guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« kedy: 23. Január , 2007, 07:10:40 » |
|
takže tu čakám vyjadrenia prípadnú kritiku k pravidlám inzercie
|
|
« Posledná zmena: 24. Január , 2007, 00:48:02 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 23. Január , 2007, 15:52:20 » |
|
Osobne nemam proti tym pravidlam nic. Trochu by som niektore formulacie prestylizoval, ale v zasade s nimi suhlasim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 23. Január , 2007, 17:03:08 » |
|
Osobne nemam proti tym pravidlam nic. Trochu by som niektore formulacie prestylizoval, ale v zasade s nimi suhlasim.
tiez.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 23. Január , 2007, 18:51:20 » |
|
plne suhlasim s pravidlami
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
prosound
nováčik
Príspevkov: 38
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 24. Január , 2007, 00:28:32 » |
|
Asi mi nič iné neostáva,len súhlasiť z pravidlami.Dúfam,že som zatiaľ nijaké neporušil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 24. Január , 2007, 00:48:45 » |
|
Ak si je niekto nie je isty nejakym svojim inzeratom, tak moze napisat sukromnu spravu niektoremu z upratovacov/adminov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 24. Január , 2007, 10:01:12 » |
|
Je celkom dobre vediet "co sa tu da kupit" ,ale jasne to patri do platenej inzecie. Kto vie ci by boli inzerujuci ochotny nieco prispiet (ci vlastne zaplatit za zprostredkovanie predaja) na chod fora...
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60 Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
guitman
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 25. Január , 2007, 06:54:00 » |
|
stále som nedostal žiadne návrhy či konkrétne pripomienky ohľadne pravidiel Inzercie a ani mi nik nevolal.
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 25. Január , 2007, 09:04:07 » |
|
Mne ziaden inzerat na fore nevadi, skor mi obcas vadi jeho obsah, ako to clovek odprezentuje, pripadne rozsiahly offtopic co ludia vytvoria. Co sa tyka RobG, tak ja toho chlapika mozem uznat, pretoze je jeden z mala zdrojov na Slovensku, od ktoreho sa da kupit kvalitny aparat/gitara.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
guitman
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 25. Január , 2007, 09:10:47 » |
|
Mne ziaden inzerat na fore nevadi, skor mi obcas vadi jeho obsah, ako to clovek odprezentuje, pripadne rozsiahly offtopic co ludia vytvoria. Co sa tyka RobG, tak ja toho chlapika mozem uznat, pretoze je jeden z mala zdrojov na Slovensku, od ktoreho sa da kupit kvalitny aparat/gitara.
Presne tak ďalšia vec čo ma napadla proste vypnúť odpovede v inzercii načo k inzerátu diskusiu predsa tú netreba.Na to aké čo je a ako fungujeú debaty v iných fórach.Má to logiku a zasieranie inzerátu k ničomu nevedie. Obrázok, cena, fotka, kontakt prípadne link na diskusiu o predávanej veci.
|
|
« Posledná zmena: 25. Január , 2007, 09:11:06 od guitman »
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 25. Január , 2007, 09:30:15 » |
|
Presne tak ďalšia vec čo ma napadla proste vypnúť odpovede v inzercii načo k inzerátu diskusiu predsa tú netreba.Na to aké čo je a ako fungujeú debaty v iných fórach.Má to logiku a zasieranie inzerátu k ničomu nevedie. Obrázok, cena, fotka, kontakt prípadne link na diskusiu o predávanej veci. Myslím si, že by to určite bolo na škodu veci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 25. Január , 2007, 09:47:26 » |
|
osobne si myslim ze je zbyticne mat inzerat a k nemu link na diskusiu - tak ako sa to moze zvrhnut do OT v inzerate, tak sa to moze posrat aj v tej diskusii, radsej nech to je nerozdelene - admini a upratovaci su tu aj na to, aby dozerali na "spravanie" uzivatelov a tak ako stopli nevhodne temy, tak mozu stopnut aj OT diskusiu, premazat ju a podobne. myslim, ze ak ma niekto otazku k veci, tak je fajn ak si ju mozu precitat aj iny ludia a je to pekne pokope.
tak ako vravis - ludi treba naucit ako sa tu spravat, nie im komunikaciu proste zakazat ked v nej maju nedostatky (tvorba OT a podobne)
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 25. Január , 2007, 09:50:19 » |
|
Na OT sa môže zvrhnúť každá diskusia, to nieje dôvod na rušenie diskusií pod inzerátmi. Osobne som za to, aby tam bola. Občas sa pritrafí, že ľudia položia doplňujúce otázky, ktoré zaujímajú všetkých. (Kto bol bývalý majiteľ, prečo to predávaš...). Alebo niekto veci znalejší upozorní na nejaké riziko - napríklad predražený tovar, čo nie každému musí byť jasné.
Na odstraňovanie offtopicov sú tu admini a upratovači. Tak ako v každej inej téme. Som za zachovanie diskusie pod inzerátmi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 25. Január , 2007, 10:29:01 » |
|
za zrusenie diskusii ku inzeratom niesom. Skor by si mali ludia uvedomovat, ze priorita zabookovania si istej veci nespociva v tom, ze napisem sem "beriem to" a potom si clovek mysli ze uz je to jeho. Treba proste volat. Ale naco to pisem, na to kazdy dojdem sam
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 25. Január , 2007, 12:00:41 » |
|
Som proti zruseniu diskusii k inzeratom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|