Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 22:51:49
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fl 5 nepríjemnosti  (Prečítané 5668 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« kedy: 25. December , 2006, 16:45:32 »

Ako sa v Fl vytvorí nový pattern? Popíšem situáciu- v prvom patterne si vytvorím bicie a do playlistu ich dám ako pattern 1- bície. Do patternu 2 si napíšem basa, ale keď to tohto patternu vložím nejaký sampel, automaticky sa mi vloží aj do toho prvého patternu. Tým pádom sa mi bicie vymažú. Vie niekto, čo robím blbo?
Zaznamenané

RED DEBILS
The Ripper
pravidelný návštevník
Príspevkov: 218

« Odpoveď #1 kedy: 25. December , 2006, 17:03:54 »

..Snad neprepisujes v kazdom patterne ten isty sample. To musis dat vzdy novy a tak ti ostanu vzdy aj basa aj bicie. Žmurk
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 25. December , 2006, 17:05:17 »

ako myslíš dať nový? \"Insert one\" v playliste? Alebo myslíš templates?
Zaznamenané

RED DEBILS
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #3 kedy: 25. December , 2006, 17:49:59 »

Ak chces vlozit nejake zvukovy efekt, tak ho vloz skor tam dole a nie do step sequencera. FL som uz dlho nevidel, tak  sa neviem vyjadrit lepsie.
Zaznamenané

kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 25. December , 2006, 18:35:40 »

ech.dík. Ja som to zatial vyriešil kompromisom- dalšie zvuky nabalím vždy na ten pôvodný pattern, ale to je strašne komplikované a chaotické... to sa musí dať nejak jednoduchšie.
Zaznamenané

RED DEBILS
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #5 kedy: 25. December , 2006, 20:20:10 »

Nový Pattern si vytvoríš tak, že hore, kde máš číslo patternu, pôjdeš tam myšou, podržíš žavý klik a posúvaš myš tak, aby sa ti číslo patternu menilo.
Zaznamenané

kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 25. December , 2006, 20:24:13 »

No hej, ale ono mi tam aj tak zostanú tie zvuky z predchádzajúceho patternu. Takže keď vymažem zvuky v patterne 2, automaticky sa vymažú aj v patterne 1.
Zaznamenané

RED DEBILS
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #7 kedy: 25. December , 2006, 20:46:29 »

Vsak to je jedno, ze tam zostanu v zozname v step sequencer okne. Hrat nebudu, kym ich v tych obdlznickoch nenaklikas. Ak mas ale vela zvukov, ktore pouzivas len raz, tak to moze byt otravne. Preco ich vkladaj tym \"inym\" sposobom.

Precitaj si 3. prispevok v tejto teme http://gitaristi.sk/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=27&func=view&id=435&catid=38 a odpovede. To je ten druhy sposob, ako vlozit wavko, ktory je vhodny na zvukove efekty a pod.
Zaznamenané

kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 26. December , 2006, 18:06:22 »

Dík, prečítal som si. Ďalšia otázka: Keď v step sequenceri vložím do dolnej časti nejaký audioclip, tak pod tento už nemôžem vložiť ďalší? Pozor, nemyslím za, ale POD. Lebo chcel som si v speve urobiť dvojhlasy, ale tá druhá spevová stopa tam proste potom je, ale nehrá.
Zaznamenané

RED DEBILS
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #9 kedy: 26. December , 2006, 18:16:11 »

Neviem ci celkom predstavit, ako to moze neist, ale skusil si uz nejaky slovensky web o FL? Inak za posledny rok sme tu mali viacero ludi, ktori sa snazili preniknut do tajov FL Studia a tak sa mi zda, ze vsetci teraz robia spokojne v Cubase :)
Zaznamenané

kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10 kedy: 26. December , 2006, 18:22:16 »

Slovenský? Ak myslíš fruitywebz.sk, tak ten je v angličtine(divné, ale fakt). A o tom Cubasi som počul, že je šílene komplikovaný...Ono ja mám občas dosť aj z FL:laugh:
Zaznamenané

RED DEBILS
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #11 kedy: 26. December , 2006, 18:31:51 »

Tu su nejake
martinlm napísal:
Citácia
<google>
http://www.dreamface.net/modules.php?name=News&file=print&sid=164 -- Průvodce Fruity Loops (1. díl)
http://www.fruity.sk/ -- Fruity Community Portal
http://www.koxo.sk/koxo/generate_page.php3?page_id=1740 -- FRUITY LOOPS - 7.časť - hlavné panely programu I.
</google>

Anglictina by tie nemusela byt prekazkou.
Zaznamenané

kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #12 kedy: 26. December , 2006, 19:34:00 »

Jou! dikes. Mám už nejaký tutoriál z audionetu... Angličtina mi nerobí problémy, ale odborná terminológia už trošku dosť, hlavne tá hudobná.Žmurk
Zaznamenané

RED DEBILS
kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #13 kedy: 09. Jún , 2007, 14:43:36 »

Priklad z praxe: Urobil som si bicie: snare v 1. patterne, kick v 2., ride v 3. a tak dalej.
Z nich som polahky poskladal motiv. Ale co ked chcem neskor v skladbe urobit nejaku zmenu- prechod, pauzu, proste hocico? Skusil som si otvorit novy pattern,v nom som dal clone channel na povodny pattern- vznikla mi kopia. Ale ked som tam naklikal tu zmenu, zmenil sa aj povodny pattern.
Toto som s Radyho zásadnou pomocou vyriešil. Ale problém vznikol ďalej:
Channely skopírované, ale- keď chcem priradiť nejakému zvuku iné miesto v mixpulte(aby som tam mohol nahodiť nejaké iné efekty a podobne...), tak sa mi zmenia aj výstupy z pôvodných zvukov. To isté, keď chcem znížiť/zvýšiť volume na okopčenom zvuku alebo ho panning-ovať do strán, všetko sa udeje aj s tým pôvodným zvukom. Nedá sa toto nejako spraviť? Aby som s tým okopčeným zvukom mohol robiť čo by som chcel?
Zaznamenané

RED DEBILS
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #14 kedy: 09. Jún , 2007, 14:50:50 »

don corleone - vobec Ti neporadim, lebo s FL som az tak do hlbky nikdy nepracoval a okrem toho nepochopil som podstatu Tvojho problemu. Nepoznam presne ani Tvoje umelecko technicke zamery, ale vidi sa mi, ze riesis veci nejakym prilis zbytocne komplikovanym sposobom.

skus napisat, co potrebujes dosiahnut, lebo doteraz si pisal iba, ako to dosahujes a ako to nejde...
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 22 otázok.