guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 25. Január , 2007, 12:48:12 » |
|
Beriem na vedomie, v inzerátoch sa bude naďalej diskutovať. Som proti zruseniu diskusii k inzeratom.
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
guitman
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 30. Január , 2007, 11:18:36 » |
|
Po dlhšom zvažovaní došlo k zmene pravidiel inzercie, žiadny inzerát sa nedá špecifikovať ako komerčný a skôr je to predsa prínosom ak sa dajú zohnať kvalitné veci a lacnejšie.
|
|
« Posledná zmena: 30. Január , 2007, 11:34:01 od guitman »
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
matolf
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 01. Február , 2007, 15:46:25 » |
|
nechce sa mi to tu citat, tak neviem ci uz nebolo, ale v inzeratoch v predmete by malo byt vzdy prve slovo predam/kupim
|
|
|
Zaznamenané
|
dal by som si palacinky
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 01. Február , 2007, 15:52:10 » |
|
Keby sa ti to chcelo čítať, tak by si videl, že to tam už je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
_ries
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 05. Február , 2007, 16:09:06 » |
|
no ako sa to vezme, som tu novy a mam nieco na predaj a jednym pravidlom je, ze mi inzercia bude spristupnena iba ak budem mat minimalny pocet prispevkov 10..hmm takze idem najprv nieco popisat aby som mohol nieco inzerovat...iba mne sa to zda troska pritiahnute za vlasy?ale asi je to mensia dan za moznost zverejnenia na portaly.
ale inaq nieje to s tymi rulezz take bad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
guitman
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 06. Február , 2007, 07:32:42 » |
|
no ako sa to vezme, som tu novy a mam nieco na predaj a jednym pravidlom je, ze mi inzercia bude spristupnena iba ak budem mat minimalny pocet prispevkov 10..hmm takze idem najprv nieco popisat aby som mohol nieco inzerovat...iba mne sa to zda troska pritiahnute za vlasy?ale asi je to mensia dan za moznost zverejnenia na portaly.
ale inaq nieje to s tymi rulezz take bad.
Ale veď o to ide toto je v 1. rade fórum kde s diskutuje a nie inzercia.len inzerentov nepotrebujeme.Už je tu dosť okukávačov.Nejde predsa o počet, ale o aktivitu užívateľov.
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
hopík
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 06. Február , 2007, 09:00:44 » |
|
Myslím si že inzerát, by sa nemal vymazat ak už nie je aktuálny, nespokojný človek s kúpov sa potom nemá už k čomu vyjadriť. Mohlo by tu byť hodnotenie ľudí, ktory na tomto fore nieco predávajú, vo väčšine prípadov su to stale ty istý /viem bola tu už karma/.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
guitman
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 06. Február , 2007, 12:35:42 » |
|
No to by bolo ale neprehľadné a zbytočné toto nie je Ebay kde sa potom podľa hodnotenia potom užívatelia posudzujú. Inzerát je tu mesiac po mesiaci ho zmažem či aktuálny je alebo nie. Ide o to výhodne kúpiť predať vec. Nie na niekoho nadávať aj keď samozrejme, aj to treba, ale 100 ľudí 100 skúseností a ako to sám poznám problémy bývajú v komunikácii možno občas v príližnej dôvere. Dôveruj ale preveruj, som zistil aj už aj ja sám.
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
hopík
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 09. Február , 2007, 19:34:09 » |
|
No to by bolo ale neprehľadné a zbytočné toto nie je Ebay kde sa potom podľa hodnotenia potom užívatelia posudzujú. Inzerát je tu mesiac po mesiaci ho zmažem či aktuálny je alebo nie. Ide o to výhodne kúpiť predať vec. Nie na niekoho nadávať aj keď samozrejme, aj to treba, ale 100 ľudí 100 skúseností a ako to sám poznám problémy bývajú v komunikácii možno občas v príližnej dôvere. Dôveruj ale preveruj, som zistil aj už aj ja sám.
život je už taký , každý sa musí opáliť sám, a potom pochopí. Ked sa už nieco take stane, upozornit na takehoto človeka, aby sa take čosi nezopakovalo. Možno by to niekomu pomohlo pri rozhodovaní. Ja osobne by som už v živote nič od Roberta nekúpil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 09. Február , 2007, 20:01:41 » |
|
Ja osobne by som už v živote nič od Roberta nekúpil
Roberto má tendenciu až prehnane niektoré veci prechvaľovať, iné zatracovať, ale nemyslí to zle. Verím, že aj pri tvojej skúsenosti ti určite nemal tendenciu predať niečo zlé, len sa možno mýlil, o čom ani sám nevedel. Ale neviem, či by karma mala svoj význam pri inzerátoch, lebo takisto ako by mohla pomôcť pri kúpe po pozretí karmy predávajúceho, takisto by mohla uškodiť solídnemu predajcovi, keby sa zneužívala, čo je tiež možné. Tu sa nedá nijako nastaviť a kontrolovať, aby pridávali hodnotenie len tí, čo naozaj produkt kúpili.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hopík
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 09. Február , 2007, 20:13:34 » |
|
Ide o serioznost jednania. Uznat si svoju chybu, a niest za to aj dôsledky.
mozno na to časom príde, ale to je o inom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 09. Február , 2007, 21:06:20 » |
|
Ide o serioznost jednania. Uznat si svoju chybu, a niest za to aj dôsledky.
tak by to malo byť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
prosound
nováčik
Príspevkov: 38
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 04. Marec , 2007, 23:52:25 » |
|
Po dlhšom zvažovaní došlo k zmene pravidiel inzercie, žiadny inzerát sa nedá špecifikovať ako komerčný a skôr je to predsa prínosom ak sa dajú zohnať kvalitné veci a lacnejšie.
Takže už môžem inzerovať, pokiaľ som dosť kvalitný a moja cena bude prínosom pre kupujúceho ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 05. Marec , 2007, 00:12:01 » |
|
Takže už môžem inzerovať, pokiaľ som dosť kvalitný a moja cena bude prínosom pre kupujúceho ? Ja som zvedavý na tvoje veci, som za, uvidíme, čo na to Majo-guitman.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
guitman
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 05. Marec , 2007, 06:04:39 » |
|
všetko je samozrejme vec dohody a formy.Čo znamená inzerovať akou formou? Každopádne som za predaj kvlaitných, zvlášť slovenských výrobkov.Aj keď obchodnú spoluprácu si predstavujem inak ako inzerciou na fóre, to ale dúfam bude čoskoro a inou formou.
|
|
« Posledná zmena: 05. Marec , 2007, 06:18:51 od guitman »
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
|