Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 11:40:13
Strán: 1 ... 747 748 [749] 750 751 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1734769 krát)
0 užívateľov a 17 Hostí prehliada túto tému.
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #11220 kedy: 25. Október , 2011, 06:14:39 »

kultúry neveriace, nepoznajúce božie zákony
sorry ty kvasinka divnej kultúry, čo to tu tláchaš za demagógie?
ja verím v experiment, ty máš akú skúsenosť? a to sa netýka iba týchto vecí, ale všeobecne, aj v boha budem veriť, ak ho uvidím
« Posledná zmena: 25. Október , 2011, 06:15:37 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #11221 kedy: 25. Október , 2011, 07:30:42 »

aj v boha budem veriť, ak ho uvidím

A ked si v ramci empirickeho poznania vypichnes oci?
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11222 kedy: 25. Október , 2011, 07:51:05 »

A ked si v ramci empirickeho poznania vypichnes oci?

Tak o to bude mat mensi dovod hladat Boha.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #11223 kedy: 25. Október , 2011, 07:55:12 »

...aj v boha budem veriť, ak ho uvidím
To funguje trosku inak. Tvoja poznamka ma hodnotu 12 rocneho decka, ktore "zozralo" svet. :) Viera v Boha sa neda spajat s jeho viditelnostou. Ale tak... Tvoja vec.  Na zdravie!

Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #11224 kedy: 25. Október , 2011, 08:01:33 »

podme zase na ciganov Bavím sa skvele

divoky zapad na vychode

http://korzar.sme.sk/c/6111440/psovi-zatali-macetou-do-hlavy-za-bieleho-dna.html
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #11225 kedy: 25. Október , 2011, 08:08:31 »

Tak o to bude mat mensi dovod hladat Boha.  Bavím sa skvele

To mas pravdu, ked ho nasiel ako vedie jeho ruku s vidlickou.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #11226 kedy: 25. Október , 2011, 08:29:41 »

Inac mna by zaujmalo porovnanie, ze kolki z tych co piju alkohol je zavislych a kolki z tych, co droguju nieco tvrdsie je zavislych. lebo to je az potom porovnanie..lebo alkohol pije cela planeta pomaly :)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #11227 kedy: 25. Október , 2011, 08:42:25 »

Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #11228 kedy: 25. Október , 2011, 08:44:33 »

Inac mna by zaujmalo porovnanie, ze kolki z tych co piju alkohol je zavislych a kolki z tych, co droguju nieco tvrdsie je zavislych. lebo to je az potom porovnanie..lebo alkohol pije cela planeta pomaly :)

Zavisli su vsetci, ak v tom pokracuju.

Na Slovensku je registrovanych vyse 150000 alkoholikov a kedze to pre vacsinu alkoholikov nie je zavislost ale zivotny styl, tak to cislo je o dost vyssie. Nikotin si dopraje cca stvrtina populacie. Tu by mohol stat zapracovat v ramci krizi, kedze sa tomu zvacsa venuju slabsie prijmove skupiny.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11229 kedy: 25. Október , 2011, 08:54:01 »

Tu by mohol stat zapracovat v ramci krizi, kedze sa tomu zvacsa venuju slabsie prijmove skupiny.

Myslis zvysit spotrebne dane?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11230 kedy: 25. Október , 2011, 08:56:04 »

Som zvedavy, kedy raz zjedia aj nejaku babku.
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11231 kedy: 25. Október , 2011, 09:08:19 »

Zavisli su vsetci, ak v tom pokracuju.
kravina, zavislost nie je opakovane uzivanie. to si potom zavisly na aute, na gitare, na sexe, na jedle, na vode...

zavislost v zmysle drogovej zavislosti je definovana ako opakovane, nutkave uzivanie, napriek negativnym dosledkom. inymi slovami, pokial si zapalim cigu a nikoho to v tom momente neobmedzuje a nefajcim tolko, aby to napriklad znizilo moju kondicku alebo sposobilo ja neviem kasel, tak nie som zavisly. pokial by som si MUSEL rano zapalit aj za tu cenu, ze napriklad pridem neskoro do roboty, to uz som. chapeme?

Citácia: American Psychiatric Association
"When an individual persists in use of alcohol or other drugs despite problems related to use of the substance, substance dependence may be diagnosed. Compulsive and repetitive use may result in tolerance to the effect of the drug and withdrawal symptoms when use is reduced or stopped. This, along with Substance Abuse are considered Substance Use Disorders...."
« Posledná zmena: 25. Október , 2011, 09:15:44 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11232 kedy: 25. Október , 2011, 09:13:09 »

to je jasne v prospech alkoholu. zavislych alkoholikov je spomedzi vsetkych uzivatelov alkoholu fakt mizive percento, resp. nebude to viac nez nejakych 10%, kym medzi uzivatelmi tvrdych drog (t.j. z tych dobre znamych pervitin, kokain, heroin) to urcite bude viac, pri heraku v podstate blizko 100% pervitin a kokain by som odhadol tak 30 az 50%

ten alkohol je jed len v porovnani s travkou, tvrde drogy su vyrazne tazsi kaliber a tam to porovnanie straca zmysel
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #11233 kedy: 25. Október , 2011, 09:17:26 »

zavislost v zmysle drogovej zavislosti je definovana ako opakovane, nutkave uzivanie, napriek negativnym dosledkom. inymi slovami, pokial si zapalim cigu a nikoho to v tom momente neobmedzuje a nefajcim tolko, aby to napriklad znizilo moju kondicku alebo sposobilo ja neviem kasel, tak nie som zavisly. pokial by som si MUSEL rano zapalit aj za tu cenu, ze napriklad pridem neskoro do roboty, to uz som. chapeme?

Mozes v tomto okamziku prestat uplne fajcit do konca roka?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #11234 kedy: 25. Október , 2011, 09:27:26 »

to je jasne v prospech alkoholu. zavislych alkoholikov je spomedzi vsetkych uzivatelov alkoholu fakt mizive percento, resp. nebude to viac nez nejakych 10%, kym medzi uzivatelmi tvrdych drog (t.j. z tych dobre znamych pervitin, kokain, heroin) to urcite bude viac, pri heraku v podstate blizko 100% pervitin a kokain by som odhadol tak 30 az 50%

ten alkohol je jed len v porovnani s travkou, tvrde drogy su vyrazne tazsi kaliber a tam to porovnanie straca zmysel

hmmm ty si zavisly.. mozes si to vyargumentovat ako len chces ale cigy su jedna z najhorsich zavislosti.. 6 rokov som fajcil a vravel som si ze zavisly nie som.. a potom som prestal.. a az vtedy zistis ze si bol :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 747 748 [749] 750 751 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 23 otázok.