Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 18:38:55
Strán: 1 ... 751 752 [753] 754 755 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1735428 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
FunkyMonk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 156

« Odpoveď #11280 kedy: 25. Október , 2011, 10:54:32 »

Veru som proti vsetkemu organizovanemu oblbovaniu ludi.  :)
Kazdy clovek si vybera ako chce byt oblbovany, niektori aspon vedia v co veria, niektori si iba myslia ze su ultimatne racionalni.  :)
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #11281 kedy: 25. Október , 2011, 10:54:49 »

zvysovanie davok, inymi slovami vypracovavanie tolerancie, nema nic spolocne s typom zavislosti, rovnako ako s nim nesuvisi sposob aplikacie. pravda ale je, ze nepoznam ziadne fyzicke abstinencne priznaky a ani nikoho, kto by bol na piku fyzicky zavisly. zdroje sa v tomto roznia, cize nakoniec asi aj budes mat pravdu, ze je len psychicka.
konečne tu niekto uznal, že mám pravdu  Bavím sa skvele  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #11282 kedy: 25. Október , 2011, 10:55:02 »

... abstaky nie su tak tragicke ako pri heraku, ale su tam. dostuduj si.

tie fyzicke prejavy nie su v pravom slova abstaky, to su uz skorej poruchy telesne. vselijake tie zasklby a pohybova nekoordinacia a tieto veci... niektore su samozrejme natrvalo pri starsich mazakoch :)
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #11283 kedy: 25. Október , 2011, 10:55:42 »

kto su ty krestania, co maju mat pravdu ? akym pravom si ju narokuju ? akym pravom sa tvaria, ze vsetko pred nimi a okolo nich je pomylene ? co im uplne jebe ? kde sa v nich zobrala ta bohorovnost, ze "my mame pravdu a ostatne su bludy" ? sa zobudte ovce sproste. sorry, ale niekedy ma toto dokaze az vytocit a to som mierumilovnejsi a tolerantnejsi ako vsetka krestanska haved  Nechajte ma vydýchať este tie slovicka ze "demoni"  "padly anjeli" a bububu a huuuu. normalne jak z rozpravkovej knihy pre infantilne deti.

este raz sorry za vystup. ak je boh o akom hovoria krestania, tak bud je koko*t alebo je strasne v pohode a dal by mi za pravdu a kok*ti su jeho hlasne truby na Zemy... ale ze s tym potom nieco nespravi... cize mam silne podozrenie, ze az taky pohodak tiez nebude... a to si moze gratulovat, ze pre lepsi kontext prispevku akoby pripustam, ze vobec mozno nejaky existuje...

Tak isto ako si nárokujú pravdu moderní ultraliberáli a podobne, to je tá hnusná demokracia, že si môžem povedať, že mám pravdu a ty to vidíš špatne a ty mi vtom nemôžeš zabrániť, môžeš akurát súhlasiť alebo aj nie. Rozumiem, že ťa to rozčuluje, keď sa o tebe hovorí ako zlom bez pre teba objektívnych dôvodov, ale o mne sa tak isto hovorí o zlom kvôli tomu, že nepodporujem manželstvá homosexuálov v kostoloch/ celkom peknú zábavku si vymysleli vo VB Bavím sa skvele/ a potraty a podobne. Treba to prijať proste :).
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #11284 kedy: 25. Október , 2011, 10:56:49 »

... ... ale tiež tomu neverím, že keď niekto dáva do kábla tak nemá fyzickú závisloť

existuje este cosi take, ako psychycka zavislot na ihle... ze mozes uzit inym sposobom, ale ty chces do zily, lebo jednak je to ekonomicke, jednak efektivnejsie a jednak to mas prave presne tak najradsej.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11285 kedy: 25. Október , 2011, 10:57:42 »

Ale to predsa nie je pravda, minimalne pri slove kazdeho. Suhlasim ze RKC velmi brzdila vedecky pokrok. Ultimatna kriminalizacia fasizmu... Inac porozmyslaj nad tym, ze moderne ideologie vnikaju az ked Cirkev ustupuje zo svojich pozicii, nie je to prave tym, ze ludia svoje nabozenske presvedcenie zacali prevtelovat do politiky? Ze teologizovali politiku? Co je horsie RKC alebo socik, nacizmus, fasizmus? Nezabudaj, ze RKC zacala byt efektivne oddelena od statu po 30 rocnej vojne. Este raz, nie je prave fenomen reformacie nieco co sa mohlo vyvinut vyslovene na europskom kontinente?
horsia je jednoznacne RKC, to len aby som odpovedal na otazku  Bavím sa skvele akurat je starsia a ako kazdy stary organizmus, ani ona uz nema tolko agresivnych chutok a skor inklinuje k politickym rieseniam.

ja inak chapem nevyhnutnost jej existencie, rovnako ako chapem nevyhnutnost "verenia" vacsiny ludi. ale znovu budem citovat Wericha: boj proti lidske blbosti se neda vyhrat, nikdy se ale nesmi prestat proti ni bojovat.

strucne povedane: boh neni a kazdy, kto veri, ze je, potrebuje pre absorpciu reality barlu - to je ona. kedze takychto ludi je vacsina, organizuju sa, lebo vsetci ludia prirodzene vytvaraju spolocenstva prostrednictvom ktorych presadzuju svoje zaujmy. vacsina je vsak hlupa, ako dokazuje aj demokracia, takze aj tieto spolocenstva budu presadzovat casto hluposti. nezmenime to, ale aspon to teraz mozeme komentovat bez rizika, ze nas niekto upali. tak to robime.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #11286 kedy: 25. Október , 2011, 10:59:21 »

neotravujte zase s kresťanstvom, touto obludnou demagogickou mašinériou, ktorá s vidinou moci napáchala v histórii ľudstva najviac zla..

Hádam by už civilizácia mohla vyspieť natoľko, že nebude náboženstvá potrebovať, úplne budú stačiť v podobe ako teraz gécke mýty a báje, o ktorých sa môžeme učiť a brať si z nich ponaučenie..  Zdravíčko
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11287 kedy: 25. Október , 2011, 10:59:36 »

Kazdy clovek si vybera ako chce byt oblbovany, niektori aspon vedia v co veria, niektori si iba myslia ze su ultimatne racionalni.  :)

Takze radsej v tom mat jasno naordinovanym "osvedcenym" sposobom ako si budovat svoj postoj k mnohym veciam sam a nezatazene? A uz teda, kto ateistov podla Teba "oblbuje", resp. akou formou? :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
FunkyMonk
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11288 kedy: 25. Október , 2011, 11:00:00 »

horsia je jednoznacne RKC, to len aby som odpovedal na otazku  Bavím sa skvele

Hm, skus sa pozriet za tyzden ze si toto napisal, ci si to naozaj myslis.

boh neni
Rad argumentujes, podopri toto nejakym vedeckym dokazom.
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #11289 kedy: 25. Október , 2011, 11:00:35 »

strucne povedane: boh neni a kazdy, kto veri, ze je, potrebuje pre absorpciu reality barlu - to je ona.
to je tiež fakt alebo len tvôj názor, lebo už sa v tom strácam.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11290 kedy: 25. Október , 2011, 11:03:05 »

Co je horsie RKC alebo socik, nacizmus, fasizmus?

Myslis tu RKC, ktora v mnohych statoch podporovala nacisticke rezimy a posluhovala nackom? Vies, ze nackovia mali najvacsiu podporu v Bavorsku aj Rakusku, kde je najvacsi podiel katolikov? A ze Vatikan sam pomahal unikat mnohym nackom po vojne do Juznej Ameriky? Vies, co sa dialo v Srbsku, kde frantiskanski knazi v koncentrakoch sami mucili pravoslavnych Srbov?

Zly priklad si dal, fasizmus a RKC mali aj maju k sebe velmi blizko...
« Posledná zmena: 25. Október , 2011, 11:04:13 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11291 kedy: 25. Október , 2011, 11:03:48 »

Hm, skus sa pozriet za tyzden ze si toto napisal, ci si to naozaj myslis.
Rad argumentujes, podopri toto nejakym vedeckym dokazom.

Preco ma dokazovat neexistujuce? Da sa to vobec? :)
Zaznamenané

FunkyMonk
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11292 kedy: 25. Október , 2011, 11:04:08 »

Takze radsej v tom mat jasno naordinovanym "osvedcenym" sposobom ako si budovat svoj postoj k mnohym veciam sam a nezatazene? A uz teda, kto ateistov podla Teba "oblbuje", resp. akou formou? :)
Nie. Ked veris, tak ver a potom mas naordinovane osvedcenym sposobom, ktoreho dosledky su mimochodom vcelku prijatelne. Sam a nezatazene? to je ako? Spolocnost ta nejako formuje, kazdy z nas veri kope nedokazatelnych kktin, niekto veri, ze prejde euroval a zachrani nas, niekto, ze euroval je cesta k socializmu. Mas to ako dokazat? Nemas, proste iba reflektujes svoju neznalost do politickych preferencii.

Co chcem povedat, ze na rozdiel od inych nabozenstiev, krestanstvo dopustilo tento ateisticky zazrak, ze si nan mozete slobodne zapicovat, porozmyslajte nad tym, aj nad niecim co sa nazyva europske hodnoty.

A argumentujem vyslovene preto, aby som bol diablov advokat.
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #11293 kedy: 25. Október , 2011, 11:04:38 »

Ja ako kresťan som si vytvoril postoj k Bohu a kresťanstvu a svetu sám bez najmenšej miery ovplyvńovania zmýšľania z vonka, som človek ktorý proste neverí ľuďom nezastáva všeobecne platné pravdy a podobne. Keby som mal veriť na základe toho, že niekto to napísal niekde v knižke alebo podobne určite by som neveril.
Zaznamenané

I love my VHT!
FunkyMonk
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11294 kedy: 25. Október , 2011, 11:05:43 »

Myslis tu RKC, ktora v mnohych statoch podporovala nacisticke rezimy a posluhovala nackom? Vies, ze nackovia mali najvacsiu podporu v Bavorsku aj Rakusku, kde je najvacsi podiel katolikov? A ze Vatikan sam pomahal unikat mnohym nackom po vojne do Juznej Ameriky? Vies, co sa dialo v Srbsku, kde frantiskanski knazi v koncentrakoch sami mucili pravoslavnych Srbov?

Zly priklad si dal, fasizmus a RKC mali aj maju k sebe velmi blizko...
Pocul si o pripade knazov, ktori vytahovali deti z koncentraku? Dokonca na slovensku? Ty proste odsudzujes vsetkych veriacich na zaklade toho ze RKC mala kedysi moc. To je predsa uplne irelevantny argument ku vztahu k tomu ci Boh existuje alebo nie.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 751 752 [753] 754 755 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.