homar
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 26. Júl , 2007, 21:08:10 » |
|
ja mam nejake taby od Henryho,z albumu H..ale je to iba na papieri..a ak ti mozem poradit,radsej na to ser,lebo po par minutach budes mat chut hodit gitaru do kuta a radsej sa stat trianglistom odkial ich mas? nemas to nahodou okopirovane do PC? mal by som o to zaujem
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 26. Júl , 2007, 21:17:11 » |
|
ok...takze full power...no zajtra to sem dam
radsej tu corridu...na to som fakt zvedavy
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 26. Júl , 2007, 21:19:13 » |
|
homar - bohuzial,je to iba na papieri.kedysi som absolvoval taky dialkovy gitarovy kurz a odtial to mam..nemam scaner ani digifotak,takze neviem,ako by som to mohol dat do pc.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 26. Júl , 2007, 21:26:35 » |
|
homar - bohuzial,je to iba na papieri.kedysi som absolvoval taky dialkovy gitarovy kurz a odtial to mam..nemam scaner ani digifotak,takze neviem,ako by som to mohol dat do pc.
aha, no skoda, ale pokial by si mal niekedy moznost dostat to do PC, tak to sem prosim hod, velmi by ma to potesilo tymto by som prosil aj ostatnych, ktori maju taby na Henryho Totha, tak aby to sem hodili alebo napisali PM, velmi dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 27. Júl , 2007, 09:06:02 » |
|
neverim,ze je na slovensku nejaky gitarista,ktory zahra Corridu..ak myslis tie rytmicke gitary,tak to ano,ale solo,tak to by som chcel fakt vidiet.
ja som myslel tie rytmicke gitary...tie 4 akordy..a to predsolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 27. Júl , 2007, 12:40:52 » |
|
ja som myslel tie rytmicke gitary...tie 4 akordy..a to predsolo
my chceme ale to solo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 27. Júl , 2007, 15:16:25 » |
|
my chceme ale to solo ..okej...uvidim o takych 10 15 rockov ci sa mi bude chcet.... ...a este ktomu...to solo..ved cela pesnicka je solo...
|
|
« Posledná zmena: 27. Júl , 2007, 20:01:03 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 27. Júl , 2007, 15:22:07 » |
|
ja mam nejake taby od Henryho,z albumu H..ale je to iba na papieri..a ak ti mozem poradit,radsej na to ser,lebo po par minutach budes mat chut hodit gitaru do kuta a radsej sa stat trianglistom prosiiiiiiiiiiim....aspon jednu taku...co hral aj na guitarfeste...mr lee...prosim .......btw:tu fermatu uz som poslal pistovi58...uvidim co on na to..ked tak ju sem zavesim
|
|
« Posledná zmena: 27. Júl , 2007, 20:00:35 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 27. Júl , 2007, 22:01:46 » |
|
Nemáte náhodou niekto loď do neznáma aj s tým všetkým bordelom okolo? Potešilo by
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
jozef sivák
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 02. September , 2007, 08:28:12 » |
|
ta stranka je super dik ale tu corridu sem zaves a netrap sa co kto na to povie myslím ze všetci budu len radi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Thoron
náhodný pocestný
Príspevkov: 118
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 04. Február , 2008, 15:14:33 » |
|
Vie mi niekto poradit kde najdem Realistic Sound Engine do guitar pro?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 04. Február , 2008, 19:49:43 » |
|
Podla mna sa to osobitne nepredava, len v ramci GuitarPRO
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 04. Február , 2008, 20:29:32 » |
|
musis mat Full verziu GuitarPro 5 => platenu ....ale ten RSE je podla mna riadny shit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 04. Február , 2008, 20:45:14 » |
|
musis mat Full verziu GuitarPro 5 => platenu ....ale ten RSE je podla mna riadny shit Nevies co hovoris... rse rulez
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 04. Február , 2008, 22:14:13 » |
|
Nevies co hovoris... rse rulez
ja ho tiez nemam nejak v laske...zahlcuje procesor strasne...a mozno sa treba len trosku pohrat so zvukmi ale podla mna su otrasne...no podarilo sa mi kedysi spravit export zvuku jednej skladbicky ked chcete supnem to sem
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
|