rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 06. Január , 2007, 14:10:09 » |
|
No a ked pises, ze Metallica, dream Theater... tak ak si pozres, na com ti chalani hraju, tak by si mal mat celkom jasno, co si mas dat postavit. K tomu azda uz len tento link a vela stastia cloveku, co to bude robit: http://www.tubefreak.com/mk3-1.gif
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ondrej Potancok
nováčik
Príspevkov: 63
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 06. Január , 2007, 14:13:05 » |
|
ale tieto mesa boogie schemy sa mi zdaju ovela zlozitejsie ako ten marshal....boze...a koko stoji ten Mesa Boogie Mark IIC+ ??nie ze ma kopia bude stat viac ako novy.....!!!kolko mam ratat z finaciami???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 06. Január , 2007, 14:13:58 » |
|
no to ta urcite nebude, mesa stoji okolo 60 teda hlava MB mark IV ... trojka stoji menej
|
|
« Posledná zmena: 06. Január , 2007, 14:15:19 od Milos1 »
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 06. Január , 2007, 14:16:20 » |
|
Mark IIC+ novy nekupis, ale povedzme, ze na inzerat by si ho kupil za tych 40 tisic a aj viac. Mark III tu niekto predaval nedavno za 35 tisic.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ondrej Potancok
nováčik
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 06. Január , 2007, 14:17:13 » |
|
tak ktory z tych mesa boogie sa Vam najviac pozdava??aky je rozdiel napr, medzi MarkIIC+ a IV ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 06. Január , 2007, 14:18:20 » |
|
ale tieto mesa boogie schemy sa mi zdaju ovela zlozitejsie ako ten marshal....boze...a koko stoji ten Mesa Boogie Mark IIC+ ??nie ze ma kopia bude stat viac ako novy.....!!!kolko mam ratat z finaciami???
Preamp Ta vela nevyjde - najviac ta vyjdu samotne lampy, potom su tam patice, potenciometre, napajacie trafo a za hrst suciastok. Jo - ale rataj, ze budes k tomu potrebovat EQ. Ten Ti asi nikto seriozne nespravi, takze asi budes musiet kupit nejaku krabicku za 2-3 tisic. Bez EQ sa na tom neda hrat. Koniec uz cosi stoji pre tie spominane trafaky, ale to sa tyka hocijakeho konca. A cenu naozajstneho Marku ti uz napisal Milos1
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 06. Január , 2007, 14:20:02 » |
|
Bez EQ sa na tom neda hrat. No da, ale ten Metalika zvuk to nebude. A preco by mu tam niekto ten 5 pasmovy EQ nespravil? V pohode, akurat asi nie s cievkami, ale s IO, cize vlastne by to bolo ako EQ pedal priamo zabudovany.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 06. Január , 2007, 14:20:15 » |
|
tak ktory z tych mesa boogie sa Vam najviac pozdava??aky je rozdiel napr, medzi MarkIIC+ a IV ? To je hlavne o moznostiach tych aparatov. MKII je dvojkanal, MKIV je trojkanal so samostatnym ovladanim kanalov + milionom dalsich moznosti/rezimov/blbosti... Zakladny klasicky lead channel je u oboch +/- "rovnaky" ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 06. Január , 2007, 14:21:31 » |
|
Bez EQ sa na tom neda hrat. No da, ale ten Metalika zvuk to nebude. A preco by mu tam niekto ten 5 pasmovy EQ nespravil? V pohode, akurat asi nie s cievkami, ale s IO, cize vlastne by to bolo ako EQ pedal priamo zabudovany. Aj ked to zrovna nemusi byt Metallica sound, aspon mierne "V" to urcite vyzaduje. Hentaky stredovy zvuk pouzival naposledy tak mozno Santana, ked hral v 70-tych rokoch na Mark I A robit "supatka" je teda dost ostara a s otocnymi potakmi to nema to spravne caro
|
|
« Posledná zmena: 06. Január , 2007, 14:22:32 od Rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ondrej Potancok
nováčik
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 06. Január , 2007, 14:23:26 » |
|
a poznate niekoho co si tu uz robil taku masinu???ze by som sa poinformoval....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 06. Január , 2007, 14:32:25 » |
|
Zas ďalšia debata, kde sa budú rozoberať Mesy a Marshally? Stačí si pozrieť tému Marshall versus Mesa (?), kde sa už asi rozobralo všetko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 06. Január , 2007, 14:32:29 » |
|
a poznate niekoho co si tu uz robil taku masinu???ze by som sa poinformoval....
Ja mam robeny preamp Mesa Boogie Mark III. Do originalneho koncaku Mesa Boogie to hra nerozoznatelne. Ja som s tym hral dlhe roky do robeneho lampoveho konca. Zvukovych ukazok mam niekolko ton
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ondrej Potancok
nováčik
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 06. Január , 2007, 14:35:46 » |
|
rastis - no tak super...nieco ukaz,ze ako to hra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 06. Január , 2007, 14:39:27 » |
|
rastis - no tak super...nieco ukaz,ze ako to hra
vecer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ondrej Potancok
nováčik
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 06. Január , 2007, 14:45:54 » |
|
a este ma zaujima preco napr. je vraj blbost dat dokopy JCM 800 2205 a prikrmit ju trochu bossom DS-1
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|