super, ako to porovnavanie zo scenes je take ... tento album ma proste zaujal inymi vecami a tym je proste vynimocny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 17. Marec , 2004, 08:11:22 » |
|
Podla mna Train of Thoughts je viac o efekte.Proste totalny zvuk,skoro vsetko hrane na sedmicke gitare,riadne maso a vali sa to na Teba od zaciatku do konca.Je to samozrejme totalna pecka ale viac ma oslovuje Six Deggrees...Ma to v sebe ovela viac kompozicie.A John sa tiez moc nemazlil so solami na Train.32-jky cele solo...:-) ale pecka ved vravim...efekt.Aj tak podla mna najlepsie Johnove solo je z Under Glass Moon.A vsetky totalne uzasne.On proste vie postavit solo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
METALHAMMER
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 29. Apríl , 2004, 10:33:43 » |
|
Kazda kapela pocas kariery sa vyvija a pretvara styl a na dreame vidno ze idu stale dopredu (i ked niektorym sa moze zdat ze cuvaju ale to je len tym ze kazdy ma iny vkus) a podla mna su posledne dva albumy najblizsie mojmu idealu i ked aj tak pocuvan najcastejsie tie stare a prave z nich mam oblubene pesnicky. ten novy je proste pecka (a aj vsetky ostatne hehe) je to kult
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 12. Júl , 2004, 15:26:52 » |
|
vyborny album ako aj vsetky, ktore vydali...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 18. Júl , 2004, 22:52:19 » |
|
aby som Vas zazranych Dreamakov nasral, tak si rypnem a poviem ze sa mi ich muzika vobec nepaci. Technicky su dokonali ale inak ich kategorizovat nebudem lebo by tu zvnikla krizova vyprava do BA po moju hlavu. ee
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 19. Júl , 2004, 02:39:33 » |
|
Si nejaký hustý, Roberto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 19. Júl , 2004, 07:05:59 » |
|
Robo: každý má to svoje ja nikomu neberiem čo počúva najradšej mám Dream lebo mi sedí zvuk aj štýl a vzorom mi je Petrucci.Ale inak počúvam toho dosť okrem komercie.Takže sa neboj ...""len sa teš na JAME tam ti to zrátame""... :p
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 19. Júl , 2004, 08:20:43 » |
|
ja len chcem vyprovokovat trochu zivota do fora, lebo v poslednej dobe nam nejak skapal pes.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 07. August , 2004, 09:09:15 » |
|
mne sa vuobec, ale vuobec nepaci train of thougths ani six oclock of inner turbolence.. nepocuvam ich a nepacia sa mi.. ostatne su fajn, najma falling to infinity - to je ten naj podla mna.. sedi mi do usi.. takto ma vhyzerat muzika
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Viktor
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 13. Október , 2004, 07:50:25 » |
|
ja som sa k dreamu dostal cez balady.kamos si spravil vyber pomalych veci dal na cd. ked som to prvy a druhy krat pocul tak to bol citovy zazitok.dlho som pocuval od dreamu len toto a k progesrock/metalu ma to netahalo.ale potom som si navykol.instrumentalka z train of thought sa mi najviac paci z toho albumu a bezne si to pustim a hram spolu s tym.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Viktor
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 13. Október , 2004, 08:02:18 » |
|
p.s. spomenul som si niekde v tomto fore k teme baby a muzika sa ludia stazovali ze nepoznaju dievca co by pocuvalo dream theater,ja poznam tri co bezne pocuvaju dream.niekedy to je tak ze chalos chodi s dievcatom a ona sa tomu chalanovi prisposobuje a zacne pocuvat to co on. to by som povedal o jednej z tych trocha. tie druhe dve tie to pocuvaju lebo to maju ozaj radi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
A.J.
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 13. Október , 2004, 08:55:14 » |
|
mna idu vzdy zenske, ked pustim dream zadrhnut alebo obesit:)..a v najlepsom to pocuvaju na silu, alebo donutene, ked v jednom trencianskom polodiskacskom podniku nahadzeme do juke boxu (prednostnou volbou samozrejme ) cely train of thought:) ale inac ja som zacinal na DT cez album Images and words + koncert z Tokya, az vtedy ma to nadchlo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 13. Október , 2004, 09:08:23 » |
|
Vitaj A.J., presne ako hovoris, tie baby v Trencine nevedia, co je dobre ) Hymna Trencina: In the name of God
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|