Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 06. Január , 2007, 14:56:44 » |
|
a este ma zaujima preco napr. je vraj blbost dat dokopy JCM 800 2205 a prikrmit ju trochu bossom DS-1
Nie je to blbosť, tu je to priam nutnosť, keď chceš väčší drive. Aj to hrá dobre. Ale načo dokrmovať krabičkou, keď ti môže sám aparát hrať s dobrým drive-om.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ondrej Potancok
nováčik
Príspevkov: 63
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 06. Január , 2007, 15:00:43 » |
|
UZ 3. KRAT SA PYTAM ci sa dako da (pridanim dakej suciastky) pocas stavby toho amp-u zvysit agrasivita skreslenia...viete co myslim?ze ci sa tam da proste zakomponovat viac distortion ak hej ,tak ako?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ondrej Potancok
nováčik
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 06. Január , 2007, 15:02:09 » |
|
ako sa vlastne vytvara to skreslenie???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 06. Január , 2007, 15:04:35 » |
|
UZ 3. KRAT SA PYTAM ci sa dako da (pridanim dakej suciastky) pocas stavby toho amp-u zvysit agrasivita skreslenia...viete co myslim?ze ci sa tam da proste zakomponovat viac distortion ak hej ,tak ako?
Urcite sa to da, pretoze som uz viacej razy hral na vytunene JCMka, ktore hrali jak vino. Ale ked uz nieco stavat, tak naco robit nieco+rovno tunning ? Preco nestavat nieco, co hra z originalnej schemy uspokojivo ? Ked chcec marshalloidny charakter a dostatok dobreho skreslenia, daj si postavit trebars Soldano SLO.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ondrej Potancok
nováčik
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 06. Január , 2007, 15:08:08 » |
|
a ako sa to da dosiahnut?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 06. Január , 2007, 15:10:11 » |
|
a ako sa to da dosiahnut?
Ak mas cloveka, co sa rozumie lampovym gitarovym aparatom, toto urcite bude vediet najlepsie Prestavam chapat, preco silou-mocou lipnes na JCM800, ked si ju ani len nepocul a uz teraz je jasne, ze podla Tvojich poziadaviek na zvuk tento aparat nie je pre Teba to prave orechove...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ondrej Potancok
nováčik
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 06. Január , 2007, 15:20:47 » |
|
no lebo tie Mesy sa mi zdaju byt tak vseobecne drahsie a zlozitejsie na vyrobu,financne narocnejsie....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bodom
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 06. Január , 2007, 15:38:00 » |
|
no ked uz tu je takato tema tak by som sa aj ja rad cosi spytal mam kopiu jcm 800 a nedavno len tak zo srandy som odtial vypojil moj boss mt-2 a poriadne som vytocil gain a zostal som v uzase ako to hra teda vramci isteho zanru odvtedy to vola KISS zvuk lebo sa na tom neuveritelne hraju setky ich hitovice no ale kedze hram v "heavy" metalovej kapele tak to nestaci musim spat zapojit mt-2 a kedze tu sade citam aka je mt-2 pila tak ze ci niekto poznate vramci krabickovej kupy daky mozno vhodnejsi dokrmovak
|
|
|
Zaznamenané
|
Zomrieš na lavičke, k...t
|
|
|
metalhead
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 06. Január , 2007, 15:39:50 » |
|
mt-2 nieje dokrmovak
|
|
|
Zaznamenané
|
I hate commercion
|
|
|
Ondrej Potancok
nováčik
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 06. Január , 2007, 15:42:47 » |
|
Bodom - a ako si s tym spokojny????hra to dobre,spolahlivo??tiez chcem nieco take spravit....skade si zohnal trafo?ake elektronky tam mas?s kade si?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 06. Január , 2007, 15:47:01 » |
|
Ja som raz "dokrmil"mesu mt-2kou a hralo to poctivu panteru...taky pilkovy trandak Ale fakt to nie je dokrmovatko, na to je lepsie pouzivat nejake mensie skreslovatka ako su ds1,overdrive,tubescreamer a tak...ako to tu uz bolo 100xnapisane.
|
|
« Posledná zmena: 06. Január , 2007, 15:49:59 od exhumer »
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 06. Január , 2007, 15:52:16 » |
|
no lebo tie Mesy sa mi zdaju byt tak vseobecne drahsie a zlozitejsie na vyrobu,financne narocnejsie....
Blbost - suciastky su vo vsetkych lampacoch +/- rovnake, takze ci budes robit Marshall alebo MB alebo coklovek, na nicom nijak neusetris...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
metalhead
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 06. Január , 2007, 15:56:28 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 06. Január , 2007, 15:57:25 od metalhead »
|
Zaznamenané
|
I hate commercion
|
|
|
Ondrej Potancok
nováčik
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 06. Január , 2007, 15:57:56 » |
|
preco napr. childernaci hraju na marshalloch a pozri aky maju zvuk....alebo arch enemy...na kazdok koncerte si vsimni co maju za sebou.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 06. Január , 2007, 16:00:01 » |
|
preco napr. childernaci hraju na marshalloch a pozri aky maju zvuk....alebo arch enemy...na kazdok koncerte si vsimni co maju za sebou..... to ze mas krabicu od marshalla neznamena ze hras na marshallovi.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
|