Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 17. Január , 2007, 00:20:49 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 17. Január , 2007, 09:27:34 » |
|
Jooo, Ota Heres to je vuuul. Tak jak von bych slovo neohnul.
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 17. Január , 2007, 12:00:07 » |
|
Martinlm bol taky zlaty a narval mi sem ukazky za co mu dakujem. http://gitaristi.sk/files/beercompatibile/song1.mp3 - to je ta krcmova somarina. Aj som rozmyslal, ze ju nahram znova, ked uz mi zvukovka neoneskoruje ale sa mi asi nechce. To len preto, ze mozno presvedcim Pistu58 a Rastisa aby mi to pivo kupil. Naposledy mi kupila pivo jedna velmi skareda baba este na vyske lebo s nou nikto nechcel ist na oslavu. http://gitaristi.sk/files/beercompatibile/Track05.mp3 - toto je jedna stara, starucka vec s kapelou. Joj to som bol este mlady a vobec bolo lepsie aj na dvoch strunach naraz som hraval.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 17. Január , 2007, 12:44:14 » |
|
No vidime, ze ten song1 ma zly zvuk aj pri lepsej kvalite. Track05 sa mi celkom pozdaval, hlavne zaciatok. Ten spev ako keby mi pripominal nejaku slovensku kapelu. Je to relativne hit
|
|
« Posledná zmena: 17. Január , 2007, 12:44:32 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 17. Január , 2007, 13:00:10 » |
|
Ved to aj bola Slovenska kapela ale pred 8 -11 rokmi. A hit to asi nebol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 18. Február , 2007, 19:30:47 » |
|
Caute, tak som sa skusil pohrat s FL studiom. Este tam nie su bubny. Teda su alelen take hrackarske. Vobec cele je to hrackarske. Ale zaujimalo by ma co na to poviete. Dlho som nehral, pomohla by mi odozva. Dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
Príspevkov: 146
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 19. Február , 2007, 11:42:55 » |
|
Nápad je celkom dobrý. Nechcem kritizovať, ale keď ti poviem čo si tam mal zle, tak nabudúce to bude lepšie. Takže prvá vec je, je to trošku miestami prebudené, sú tam veľké rozdieli. Je to síce pekné ale teraz som mal pocit že tam zaznelo viacej skladieb naraz. Ďalšia vec je, že to bolo prebasované a trošku tam boli aj veľmy stiahnuté výšky, ktoré sa ešte viacej stahli tými basmi. Ale celkom fajn.
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 19. Február , 2007, 12:08:30 » |
|
Nápad je celkom dobrý. Nechcem kritizovať, ale keď ti poviem čo si tam mal zle, tak nabudúce to bude lepšie. Takže prvá vec je, je to trošku miestami prebudené, sú tam veľké rozdieli. Je to síce pekné ale teraz som mal pocit že tam zaznelo viacej skladieb naraz. Ďalšia vec je, že to bolo prebasované a trošku tam boli aj veľmy stiahnuté výšky, ktoré sa ešte viacej stahli tými basmi. Ale celkom fajn. Dakujem Aspon ze si napisal, uz som myslel ze su vsetci taky znechuteni z toho songu, ze zabudli pisat No: prebudene som si nevsimol ale verim ti, to ze zaznelo viac sladieb naraz si ako myslel? A ze je to prebasovane? Asi mas pravdu. A konce vyhravok su strasne falosne Ale mna zaujima ta cesta, ci to neposobi ako hranie sa na gitaristu. Vsak viete ako to myslim. Ma to byt podlkad pre kapelu, ktora sa uz celkom svizne rodi. Strasne sa tesim, ze si po rokochzahram. HURA!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 19. Február , 2007, 12:13:37 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 19. Február , 2007, 12:20:54 » |
|
Ku zvuku sa nebudem vyjadrovať, sám si napísal, že to je hlavne podklad pre kapelu, aby si to nacvičili. Nápadík je celkom fajn, keď budete takúto muzičku robiť s kapelou, tak to som naozaj zvedavý, ako sa to bude ďalej vyvíjať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 19. Február , 2007, 12:22:39 » |
|
Pitu vermi, nie si jediný sám ktorý je zvedavý.
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 19. Február , 2007, 12:40:52 » |
|
Dik Pitu, posnazime sa:) Neviem najst spevaka, fnuk Deda spevakov je dost ale nevedia spievat. Inak nevie niekto poradit: V tej ukazke som nahraval 4xgitaru aby to malo aspon nejaky zvuk, to ste si ale iste vsimli. No a ked mam napisany zly, alebo neznely alebo rovno falosny ton a v euforii si to neuvedomim co potom? Viem ze neexistuje seriozne riesenie (teda existuje, poznat stupnice a ton do not nenapisat). Ale ked sa uz stane a clovek chce ten ton opravit na compe. Da sa to? Nieco co vyberie dany rozsah frekvencii a posunie ich dole alebo hore.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 19. Február , 2007, 12:43:24 » |
|
Samozrejme, že v tejto dobe sa to dá. Používajú to hlavne speváci, ale to je také že..... ja by som to nerobil. Neviem o tom veľa info ale v tomto ti už nepomôžem.
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 19. Február , 2007, 12:57:13 » |
|
No a ked mam napisany zly, alebo neznely alebo rovno falosny ton a v euforii si to neuvedomim co potom? Viem ze neexistuje seriozne riesenie (teda existuje, poznat stupnice a ton do not nenapisat). Ale ked sa uz stane a clovek chce ten ton opravit na compe. Da sa to? Nieco co vyberie dany rozsah frekvencii a posunie ich dole alebo hore. Ak si nevšimneš zlý tón v eufórii pri hraní, potom by si si to mal vypočuť bez eufórie a zlý tón si všimneš. Následne je dobré ho znovu zahrať. Je lepšie pracovať s čo najlepšie zahratou nahrávkou. Keď už to časovo alebo z akýchkoľvek iných dôvodou nejde prehrať, dá sa veľa vecí opraviť dodatočne. Rytmicky vylepšiť (postrihať a jednotl. časti poposúvať a pospájať), intonačne vyčistiť (vyladiť celé, alebo len konkrétne tóny nejakým dolaďovačom [Antares]) a pod...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 19. Február , 2007, 13:03:19 » |
|
No a ked mam napisany zly, alebo neznely alebo rovno falosny ton a v euforii si to neuvedomim co potom? Viem ze neexistuje seriozne riesenie (teda existuje, poznat stupnice a ton do not nenapisat). Ale ked sa uz stane a clovek chce ten ton opravit na compe. Da sa to? Nieco co vyberie dany rozsah frekvencii a posunie ich dole alebo hore. Ak si nevšimneš zlý tón v eufórii pri hraní, potom by si si to mal vypočuť bez eufórie a zlý tón si všimneš. Následne je dobré ho znovu zahrať. Je lepšie pracovať s čo najlepšie zahratou nahrávkou. Keď už to časovo alebo z akýchkoľvek iných dôvodou nejde prehrať, dá sa veľa vecí opraviť dodatočne. Rytmicky vylepšiť (postrihať a jednotl. časti poposúvať a pospájať), intonačne vyčistiť (vyladiť celé, alebo len konkrétne tóny nejakým dolaďovačom [Antares]) a pod... Jasne ze ho pocujem uz hned ked si to pustim spolu. Ale Opravit by znamenalo prehrat vsetky gitary. A myslel som nieco kde to len trosku doladim pre chalanov v kapele aby im nepraskla guma v trenkach ked to budu sto krat pocuvat a vymaslat party. Ale zase vzdy sa da ton stlmit v stope v FL. A ten antares je nejaky free pugin??? Konkretne napriklad ten priserne krivy ton v 28 sekunde. Pri nahravani som si vravel to je fuk je to psycho ton -zatial staci. Ale ked som to spoil tak trha usi jak prasiatko ale prerabat gitary sa mi nechce kedze som to nahraval ako 4 cele stopy od zaciatku songu az do konca.
|
|
« Posledná zmena: 19. Február , 2007, 13:07:29 od beercompatibile »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|