Ahoj, po dlhej dobre som zavítal na fórum a ako som čakal, už tu ostalo len pár aktívnych členov. Posledné príspevky sa v niektorých témach datujú už na roky.
Myslím, že aj forma internetového fóra je už dávno out. Vyzerá to akoby už skoro nikto neotvoril. Možno sa nám to len nechce prezentovať, pre tých pár ľudí. Bol som súčasťou tejto kreatívnej komunity posledných 20 rokov a už z nej moc nezostalo. Teraz je to všetko o pár sekundových príspevkoch kde sa niekto hrá, že hrá.
Ja osobne som za gitarou skoro denne, snažím sa tvoriť a keď nie, dokážem niekoľko hodín tráviť vytáčaním zvuku. Stále ma to baví. Vždy to má pre mňa väčší zmysel ako čokoľvek iné. Je to škoda, že táto komunita sa už skoro vytratila. Ale kto nemá meno a značku, už nemá ako zaujať ani s kvalitnejším materiálom. Teraz je to hlavne o číslach, palčekoch a srdiečkach ako o docenení snahy a kvality. Ja mám problém odosobniť sa od mojej hudby a počuť ju inak ako ju poznám. Sám niekedy rozmýšľam, prečo by ju chcel niekto iný počúvať, keď to ani mňa nebaví. Asi tie skladby nie sú také dobré a v rámci skladania som ich počul asi 1000x, takže už nie sú pre mňa atraktívne. A v rámci mojej inštrumentálne tvorby dupľom. To je hudba pre pár jednotlivcov. Ale ja ju inak neviem robiť. Tak nad tým často rozmýšľam, ako robiť s mojimi malými možnosťami inštrumentálnu gitarovú hudbu atraktívnu pre iných ľudí. No na nič som neprišiel. Nejak som sa rozpísal. To len tak nahlas rozmýšľam...
Zdravím. Pamätám si na tvoje nahrávky, aj sa mi občas objaví tvoj Youtube kanál na YouTube tak si pozriem, že či sa neobjavilo niečo nové. Tak by som aj bol zvedavý, keď píšeš, že ešte stále sa tomu venuješ.
To že ťa staré veci nebavia, tak to má asi každý takto, aj ja, ale po dlhšej dobe si ich rád vypočujem znovu. Je to tak so všetkými vecami. Na odosobnenie sa od svojej hudby je dobré keď si ju vypočujem na inom posluchu, nedávno som kúpil s číny také lacnejšie slúchadlá, zvuk ako nič moc ale basy maju dosť dobré, až prebasované ale práve tam to počujem s iného aspeku, takže to striedam. Tie slúchadlá majú dvojitú membránu postupne za sebou./Picun P28X/ a mám ešte jedny lacnejšie B-01S iba za 10e tie su menej prebasované, ale stále viac ako hociktoré iné, sú to bluetoth slúchadlá takže 24bit si na nich človek nevypočuje ale iba kvôli tým basom ich striedavo používam. Ešte by som spomenul že ich obidve treba dosť ekvalizovať aby z nich človek vytiahol nejaký počúvatelný zvuk, takže nechcem na nich robiť týmto reklamu.