Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 09:25:05
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Systém cvičenia  (Prečítané 27697 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #30 kedy: 14. Apríl , 2007, 06:35:49 »

Hlavny je este rozdiel co hram. Ak hram blackmetal budem mat na cvicenie asi iny system ako ked hram jazz.(Aj ked nechapem co sa da cvicit na blackmetale :) ) V hudbe ktora je zalozena na improvizacii treba mat prehlad na nastroji ako prasa ine zasa treba napr v klasike kde sa v podstate len hra z not a clovek v podstate ani nemusi vediet co to hra.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #31 kedy: 14. Apríl , 2007, 15:08:06 »

V dobrej blackmetalovej kapele to bude asi o vymakanej rychlej a presnej pravacke. A dobrej kondicii pravacky, aby si uhral co treba na hodinovom koncerte trebars. Cize tu by som rozhodne cvicit doporucoval. V blackmetale nemusia byt sola zrovna zakazane, takze ak by sa rozhodol blackmetalovy gitarista poctit nas solom, bolo by tiez k veci, keby cvicenie zameriaval aj tymto smerom. A rozhodne by som blackmetalovej kapele odporucil aj poctivo skusat, nech to drzi pokope a nech to valcuje jak stroj.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #32 kedy: 14. Apríl , 2007, 19:17:35 »

Ale ano, aj take existuju :) http://youtube.com/watch?v=9LXX5niOLSA&mode=related&search=
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #33 kedy: 14. Apríl , 2007, 19:55:33 »

napriklad :)
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #34 kedy: 16. Apríl , 2007, 12:59:50 »

dopici, azda bubenik sa tam namaka najviac :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #35 kedy: 16. Apríl , 2007, 13:11:17 »

Hlavny je este rozdiel co hram. Ak hram blackmetal budem mat na cvicenie asi iny system ako ked hram jazz.(Aj ked nechapem co sa da cvicit na blackmetale :) ) V hudbe ktora je zalozena na improvizacii treba mat prehlad na nastroji ako prasa ine zasa treba napr v klasike kde sa v podstate len hra z not a clovek v podstate ani nemusi vediet co to hra.

kurnik tak to s tou klasikou si riadne zadrel   Nezahrávaj sa praveze aj v klasike musis vyborne poznat skladbu a mat v nej prehlad... ak uz nemusis vediet co hras tak to prave uz v spominanom blackmetale Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #36 kedy: 16. Apríl , 2007, 13:12:03 »

dopici, azda bubenik sa tam namaka najviac :)

To sice hej, ale ani ti gitaristi nemozu byt zase uplne dreva, na to su blackmatalovi fanusici citlivi. Jak nemas pravacku jak treba, tak Ta ritualne po koncerte zozeru :)
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #37 kedy: 16. Apríl , 2007, 14:39:59 »

napr v klasike kde sa v podstate len hra z not a clovek v podstate ani nemusi vediet co to hra.

To si asi nemyslel tak ako si to napisal... ved studujes na konzerve...  Je to frajer
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #38 kedy: 16. Apríl , 2007, 14:44:03 »

napr v klasike kde sa v podstate len hra z not a clovek v podstate ani nemusi vediet co to hra.

To si asi nemyslel tak ako si to napisal... ved studujes na konzerve...  Je to frajer
Veľa takých som poznal..
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #39 kedy: 16. Apríl , 2007, 14:47:21 »

Veľa takých som poznal..

Ja Luba osobne nepoznam, ale nepripada mi ako tento pripad, ale mozno sa mylim... Žmurk
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #40 kedy: 16. Apríl , 2007, 14:50:18 »

Veľa takých som poznal..

Ja Luba osobne nepoznam, ale nepripada mi ako tento pripad, ale mozno sa mylim... Žmurk

Nepísal som o Lubovi, ale o tých, o ktorých aj on. Žmurk
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #41 kedy: 07. Január , 2008, 10:54:14 »

ja cvicim tak ze si pustim metronom na 120 a idem stredne (hnusne) rychlosti...najprvmusim vsetko zahrat spravne 3 krat..a potom dalsia struna...a mimo toho vela hram len tak...jamujem si a vymislam
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #42 kedy: 07. Január , 2008, 11:06:44 »

otazka bokom...jak tu pitu howoril o notach a tak..je naozaj tak tazke sa to ucit...Huh! lebo ja asi budem musiet
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #43 kedy: 07. Január , 2008, 11:19:25 »

otazka bokom...jak tu pitu howoril o notach a tak..je naozaj tak tazke sa to ucit...Huh! lebo ja asi budem musiet
   Nie je .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #44 kedy: 07. Január , 2008, 13:02:24 »

Nie je .
len treba chciet a vela cvicit Žmurk
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.061 sekund, 23 otázok.