opossum
|
|
« kedy: 23. Január , 2007, 11:22:33 » |
|
Napadla ma takáto vec: vytvoril som mailovú schránku na ... Schránka má názov ... a heslo je .... Stačí tam poslať svoje mp3 a odtiaľ sťahovať skladby iných prispievateľov. Schránka bude slúžiť len na tento účel.
Napad padol.
|
|
« Posledná zmena: 23. Január , 2007, 17:42:25 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 23. Január , 2007, 14:27:07 » |
|
Pocuj, toto nechaj laskavo na nas, ok? Dalo by sa to pouzit tak, ze pocitacovo menej zdatny uzivatelia by tam posilali svoje mp3 a tu by to niekto z upratovacov/adminov nahadzoval na forum, to uz podla mna znie ako lepsi napad. Urcite si sa o tom mohol vopred poradit, takto vznikla jedna potencialne nevyuzita mailova adresa, navyse s menom tejto stranky v nazve, no nie je trochu divne, keby som si ja zaregistroval na gmail.com tvoje meno ako emailovu adresu? Zajtra zacnem robit vsetko preto, aby sa dali mp3 vkladat do prispevkov s obmedzenim 3,5MB. To je uz to maximum, co mozme pre uzivatelov urobit, tak prosim Ta, nevymyslal taketo zbytocne bocne ulicky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 23. Január , 2007, 14:46:49 » |
|
no dobre, ja len preto, že napríklad veľa ukážok na tejto stránke sa mi nedalo stiahnuť, práve z tej stránky, ktorú ty odporúčaš, aby tam ľudia dávali ukážky. Ponúkne to .htm a nie .samotnú .mp3, alebo má 0kB...nijako sa mi nepodarilo k nim dostať. Inak, gmail je zadarmo, takže je to určitá výhoda. Ale ako schceš.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 23. Január , 2007, 15:09:18 » |
|
Ktoru stranku myslis? Daj link na taku ukazku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 23. Január , 2007, 15:15:09 » |
|
Na nestastie si uz stihol vlozit dve svoje ukazky tam. Chcel som ich teraz stiahnut a prihodit na forum, ale nemozem sa prihlasit. Co sa deje?
Sprav to nejako, aby som sa k nim dostal, alebo mi ich posli na mail, ktory som ti poslal sukromnou spravou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 23. Január , 2007, 15:38:33 » |
|
Takze - tie rapidshare ukazky su vsetky aj na tom soundclick.com ulozene. Odtial ich stahovat mozu asi len zaregistrovany uzivatelia, co som netusil Ale streamovat moze kazdy, tak je to podla mna ok. Mozno sa to da nastavit. Keby som nemal nejaku pracu momentalne, tak by som si to overil a urobil by som potrebne kroky. Takto to odkladam na zajtra/pozajtra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 23. Január , 2007, 15:40:56 » |
|
ja by som si pockal kym bude mat martinlm cas, nech to nieje roztrusene, ked sa nebude dat ukladat na fore, tak sa vyriesi ten soundclick alebo nieco ine.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 23. Január , 2007, 15:55:41 » |
|
som sa chcel prihlásiť na mp3.gitaristi@gmail.com, ale nejde mi to. Pritom predtým to šlo. Takže tú schrámku ani nemôžem zrušiť, alebo vlastne neviem ako. Najlepšie bude z mojej témy "niečo z mojej tvorby" ten posledný príspevok zmazať. Ospravedlňujem sa za vzniknuté problémy, v budúcnosti radšej nebudem nič takéto podnikať... Hm, lenže ja som práve odtiaľ (soundclick.com ) jednu stiahol a ostatné nie...tak neviem.
|
|
« Posledná zmena: 24. Január , 2007, 09:59:32 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 23. Január , 2007, 16:04:23 » |
|
Zeby niekto zmenil heslo?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 23. Január , 2007, 16:06:52 » |
|
neviem, či je to možné...kašlime na to. V téme "niečo z mojej tvorby" je to už v poriadku, díky Mrzí ma, že ťa oberám týmto o čas...
|
|
« Posledná zmena: 24. Január , 2007, 09:59:19 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 23. Január , 2007, 16:08:20 » |
|
No tuto temu radsej zmazem, nech tam neposiela nikto tie mp3
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 23. Január , 2007, 16:33:36 » |
|
OK.
|
|
« Posledná zmena: 24. Január , 2007, 09:59:01 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 23. Január , 2007, 16:43:16 » |
|
opossum, to ma fakt pobavilo co si spravil a hlavne ako si to uviedol, ze "napadla ma takato vec " a vzapati si nam ten napad predlozil tebou zrealizovany Ja stale neviem, co vymyslate. Posielanie mp3jek mailom je strasne lame. Ked si niekto nevie precitat tri riadky navodu ako uploadnut/stiahnut subor z rapidsharu a podobne, potom to tak vyzera
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 23. Január , 2007, 16:50:16 » |
|
Imbus!!! Rapidshare? ? Si z ceresne spadol?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|