Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 21:35:30
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SVK skladby do Guitar pro  (Prečítané 23841 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #45 kedy: 04. Február , 2008, 22:35:53 »

musis mat Full verziu GuitarPro 5 => platenu ....ale ten RSE je podla mna riadny shit ?§!.
bez RSE by som si ten GP ani nepustil, by ma z toho jeblo Bleee, aj ked to RSE tiez nie je ziadna slava Popiskujem si
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #46 kedy: 04. Február , 2008, 23:10:55 »

bez RSE by som si ten GP ani nepustil, by ma z toho jeblo Bleee, aj ked to RSE tiez nie je ziadna slava Popiskujem si

no neviem bicie su v tom RSE naozaj uzasne  ha ha ha
Zaznamenané
hurmaj
nováčik
*
Príspevkov: 32

« Odpoveď #47 kedy: 05. Február , 2008, 14:16:03 »

Nenajde sa alebo by sa nexcelo niekomu spravit ... Tublatanka- Kupim si kilo lasky?velmi prosim ....surne to potrebujem..
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #48 kedy: 05. Február , 2008, 16:35:44 »

Nenajde sa alebo by sa nexcelo niekomu spravit ... Tublatanka- Kupim si kilo lasky?velmi prosim ....surne to potrebujem..

pocuvaj a zapisuj.. nikto ti dnes neda nic na zlatom podnose.. aspon budes mozno prvy kto to stabuje :D
Zaznamenané

hurmaj
nováčik
*

« Odpoveď #49 kedy: 05. Február , 2008, 16:42:13 »

no ved ked to asi neviem neviem tak hladam niekoho kto to vie.....ja mam zas ine stabovane co mozno niekto nema alebo nevie...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #50 kedy: 05. Február , 2008, 17:05:26 »

ja som myslel, ze aby clovek vedel hrat dobre na gitaru, tak musi aj trochu cvicit, pocuvat, rozmyslat... doba sa asi meni... Kupim si kilo lasky si clovek MUSI vediet stiahnut za jeden vecer, inak nech sa vysere na cele gitarovanie... ale to je iba moj starecky nazor mozno...
Zaznamenané
hurmaj
nováčik
*

« Odpoveď #51 kedy: 05. Február , 2008, 17:19:39 »

Tak stiahni ked si macher.....ja na to este nemam ...hram na gitaru pol roka ucim sa sam....ale o to nejde..len este nepoznam tak kvalitne akordy
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #52 kedy: 05. Február , 2008, 17:22:57 »

Tak stiahni ked si macher.....

co za to ?

....ja na to este nemam ....

prave preto sa vykasli na nejaky softvery a nauc sa stiahnut si veci sam. tak s tym zabijes nie jeden vecer ale jeden tyzden... no a ? ponahlas sa niekam ?
Zaznamenané
hurmaj
nováčik
*

« Odpoveď #53 kedy: 05. Február , 2008, 17:40:55 »

ponahlas sa niekam ?

V tomto pripade ano..

co za to ?

co za to xces?
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #54 kedy: 05. Február , 2008, 17:54:25 »

no teda vy to tu viete mladym znechutit Bleee
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
hurmaj
nováčik
*

« Odpoveď #55 kedy: 05. Február , 2008, 19:10:30 »

no teda vy to tu viete mladym znechutit Bleee

Mna toto forum tiez dobre znechucuje....xcel som tu dve veci ...Nakres KERRy King Bc RICH gitaru ...povedali mi ze si mam odkreslit s obrazka....vela pomohli...charakteri...a dalsiu vec Tablaturu....a tu mi poradili ze si ju mam sam vymysliet. ...TAkze toto je riadne forum...vsetci si tu riadne pomahaju Neser ma!
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #56 kedy: 05. Február , 2008, 19:15:09 »

Mna toto forum tiez dobre znechucuje....xcel som tu dve veci ...Nakres KERRy King Bc RICH gitaru ...povedali mi ze si mam odkreslit s obrazka....vela pomohli...charakteri...a dalsiu vec Tablaturu....a tu mi poradili ze si ju mam sam vymysliet. ...TAkze toto je riadne forum...vsetci si tu riadne pomahaju Neser ma!

No ty si mi už len charakter. Chcel si nákres gitary, Rastis ti našiel peknú fotku, podľa ktorej si už asi len magor nevie spraviť nákres. Úplne primitívne si ju stačí zväčšiť vo Photoshope na originál veľkosť gitary a pomery máš jasné, keď to nevieš odčítať z tej fotky.

A tu, keďže sa s tou skladbou nikomu nechce strácať čas, tak ti radia, že sa ju máš pokúsiť stiahnuť a veľa ti to dá. Majú pravdu.. Žmurk
Zaznamenané

hurmaj
nováčik
*

« Odpoveď #57 kedy: 05. Február , 2008, 19:20:43 »

Úplne primitívne si ju stačí zväčšiť vo Photoshope na originál veľkosť gitary a pomery máš jasné

Aky je original gitary?
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #58 kedy: 05. Február , 2008, 19:26:20 »

Aky je original gitary?

Rozrátaš si to napr podľa menzúry. Pozrieš sa na svojej gitare, akú máš vzdialenosť od nultého pražca po kobylku, prípadne na inej gitare a podľa toho si zväčšíš to foto..
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #59 kedy: 05. Február , 2008, 19:33:48 »

keby som ten nakres mal, tak Ti ho podarujem. nemal som ho, ani nikto iny, tak som Ti poradil najlepsie, ako som vedel.

keby som tie taby mal, tak Ti ich podarujem. kedze ich nemal ani nikto iny, tak som Ti zase poradil ako som najlepsie vedel.

a ty mi ides nadavat ? no diky moc, slecinka  Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.