kopak dajme tomu, ze dobre, ale nebasuje. respektive nabesuje tam nic. gitary su pomyselne akoby pred vsetkymi nastrojmi, co je asi dobre, ale tiez nebasuju, aj ked zvuk sam o sebe je asi dobry. len uplne orezany. basu som zachytil na jednom mieste, ked zahrala jeden ton sama, inak by som o nej nevedel. ryttmicak a kotliky maju tiez asi formalne dobry zvuk, vyzera, ze su to dobre sample. akurat su niekolko kilometrov za vsetkymi nastrojmi. stale su podla mna tiche. sprav si cosi ako frekvencny plan, zorientuj sa, ktore nastroje sa v ktorych frekvenciach ako vyskytuju a potom to nejak poupratuj. ako to dohralo a zacala hned starsia verzia, tak podla mna hra uplne rovnako, v tej novsej sa nezlepsilo nic... a este to som si vsimol, ked to dohralo, ze Ti tam zostal zniet nejaky ale fakt dlhy reverb, neviem z akeho nastroja. v nahravke ho az tak nevnimat, ale to neznamena, ze tam nerobi zle a nerozmazava citatelnost vsetkemu ostatnemu. s reverbami a ich dlzkami a farbami dozvuku a prvotnymi odrazmi treba skusat vsetko mozne...
cize normalne tomu odspodu vytni, nech to zacne dunet jak ma, bicie vyjeb, na rytmicak zaves nejaky plieskavy kompresor, a potom pozoruj, ci sa nieco meni k lepsiemu a ked ne, tak sa skratka hrajkaj a skusaj. vygoogli si sidechain kompresiu, co sa s nou da robit v ramci kopaku a basy. vygoogli si paralelnu komprsiu a co sa s nou da robit v ramci bicej sady.
inak zase to skoncilo a zacala najstarsia verzia a je tam maly rozdiel, ale vobec by som nepovedal, ze by bola nejaka horsia, jak tie novsie, vsetky su rovnake, neviem, co si akoze zlepsoval...
inak asi je to aj dobra hudba, ale v tom sa vyznam este menej, jak v tom, co som pisal doteraz, tak vela stastia