traktor
|
|
« Odpoveď #15540 kedy: 27. Máj , 2013, 16:32:34 » |
|
fakt ? toto bolo u win98, uz win2k tymto netrpelo podla mna... momentalne mam winXP tretim rokom a robim s tym fakt hocico. frajerka ma na lowendovom NB win7 uz pomaly 5 rokov a tiez sa o to moc nestara, + ja jej tam obcas robim tiez kadeco a OS furt drzi jak ma...
otec používal na PC win2k dobrých 9-10 rokov a až na pomalší štart to šlapalo a šlape super ( aj keď už ma nový s win7 ) a to tam bolo nainštalovaných asi milión všetkých možných programov a rôzne menený hardware
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #15541 kedy: 27. Máj , 2013, 16:35:42 » |
|
otec používal na PC win2k dobrých 9-10 rokov a až na pomalší štart to šlapalo a šlape super ( aj keď už ma nový s win7 ) a to tam bolo nainštalovaných asi milión všetkých možných programov a rôzne menený hardware
No sak prave kolega pouziva stale tu istu instalaciu OSX uz na inom hardwari a po 5 tich rokoch mu to stale bootuje do 15 sekund.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #15542 kedy: 27. Máj , 2013, 16:42:38 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
StrikeDevil
|
|
« Odpoveď #15543 kedy: 27. Máj , 2013, 20:43:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #15544 kedy: 27. Máj , 2013, 21:32:28 » |
|
Zaujalo ma hlavne: "Neschopní po konfrontaci s realitou nezmění své hodnocení." a "Začetli jste se někdy do debat na nějaké internetové diskusi a viděli do očí bijící nesmyslné argumenty?" Serie ma, že som OT, lebo to vôbec nie je na smiech.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #15545 kedy: 27. Máj , 2013, 21:49:21 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #15546 kedy: 28. Máj , 2013, 08:19:24 » |
|
Za 100e by som si to kupil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #15547 kedy: 28. Máj , 2013, 20:35:11 » |
|
No sak prave kolega pouziva stale tu istu instalaciu OSX uz na inom hardwari a po 5 tich rokoch mu to stale bootuje do 15 sekund.
to bootovanie u win je pravda, tam bude asi vela faktorov, lebo zazil som aj papierovo dobre konfiguracie PC a aj tak aj s novymi win to nebolo bohvieco... bohuzial nemam velke skusenosti s OSX, tak neviem, ci rychle bootovanie je standard uplne na hocijakom ich HW...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #15548 kedy: 29. Máj , 2013, 13:51:46 » |
|
otazne je nakolko je rychlost bootovania podstatny argument. stabilita systemu je dolezita vec, ale mat nieco co mi nabehne za 15 sekund je z biznisoveho pohladu imho stale viac "nice to have" ako "must". dalo by sa povedat ze casto je potrebne aby bol clovek mobilny a dokazal v niekolkokrat denne rozbehnut system, ale takto sa podla mna a mojich skusenosti da bez problemov fungovat pri vyuzivani Sleep/Hibernacii. jasne ze su situacie ked je potrebne nabehnut ASAP, ale nie vzdy je to taka otazka zivota a smrti ako sa lubi pri hadkach tvrdit.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #15549 kedy: 29. Máj , 2013, 13:52:36 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #15550 kedy: 29. Máj , 2013, 14:32:59 » |
|
jebol som to na spissku novu ves.. to len tak pre istotu.. viete ako.. cernejsie to tam uz nebude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #15551 kedy: 29. Máj , 2013, 14:40:23 » |
|
dobre, spravil som detonate nad ruzomberkom, do BA to nedofucalo. co dalej s tym ? nejake vysledky alebo vyhry alebo cosi ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #15552 kedy: 29. Máj , 2013, 15:42:40 » |
|
dobre, spravil som detonate nad ruzomberkom, do BA to nedofucalo. co dalej s tym ? nejake vysledky alebo vyhry alebo cosi ?
No nic, mozes si iba kuknut predpokladany dosah, aj ked co som cital kedysi co tuto 50 megatonovu Tsar skusali Sovieti, tak udajny dosah mal byt az 100km od epicentra (silno poskodene budovy, 3.stupnove popaleniny) a ucinky kalkulovali nad Berlinom.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #15553 kedy: 29. Máj , 2013, 15:43:25 » |
|
jebol som to na spissku novu ves.. to len tak pre istotu.. viete ako.. cernejsie to tam uz nebude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #15554 kedy: 29. Máj , 2013, 19:25:39 » |
|
otazne je nakolko je rychlost bootovania podstatny argument. stabilita systemu je dolezita vec, ale mat nieco co mi nabehne za 15 sekund je z biznisoveho pohladu imho stale viac "nice to have" ako "must". dalo by sa povedat ze casto je potrebne aby bol clovek mobilny a dokazal v niekolkokrat denne rozbehnut system, ale takto sa podla mna a mojich skusenosti da bez problemov fungovat pri vyuzivani Sleep/Hibernacii. jasne ze su situacie ked je potrebne nabehnut ASAP, ale nie vzdy je to taka otazka zivota a smrti ako sa lubi pri hadkach tvrdit.
Hej pravdu mas, osobne mi za rok aktivneho pouzivania presne aj so sleepom aj seckym vsudy nespadol system ani raz. Ale je pravda, ze proste nevyuzivam nestale sleep ako na wine, kde to proste pri notebooku je nutne, ked pri kazdom zapnuti musim cakat v najlepsom pripade 2 minuty realne aj 5 kym s tym chcem robit, tak tam sa to potom pri dlhsom case bez restartu zvyklo spomalovat a padnut. Takze ho vypinam casto ked mi zapne za 12 sekund nemam dovod ho nevypnut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|