Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 15:54:03
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: multimedialny prehravac  (Prečítané 10648 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« kedy: 21. Január , 2007, 20:31:51 »

aky prehravac pouzivate na bezne video subory (mpg, avi atd)?
ja uz dlhy cas pouzivam bs player, ale v poslednom case sa mi prestava pacit a chcem presedlat na iny lebo... medved.
tak poradte, kery je dobry.... ide mi cisto o prahravanie videa, podpora stredioeuropskych tituliek, kompaktnost, podporovane formaty... atd
na wiki a answers.com som nasiel dddddddddddddddddddlhy porovnavaci clanok, ale ako nejake odporucania ani tabulka top10 sa nekonala, takze sa obraciam na vas  Na zdravie!
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #1 kedy: 21. Január , 2007, 20:38:02 »

bs player - absolutna spokojnost
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #2 kedy: 21. Január , 2007, 20:43:37 »

Media Player Classic (Quick Time Alternative) - prehrava vsetko, vcetne DVD, design + ovladanie vychadza z povodnohe WM playeru od MS. Dokaze posielat zvuk na rozne zvukovky bezohladu nastavenia vo wins control panely (co je funkcia, ktoru neponuka takmer nic ine) a rozdistribuuje podporu pre *.mov video pre vsetok SW v PC bez nutnosti instalovat neprijemny Quick Time Player od Apple. A dokaze prehravat textove titulky pri akomkolvek obraze vcetne DVDovskych *.vob . Nema chybu skratka !
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #3 kedy: 21. Január , 2007, 21:45:17 »

V PC po nainštalovaní rôznych kodekov mi WM player prehráva asi všetko.

V notebooku neviem prečo, má aj po inštalovaní kodekov každý prehrávač problém prehrávať nejaký typ súborov.
Takže wmv, avi, divX... prehrávam vo WM playeri (nezvláda mpg), niektoré mpg v real playeri (nezvláda wmv) a iné v InterVideo WinDVD (ten zvláda len mpg2 myslím)...
Dosť ma to štve, neviem, kde je problém.

Skúsim sa pozrieť Rastis na ten tvoj Media Player Classic. Uvidím, čo u mňa na notebooku dokáže Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 21. Január , 2007, 22:51:35 »

V zasade staci nainstalovat novy DivX kodek, ktory prehrava aj XviD, pripadne pre istotu nainstalovat aj ten XviD. Okrem toho AC3 a Quick Time Alternative. Toto MUSI stacit na cokolvek. Jedine ak tak real video, ale to sa vyskytuje na webe tak sporadicky, ze srat na neho, hlavne ked si predstavim ten neskutocne desny Real Player  Nechajte ma vydýchať...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #5 kedy: 21. Január , 2007, 23:07:33 »

No Rastis, prekvapil ma tento prehliadač. Otvoril mi až na jeden wmv súbor všetky problematické video súbory.  Som za vodou kámo Konečne dobrý a jednoduchý prehliadač. Hneď niektoré odinštalujem. Žmurk

Najlepšie je, že ho ani neinštaluješ, len si stiahneš utilitku  *.exe a tá rovno program otvára.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 21. Január , 2007, 23:13:53 »

Len ho nainstaluj. Rozdistribuje Ti moznost prehravat appleovske *.mov. Inak mi ho poradil pred rokom / dvoma MartinLM, za co som mu stale vdacny.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #7 kedy: 21. Január , 2007, 23:37:45 »

Len ho nainstaluj. Rozdistribuje Ti moznost prehravat appleovske *.mov. Inak mi ho poradil pred rokom / dvoma MartinLM, za co som mu stale vdacny.

Píšem, že sa neinštaluje, len sa otvorí *.exe utilitka. Žmurk
Ja som ho používal občas pred rokmi na PC, keď mi haproval WMP, ale vylepšil sa ešte. Fajn.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 21. Január , 2007, 23:48:58 »

No a ja Ti pisem, ze ked ho nainstalujes komplet, tak ziskas kodek na prehravanie Quick Time videa aj do inych SW (Vegas, SF...).co je super vec. Akurat ze ty momentalne urcite mas na *.mov nainstalovany Quick Time Player, takze Ti to nepride zaujimave Žmurk.

Hovorim o tomto:

http://www.free-codecs.com/download/QuickTime_Alternative.htm
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #9 kedy: 21. Január , 2007, 23:59:00 »

No a ja Ti pisem, ze ked ho nainstalujes komplet, tak ziskas kodek na prehravanie Quick Time videa aj do inych SW (Vegas, SF...).co je super vec. Akurat ze ty momentalne urcite mas na *.mov nainstalovany Quick Time Player, takze Ti to nepride zaujimave Žmurk.

Hovorim o tomto:

http://www.free-codecs.com/download/QuickTime_Alternative.htm

Som nevedel o čom rozprávaš, keďže samotný prehliadač sa neinštaluje. Žmurk
Už teda inštalujem ten QuickTimeAlternativ. Žmurk
Zaznamenané

shanike
stály hosť

« Odpoveď #10 kedy: 25. Január , 2007, 16:09:03 »

inak vdaka Žmurk
neviem, preco som tolky cas chodil okolo neho ako kolem horucej kase....
 Na zdravie!
Zaznamenané

shanike
stály hosť

« Odpoveď #11 kedy: 26. Január , 2007, 19:35:50 »

hmmm.... akurat som trosku sledoval historiu media player classic na nete... je mozne, ze posledna verzia je z 20. marca 2006? to vo mne zanechava pocit, ze sa s nim moc do buducnosti nerata....
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #12 kedy: 27. Január , 2007, 15:26:12 »

odporucam program VLC http://www.videolan.org/vlc/ Je to freeware prehravac, ktory ti prehra vsetko, a teraz pozor - nepotrebujes ziadne kodeky!!! Tento program ma v sebe zabudovane vlastne verzie kodekov, takze len si nahodis program a prehravas  Popiskujem si
Casto ho vyuzivam, ked ostatne programy zlyhaju.
Zaznamenané
shanike
stály hosť

« Odpoveď #13 kedy: 27. Január , 2007, 23:25:27 »

takze hosi, diki za radu, ten media player classic je super, konecne poriadny prehravac Žmurk nie ako trapny bs player....
o VLC som pocul... ja pouziva vlastny vyber kodekov, takze.....
 Na zdravie!
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #14 kedy: 28. Január , 2007, 02:08:01 »

Nechcel som sem pisat, ale teraz sa BS Playera musim jednoducho zastat. Jeho najvacsim plus je dokonale ovladanie z klavesnice, bez toho ja byt nemozem. Vynimocny je v tomto aj MPlayer

http://www.mplayerhq.hu/design7/dload.html

Ma milion 5 funkcii, dokonale ovladanie z klavesnice, funguje s alebo aj bez GUI. Primarne pre linux ale uplne plnohodnotne funguje aj pod Wins.
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 23 otázok.