Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 18:44:12
Strán: 1 ... 750 751 [752] 753 754 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1735448 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11265 kedy: 25. Október , 2011, 10:45:01 »

Zas na druhej strane porozmyslaj, ci to nie je implicitne dane v krestanstve ako nauke

Myslis tu nauku, ktora sa podla potreby meni uz 2000 rokov a zda sa, ze az posledne desatrocia zacina akotak zohladnovat realitu? Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #11266 kedy: 25. Október , 2011, 10:45:12 »

Buď ti chýbajú základné znalosti kresťanstva alebo len provokuješ.
Po prvom pre čítaní Biblie by ti bolo jasné ako sa stavia k týmto "bohom" celá židovská kultúra a nasledovne aj kresťania.
Biblia vysvetľuje osatné božstvá ako pôsobenia padlých anjelov, démonov, so satanom na čele, takže pokiaľ s niečím komunikovali reálne tak to bolo s týmito chlapcami, ktorí občas majú celkom zaujímavé chúťky, pozrime sa do minulosti, takí majovia tí to mali úplne super napríklad.  :)

kto su ty krestania, co maju mat pravdu ? akym pravom si ju narokuju ? akym pravom sa tvaria, ze vsetko pred nimi a okolo nich je pomylene ? co im uplne jebe ? kde sa v nich zobrala ta bohorovnost, ze "my mame pravdu a ostatne su bludy" ? sa zobudte ovce sproste. sorry, ale niekedy ma toto dokaze az vytocit a to som mierumilovnejsi a tolerantnejsi ako vsetka krestanska haved  Nechajte ma vydýchať este tie slovicka ze "demoni"  "padly anjeli" a bububu a huuuu. normalne jak z rozpravkovej knihy pre infantilne deti.

este raz sorry za vystup. ak je boh o akom hovoria krestania, tak bud je koko*t alebo je strasne v pohode a dal by mi za pravdu a kok*ti su jeho hlasne truby na Zemy... ale ze s tym potom nieco nespravi... cize mam silne podozrenie, ze az taky pohodak tiez nebude... a to si moze gratulovat, ze pre lepsi kontext prispevku akoby pripustam, ze vobec mozno nejaky existuje...

Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11267 kedy: 25. Október , 2011, 10:46:40 »

kto su ty krestania, co maju mat pravdu ? akym pravom si ju narokuju ? akym pravom sa tvaria, ze vsetko pred nimi a okolo nich je pomylene ? co im uplne jebe ? kde sa v nich zobrala ta bohorovnost, ze "my mame pravdu a ostatne su bludy" ?

Vies co je este sranda? Ako sa vedia rozcertit, ked ich tymto prirovnas k moslimom. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
FunkyMonk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 156

« Odpoveď #11268 kedy: 25. Október , 2011, 10:46:53 »

Myslis tu nauku, ktora sa podla potreby meni uz 2000 rokov a zda sa, ze az posledne desatrocia zacina akotak zohladnovat realitu? Žmurk
Zaujimave ze povazujes instituciu ktora prezila 2000 rokov za taku, co az teraz zacala zohladnovat realitu  ha ha ha
Zaznamenané
FunkyMonk
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11269 kedy: 25. Október , 2011, 10:48:26 »

Vies co je este sranda? Ako sa vedia rozcertit, ked ich tymto prirovnas k moslimom. Bavím sa skvele
Ja mam skor pocit, ze si tak militantne proti hocijakemu nabozenstvu, ze prestavas zohladnovat realitu.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11270 kedy: 25. Október , 2011, 10:48:48 »

nemas celkom pravdu. skor mi pride realnejsia ta iggiho statistika, ze 2 z 10 sa v priemere dostanu do totalnych sraciek. vacsinou je to presne taka vzorka ludi -  "mam v pici cely svet" a na pikenku je to zabava, tak sa podme ufetovat. to by ale takyto ludia skoncili dost podobne na comkolvek inom.

ono asi treba trochu rozlisovat nejake to poulicne disko piko, co si kludne hockdo zameni aj s extazou a je to fany a rekreacna zabava... ale zober si vzorku ludi s dobrym zdrojom (napriklad s dobrym varicom v okolii) a s istymi narkomanskymi predispoziciami a tam to tak vznesene ze 2 z 10 asi nebude... ale asi zbytocne tu o tom teoretizovat...
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #11271 kedy: 25. Október , 2011, 10:49:44 »

krestanske dogmy sa vyvijali za starocia trvajucej perzekucie kazdeho, kto si dovolil nesuhlasit. na ultimatnu kriminalizaciu fasizmu toho stacilo podstatne menej. ako chces obhajit instituciu, ktora cca 1600 rokov broji proti vedeckemu pokroku a az ked uz je uplne zrejme, ze bitku prehrava, trochu prepise vlastne pravidla a broji dalej?

ako ja by som radsej nesiel do tejto debaty vobec, pretoze je to totalne pointless, ale niektore citaty mi fakt nedaju  Som frajer
Jednu veľkú chybu robíte RKC nie sú kresťania a kresťania nie sú RKC, pokiaľ toto neprímete ako fakt v debate tak žiadna debata nemá zmysel, ja nepodporujem RKC nezastávam sa jej ani nič podobné, nesúhlasím s väčšinou dogiem ktoré si povymýšľali a podobne, čo teraz?
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #11272 kedy: 25. Október , 2011, 10:50:18 »

Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11273 kedy: 25. Október , 2011, 10:50:53 »

Zaujimave ze povazujes instituciu ktora prezila 2000 rokov za taku, co az teraz zacala zohladnovat realitu  ha ha ha

Ani tu este nezacala v podstate, len sa tvari, ze sa trosku snazi, aby uz neposobila uplne ortodoxne. Konieckoncov v jednom jej fandim, ze RKC ma skvely talent sa momentalne likvidovat v podstate sama, ani na to nepotrebuje vonkajsich "nepriatelov".  Dufam, ze aj u nas to bude raz ako v zapadnej Europe, ze ked niekto povie, ze je krestan, tak vacsina ludi na neho pozera ako na polopomateneho. Samozrejme dufam ale, ze to bude platit duplom pre islam.
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11274 kedy: 25. Október , 2011, 10:50:59 »

práveže som o tom dosť čítal, vzniká tam len návyk, že musíš zvyšovať dávky ... ale tiež tomu neverím, že keď niekto dáva do kábla tak nemá fyzickú závisloť
zvysovanie davok, inymi slovami vypracovavanie tolerancie, nema nic spolocne s typom zavislosti, rovnako ako s nim nesuvisi sposob aplikacie. pravda ale je, ze nepoznam ziadne fyzicke abstinencne priznaky a ani nikoho, kto by bol na piku fyzicky zavisly. zdroje sa v tomto roznia, cize nakoniec asi aj budes mat pravdu, ze je len psychicka.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #11275 kedy: 25. Október , 2011, 10:51:52 »

Prečo však to je celkom objektívne prirovnanie, momentálne sú to najväčšie náboženstvá vyznávajúce jedného Boha, tak by bolo skorej čudné to neporovnávať.  Žmurk
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11276 kedy: 25. Október , 2011, 10:52:15 »

Ja mam skor pocit, ze si tak militantne proti hocijakemu nabozenstvu, ze prestavas zohladnovat realitu.

Veru som proti vsetkemu organizovanemu oblbovaniu ludi.  :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11277 kedy: 25. Október , 2011, 10:52:42 »

inak na pikenko nie je fyzická závislosť, iba psychycká, ale tá je tiež veľká sviňa  Bleee

no vsak ta je ta zla a zakerna... co tam nejaka kriza po heroine, to sa precka. kazdy heroinista si takou presiel nespocetne krat. ale ze aj ked to uz fyzicky nepotrebujes, ale to napriek vsetkemu negativnemu chces, tak to je to horsie. a ze ta chut je na cely zivot, to je najhorsie... psychycka zavislost sa casto podcenuje, inak aj u marihuany, aby sme boli uprimni...
Zaznamenané
FunkyMonk
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11278 kedy: 25. Október , 2011, 10:53:30 »

krestanske dogmy sa vyvijali za starocia trvajucej perzekucie kazdeho, kto si dovolil nesuhlasit. na ultimatnu kriminalizaciu fasizmu toho stacilo podstatne menej. ako chces obhajit instituciu, ktora cca 1600 rokov broji proti vedeckemu pokroku a az ked uz je uplne zrejme, ze bitku prehrava, trochu prepise vlastne pravidla a broji dalej?

ako ja by som radsej nesiel do tejto debaty vobec, pretoze je to totalne pointless, ale niektore citaty mi fakt nedaju  Som frajer
Ale to predsa nie je pravda, minimalne pri slove kazdeho. Suhlasim ze RKC velmi brzdila vedecky pokrok. Ultimatna kriminalizacia fasizmu... Inac porozmyslaj nad tym, ze moderne ideologie vnikaju az ked Cirkev ustupuje zo svojich pozicii, nie je to prave tym, ze ludia svoje nabozenske presvedcenie zacali prevtelovat do politiky? Ze teologizovali politiku? Co je horsie RKC alebo socik, nacizmus, fasizmus? Nezabudaj, ze RKC zacala byt efektivne oddelena od statu po 30 rocnej vojne. Este raz, nie je prave fenomen reformacie nieco co sa mohlo vyvinut vyslovene na europskom kontinente?
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11279 kedy: 25. Október , 2011, 10:53:37 »

and because there is no better proof of your faith, than an inch of a bulletproof glass  Som frajer
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Strán: 1 ... 750 751 [752] 753 754 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.086 sekund, 23 otázok.