Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 23:33:13
Strán: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1739803 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #585 kedy: 07. Február , 2008, 22:03:53 »

ha ha ha
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #586 kedy: 08. Február , 2008, 11:28:38 »

aparat pre basakov na dlhe tour..nielen na cvicenie  Na zdravie!

Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #587 kedy: 08. Február , 2008, 13:01:52 »

Al di Meola robi zo seba ....  :)
Endžoj :
super...aspon vidno ze aj gitaristi tej najvacsej triedy sa vedia zabavat ako kazdy iny... Bravooo
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #588 kedy: 08. Február , 2008, 13:09:26 »

Zábava ich drží na nohách pri tých vyčerpavajucích snôrách:))))Kedysi som bol na jazzakoch v PKO na pana PAKA.Nehorázne sa zabávali počas celého koncertu a pritom Pako vyzerá ako vážný suchár
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #589 kedy: 08. Február , 2008, 13:13:26 »

Zábava ich drží na nohách pri tých vyčerpavajucích snôrách:))))Kedysi som bol na jazzakoch v PKO na pana PAKA.Nehorázne sa zabávali počas celého koncertu a pritom Pako vyzerá ako vážný suchár
hej hej...vizera fakt jak uplny suchar..kamenna tvar..ale vidno ze je to velka osobnost...lubi sa mi to video Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #590 kedy: 08. Február , 2008, 13:28:41 »

Vedia byť odviazaný aj bez chlastu.Dobrý trapas som zažil v Prahe ked som bol s priatelkou na Malmsteena.Nanutil som sa do priestorov pre VIP.Organizovala to tam taká mladá češka.Vraj čo chcem?Ťeba nie hovorím jej.Ani by si sa nechytal-som schytal.Ale mal som už pár piv v sebe tak som bol neoblomný.Chcem plagát a PODPISAŤ!Nakoniec mi dala plagát,došiel Yngwie,ona mu niečo anglicky hovorí(ja angl. neviem bohužial)on sa smial ako praštený,poplácával ma po pleci,niečo mi hovoril a smial sa až mu tiekli slzy.Ja nahodil priblblý úsmev(po tých pivách to nebol problém:)))Schmatol podpísaný plagát a padal preč.Najlepšie že som ho pak vo vlaku zabudol.Nikdy sa už nedozviem na čom sa tak bavil:)))
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #591 kedy: 08. Február , 2008, 13:35:49 »

Vedia byť odviazaný aj bez chlastu.Dobrý trapas som zažil v Prahe ked som bol s priatelkou na Malmsteena.Nanutil som sa do priestorov pre VIP.Organizovala to tam taká mladá češka.Vraj čo chcem?Ťeba nie hovorím jej.Ani by si sa nechytal-som schytal.Ale mal som už pár piv v sebe tak som bol neoblomný.Chcem plagát a PODPISAŤ!Nakoniec mi dala plagát,došiel Yngwie,ona mu niečo anglicky hovorí(ja angl. neviem bohužial)on sa smial ako praštený,poplácával ma po pleci,niečo mi hovoril a smial sa až mu tiekli slzy.Ja nahodil priblblý úsmev(po tých pivách to nebol problém:)))Schmatol podpísaný plagát a padal preč.Najlepšie že som ho pak vo vlaku zabudol.Nikdy sa už nedozviem na čom sa tak bavil:)))
fuha...to vie nasrat...srat na plagat..ja by som si snim chcel zahrat Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Male Pivo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 199

« Odpoveď #592 kedy: 08. Február , 2008, 13:44:27 »

srat na malmsteena , ale popis tu mladu cesku  Beeee
Zaznamenané

Smith & Wesson: the original point and click interface Si píš!!!
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #593 kedy: 08. Február , 2008, 13:45:14 »

jak sa da vcirknut na vip???
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #594 kedy: 08. Február , 2008, 13:49:22 »

Tak niekde v študiu.Ale na koncerte nie.On má tuším hluchého zvukára.Nehorazný kravál.Neroroznal si jednotlivé nástroje.Oni na podiu majú asi odposluch O.K ale va sále hrôza.To isté bolo ked bol v PKO.Po dvoch skladbách sme so synom odišli.
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #595 kedy: 08. Február , 2008, 13:50:37 »

Tak niekde v študiu.Ale na koncerte nie.On má tuším hluchého zvukára.Nehorazný kravál.Neroroznal si jednotlivé nástroje.Oni na podiu majú asi odposluch O.K ale va sále hrôza.To isté bolo ked bol v PKO.Po dvoch skladbách sme so synom odišli.
hlucheho zvukara...takze slova henryho totha sa naplnaju...dnes mozu robit muziku aj ty co nemaju daleko od hluchoty Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #596 kedy: 08. Február , 2008, 13:54:11 »

Ta bola super.Ale bola aj riadne nabubrelá.Najdôležitejšia proste.Stále do mna kaleráby pri tom hadzala.Ale aj na slovákov dost povyšenecky pozerala ako by som z mongolska bol.Uzemnil som ju že- ja su moravák- tak sa stiahla.
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #597 kedy: 08. Február , 2008, 14:00:20 »

Zvukár by mal robit svoju robotu na jednotku.Asi mali aparaty a PA na strahov:)))Ja s tými pivami v sebe som si nevšimol čo tam majú.
Zaznamenané

Male Pivo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 199

« Odpoveď #598 kedy: 08. Február , 2008, 14:11:02 »

http://5x5m.com/files/xtremefootball_out/ nema to sice nic s hudbou ale je to WOW  Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram
Zaznamenané

Smith & Wesson: the original point and click interface Si píš!!!
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #599 kedy: 08. Február , 2008, 14:14:42 »

http://5x5m.com/files/xtremefootball_out/ nema to sice nic s hudbou ale je to WOW  Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram
vazne brutal, 6 rokov som hraval futbal, teraz robim kung fu, ale aj tak by som toto nevedel dat dohromady ako tito chalani... Bravooo
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Strán: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.