pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 31. Máj , 2007, 15:38:34 » |
|
ja som zase cital niekde vyjadrenia mariana grexu (tusim SME), ze prvy basak tublatanky bol on, asi dve skusky, ale ze vtedy este nemala tublatanka meno a nakoniec dal prednost demikatu.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 31. Máj , 2007, 15:45:26 » |
|
Tak to potom nebola Tublatanka ešte ale kapela Nervy,bola to zostava Marian Grexa,Andrej Šeban,Maťo Ďurinda a Janko Fabrický,ked som ja absolvoval dve tri skúšky už to bola Tublatanka,aspon tak si pamätám ja,no môže to byť všelijak vtedy som pil všetko okrem smoly lebo tá tiekla pomaly he he he he
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 31. Máj , 2007, 15:50:33 » |
|
Ja si pamatam stare trio zostavu z koncertu DK Lamac v roku 1983, kde sa volali este Tublat. Kroje uz mali vtedy a bol to jeden z ich prvych koncertov (?)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 31. Máj , 2007, 15:51:50 » |
|
Ja si pamatam stare trio zostavu z koncertu DK Lamac v roku 1983, kde sa volali este Tublat. Kroje uz mali vtedy a bol to jeden z ich prvych koncertov (?)
Tu si uz taky mlady behal po rockovych koncertoch?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kero
nováčik
Príspevkov: 41
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 27. Február , 2009, 21:47:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"... do i look like someone who cares about gods things ? I AM THE PAIN" ... ujo Pinhead (Hellraiser)
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 06. Júl , 2011, 14:47:14 » |
|
trosku ozivim temu... ked tak pocuvam prvy album Pakaren, ktory mam asi najradsej, tak kto tam nahraval gitary napr. v Golden beach alebo v Rock'n'rolle ? lebo podla mna velmi dobre sola, aj pekne zahrane...sveto ? diky, temo hovor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 06. Júl , 2011, 16:06:13 » |
|
trosku ozivim temu... ked tak pocuvam prvy album Pakaren, ktory mam asi najradsej, tak kto tam nahraval gitary napr. v Golden beach alebo v Rock'n'rolle ? lebo podla mna velmi dobre sola, aj pekne zahrane...sveto ? diky, temo hovor Golden Beach a Rock N Roll nahrával gitary a sóla Peci Uherčík
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 06. Júl , 2011, 16:17:00 » |
|
som si myslel, ze niekto iny lebo nic proti svetovi alebo co, ale zneju uplne super po hracskej stranke, tak preto...lebo ked tak pocuvam golden beach, tak tam su uplne super aranzmany, aj 3 gitary nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 06. Júl , 2011, 16:33:59 » |
|
som si myslel, ze niekto iny lebo nic proti svetovi alebo co, ale zneju uplne super po hracskej stranke, tak preto...lebo ked tak pocuvam golden beach, tak tam su uplne super aranzmany, aj 3 gitary nie ? Sveťo je hlavne skladateľ a to je podstatné..napísal veľa hitov koniec koncov vždy sa nájde kto to zaranžuje a zahrá profesionálne http://www.webnoviny.sk/kultura/topfest-2011-bol-o-blate-slame-a-dobrej-/375771-clanok.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 06. Júl , 2011, 16:49:35 » |
|
Sveťo je hlavne skladateľ a to je podstatné..napísal veľa hitov koniec koncov vždy sa nájde kto to zaranžuje a zahrá profesionálne presne..ved jasne, o tom nepochybujem a ani mu nic nevycitam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 20. Február , 2012, 15:18:54 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 20. Február , 2012, 15:19:33 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 21. Február , 2012, 13:16:58 » |
|
a o 10 rokov viac si z celeho svojho zivota moze spravit taku ucebnicu zivotneho freestyle a ryzovat najtazsie prachy za coaching pre najplnkovensich manazerov, co cely zivot presedeli v robote. teda ak EU nerozlozi dovtedy europu za hranicu opravitelnosti
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 23. Február , 2012, 14:11:56 » |
|
Sveťo je hlavne skladateľ a to je podstatné..napísal veľa hitov koniec koncov vždy sa nájde kto to zaranžuje a zahrá profesionálne a jak tak na to pozeram,tak aj sofer ,ci Uz viem co ti dam na 50ku 50ku demizon burcaku lebo MONO50ky sa mi uz minuli
|
|
« Posledná zmena: 23. Február , 2012, 14:12:23 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 13. Júl , 2012, 14:45:48 » |
|
....jaaaaj chudákom čert bol dĺžen hrať v piatok 13teho na tej Podhájskej, hoci som to Temovi sľúbil, no do toho dažďa sa mi nechce ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
|