martin, ok...to pivo mas, ak sa mi nebude zobrazovat nic pod avatarom
nechapem NACO ma byt nieco zobrazene milion krat, ked je to nemenna hodnota a je to v profile, ale ked si to tak sefstvo praje
Jedno nechápem, prečo by to tam nemalo byť
Už som raz vysvetľoval, že je fajn, keď vidím priamo pri správach, kto má web a kto nie. Rád si pozriem weby členov fóra, ak som ich ešte nevidel a vidím počas písania príspevkov odkazy na ne. Nebudem sa preklikávať profilmi a hľadať medzi 600 užívateľmi, kto má web a kto nie. Tak by som si nikdy nikoho web nepozrel.
Takisto si myslím, že je užívateľsky šikovnejšie a rýchlejšie, keď chceš na niečo v príspevku reagovať, nemusíš sa preklikávať na profil, ale rovno si klikneš na malú ikonku správy alebo mailu. Zrazu to niekomu vadí. Keď to tam bolo po celý čas doteraz na predošlom fóre a fungovalo to k nielen mojej spokojnosti, prečo by sa to malo zrušiť
Komunikácia by mala byť čo najjednoduchšia a najrýchlejšia. Keby som už chcel vedieť nejaké ďalšie možné podrobnosti o užívateľovi, štatistiky, príspevky.., tak si kliknem na profil.
Ja osobne som za ikonky pod avatarom, nie za popisky (tie zaberajú viac miesta).