Dakujem velmi pekne za odpoved
Z USA myslis americku vyrobu alebo kupovat cez americky ebay ? Lebo ono tiez to nie je uplne ta farba, ktoru by som si predstavoval, ale co uz dlhsiu dobu sledujem bazare, tak to bolo zatial asi najlepsie, co som videl... Aj teraz su na ceskom este zo dve PRSka, jedna cierna a jedna taka oranzovo cervena- ale ziadna nema "bird inlays", co by som teda hodne chcel, ked uz PRS
A uplne sa s tym vyzorom stotoznujem, u mna je to aj polovica vyberu- ako tu Rastis par mesiacov dozadu povedal, ludia su hluchi, ale slepi nie... Preto som inak ako prvu volbu pred par mesiacmi zvazoval ako novu gitaru tohto rocny model SE singlecut trem black- minulorocny sa mi pozdaval aj zvukovo a tohtorocny uz ma bird inlays...
Ale vzhladom na to, ze na to mam trochu vyssi rozpocet (aj ked to neznamena, ze ho musim nutne cely minut), v PRS sa zas tolko nevyznam a bolo mi tu povedane, ze radsej americke z druhej ruky ako SE tak pozeram po takom...
Inak niekto predaval na slovenskom muziker bazari este minuly tyzden krasnu custom 22 ten top, ale za 2800 eur, co sa mi zdalo hodne za hrany nastroj a uz to tam v kazdom pripade nie je, cize to asi niekto kupil...
Neviete, pan Hangony asi nepredava z druhej ruky ?
Lebo na nove jú es and ej asi nenasetrim...
Diky este raz