Misko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 09. Január , 2007, 20:55:12 » |
|
rastis: presne tak som to myslel a ten zoom nie je "asi" ale urcite nie je urceny uz len z toho titulu, ze zo slucky ide trochu iny signal ako z gitary (tym myslim velkost signalu) Nesuvisi toto, co myslis s tym, co ma ten zoom zo zadnej strany?Output gain level switch?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 09. Január , 2007, 21:11:11 » |
|
nikde som nenasiel ani zmienku o tom, ze by sa to dalo pouzit ako klasicky FX procesor do slucky. iba, ze sa to da pouzit ako preamp (na to tam je ten "output gain switch") a, ze to ma vlastnu FX loop a tam sa da prepinat citlivost slucky...v kazdom pripade ak by som uvazoval nad procesorom do slucky tak by som uvazoval nad osvedcenymi hrackami od TC Electronic, Rocktron, Lexicon a pod.. nech mi je nova seria od Zoom-u akokolvek sympaticka
|
|
« Posledná zmena: 09. Január , 2007, 21:18:50 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 09. Január , 2007, 21:29:48 » |
|
Len ma stve, ze ostatne firmy maju uz celkom dlho tie masinky na trhu a tie ich DSP su celkom zastarane.Preto som aj chcel vyskusat tohto zooma, kedze je o krok dopredu.
mas pocit ze Zoom je nejak moc dopredu...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 09. Január , 2007, 21:32:44 » |
|
Len ma stve, ze ostatne firmy maju uz celkom dlho tie masinky na trhu a tie ich DSP su celkom zastarane.Preto som aj chcel vyskusat tohto zooma, kedze je o krok dopredu.
mas pocit ze Zoom je nejak moc dopredu... Nejde o Zoom ako firmu.Mne je uplne sumafuk, kto je vyrobca a ake ma renome.Ide o konkretny vyrobok.A ano myslim si (na zaklade tech- specif. a recenzii), ze nova generecia zoomov je proste dalej ako konkurencia.Som velmi zvedavy s cim a kedy pride Digitech na trh.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 09. Január , 2007, 21:35:21 » |
|
mas pocit ze Zoom je nejak moc dopredu... Nejde o Zoom ako firmu.Mne je uplne sumafuk, kto je vyrobca a ake ma renome.Ide o konkretny vyrobok.A ano myslim si (na zaklade tech- specif. a recenzii), ze nova generecia zoomov je proste dalej ako konkurencia.Som velmi zvedavy s cim a kedy pride Digitech na trh. to aj ja. Ja by som si vsadil na Digitech.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 09. Január , 2007, 21:44:30 » |
|
mna napadol este jeden podobny multiefekt...BOSS ME-50 kamarat ho ma a nemoze ho vynachvalit...a stoji okolo 10 litrov, +- liter...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 09. Január , 2007, 22:22:55 » |
|
... Idem si precitat nieco o tom G-Major.Len ma stve, ze ostatne firmy maju uz celkom dlho tie masinky na trhu a tie ich DSP su celkom zastarane....
Kdeze . G-Major sa vyraba sice uz nejaky ten rocik, ale vzdy bol a aj vzdy bude uplne iny level, ako Zoom. Kedysi sa predaval za cca 30 litrov, dnes sa novy da kupit za 16 l. + treba k nemu MIDI footcontroler, napriklad ten Behringer sa da kupit za nejakych 6 litrov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 09. Január , 2007, 22:29:26 » |
|
... Idem si precitat nieco o tom G-Major.Len ma stve, ze ostatne firmy maju uz celkom dlho tie masinky na trhu a tie ich DSP su celkom zastarane....
Kdeze . G-Major sa vyraba sice uz nejaky ten rocik, ale vzdy bol a aj vzdy bude uplne iny level, ako Zoom. Kedysi sa predaval za cca 30 litrov, dnes sa novy da kupit za 16 l. + treba k nemu MIDI footcontroler, napriklad ten Behringer sa da kupit za nejakych 6 litrov. súhlas. TC electronic je za 16 litrov bezchybná kúpa. Tie reverby... sa nespamätáš.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 10. Január , 2007, 11:33:17 » |
|
nie je vsetko o technickych specifikaciach a ciselkach. svoj podiel na kvalite efektov maju aj programatori, krori sa podielaju na tvorbe algoritmov pre jednotlive efekty
|
|
« Posledná zmena: 10. Január , 2007, 13:58:05 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 10. Január , 2007, 13:14:50 » |
|
No tak efekt si este pocka teda.Len zasa uz chcem investovat do veci, co mi vydrzia na dlhooooo.A neviem, ci zrovna 30k co ste mi poradlil, ze mam do hlavy invsetovat bude stacit aby som kupil taku, co bude idealna pre mna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 10. Január , 2007, 17:23:40 » |
|
Dobra lampova hlava sa da s trochou stastia kupit z ruky aj za 20 litrov. Za 30 litrov ak si niekto nedokaze kupit hlavu, ktora by mu zvukovo vyhovovala, tak potom neviem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bodom
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 10. Január , 2007, 17:51:50 » |
|
mna z tychto multakistov porazi. moj gitarista ma tuto kombinaciu G-major ten midi prepinac behringer a hlavu Hudges kettnes ?trilogy? nepamatam. Ale moc sa mi to nelubi ale to je jedno. Kazdopadne za 30 taku peknu hlavicku kupis (ja by som hned od RobGa kupil tu jcm 800 luuubim zvuk toho aparatu). A budes hotovy ze aj na ten wah zabudnes a hrat sa s hlasitostou sa nauc s potakom na gitare
|
|
|
Zaznamenané
|
Zomrieš na lavičke, k...t
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 10. Január , 2007, 18:14:44 » |
|
Ja presadzujem ten wah/volume kombinovaný pedál. Ak má byť ten volume používaný realtime počas hrania. Keď hráš, ťažko sa počas hry sústreďuje na prácu s volume buttonom aj prácu s brnkátkom súčasne. Volume pedal je aj citlivejší ako potenciometer... A je lacný.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
|