Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 16:32:23
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: možnosť ukladania mp3  (Prečítané 7192 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #15 kedy: 23. Január , 2007, 16:51:24 »

my sme v škole latinčinu nemali :)
« Posledná zmena: 24. Január , 2007, 09:58:46 od Pitu » Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #16 kedy: 23. Január , 2007, 17:21:37 »

Myslím, že  sme sa dohodli na sundklick, je to tam prehľadné, dá sa skladba hneď vypočuť.
Ak je ftp fóra naozaj tak veľké (niekoľko giga), že je to jedno, tak je to jedno. K tomu nech sa vyjadrí Majo.
Už dosť dávno fórum presahovalo 1 giga a kriticky rástlo, užívateľov stále pribúda, tak neviem...  Popiskujem si

Navrhujem (už sme sa o tom bavili)
- kto má sám nejaký webový priestor, nech si svoje veci nahadzuje tam a na fórum vždy hodí link.

- kto nemá, nech si ukladá svoje mp3 na soundklick, alebo inde, odkiaľ ich netreba sťahovať a dajú sa hneď vypočuť.

- na fórum by sa mohli ukladať mp3 ukážky, ktoré súvisia s nejakým problémom pri hraní, ktoré vysvetľujú ako niečo hrať, ukážky, ktoré súvisia s nejakými odbornejšími témami a pod...

Prvý príspevok vo svojej téme nech si každý časom edituje, aby tam mal všetky ukážky pokope a odkazy stále funkčné.
Zaznamenané

opossum
stály hosť

« Odpoveď #17 kedy: 24. Január , 2007, 08:31:57 »

mne išlo práve o to, aby som si ich mohol stiahnuť, pretože ich počúvam potom doma na slúchadlá. V práci nemám ani bedne ani na to čas...
« Posledná zmena: 24. Január , 2007, 09:58:28 od Pitu » Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #18 kedy: 24. Január , 2007, 09:43:08 »

martinLM, ale nie. Nemal som na mysli, to, ze niekto ma teraz davat na rapidshare 2 megove subory, to je blbost samozrejme. Skor som to uviedol ako priklad, ked opossum pisal, ze ked si dal ulozit link z rapidshareu, ze mu to ulozilo html subor :D
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #19 kedy: 24. Január , 2007, 09:57:57 »

opossum - radšej nedávaj do predmetu meno toho, na koho reaguješ. Popletie to celé fórum, napr pri vyhľadávaní nejakej témy (príspevkov) podľa nicku sa tam zobrazia aj tie príspevky, ktoré si nazval podľa nicku v iných témach. Žmurk

A ja keď si pozerám často príspevky v desať posledných mám pocit, že reaguješ do tém s nahrávkami užívateľov.  No hanbím sa..

Myslím ale, že sa dajú sťahovať aj zo soundklick, len treba byť registrovaný. Ja viem trochu to zdrží, ale predsa. Žmurk
« Posledná zmena: 24. Január , 2007, 10:03:09 od Pitu » Zaznamenané

opossum
stály hosť

« Odpoveď #20 kedy: 24. Január , 2007, 10:44:14 »

Pitu: OK
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #21 kedy: 24. Január , 2007, 11:43:17 »

opossum - radšej nedávaj do predmetu meno toho, na koho reaguješ. Popletie to celé fórum, napr pri vyhľadávaní nejakej témy (príspevkov) podľa nicku sa tam zobrazia aj tie príspevky, ktoré si nazval podľa nicku v iných témach. Žmurk
Prispevky od pouzivatela vidis v profile vlavo pod Zobraziť príspevky, s tymto nesuvisia.

Ked hladas prispevky podla nicku, tak v pokrocilom vyhladavani napises jeho meno.

Cize neviem.... Ale mna to pletie tiez, ze ide o reakciu v ukazkach :)
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #22 kedy: 24. Január , 2007, 14:06:38 »

Čo sa týka priestoru na serveri disponujeme zhruba nejakými 3,5GB neviem momentálne odhadnúť koľko zaberá ftp a ostatné veci ,keďže sa ešte stále nachádzajú súbory duplicitne, ale samozrejme s rastom úživaťeľov rastú nároky.Tých aktívnych nie je až toľko a ideálne by bolo keby mohlo byť všetko tu a nebolo po kde jakých serveroch.Samozrejme užívatelia zo svojimy stránkami môžu odťažiť priestor a ukladať u seba a tým umožniť nahrávanie tu ostatným.

Myslím si že pokiaľ užívatelia na ftp nebudú mať iné veci okrem ukážok a obrázkov priestorovo si vystačíme. Veď mne ide práve o to mať všetko na jednom mieste a nie rozhadzovať po nete a o to sa aj celú dobu snažím.
Aj keď zrejme nie každý moje snahy berie, ale nezavďačím sa každému to mi je jasné!
« Posledná zmena: 24. Január , 2007, 14:14:25 od guitman » Zaznamenané

tatko fóra
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 23 otázok.