Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 22:42:18
Strán: 1 ... 756 757 [758] 759 760 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1735848 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11355 kedy: 25. Október , 2011, 12:33:59 »

to, ze su tie krajiny kulturne pozadu sa presne spaja s tym, ze je tam totalita a ze nabozenstvo nie je oddelene od statu. nie je to atributom len cisto islamu ako takeho, ale skor vyvojom spolocnosti celej. nabozenstvo je len jedna cast rebusu.

Jasne, viem na co narazas. Mam ale pocit, ze tieto kapely v domovskych statoch verejne asi moc nekoncertuju. Cize musia hrat napr. v tej nechutnej upadkovej bezboznej EU, kde to nikomu nevadi, dokonca zrejme ani nasim krestanom. :) A skus poslat krestansku kapelu na koncert do Saudskej Arabie. Bavím sa skvele Tu je ten rozdiel v tolerancii...
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11356 kedy: 25. Október , 2011, 12:34:56 »

No momentálne vidím takú toleranciu zo strany ateistov ako je vo VB, čo som tu už písal, že si chcú násilím presadiť zákon o tom, že sa môžu v kostoloch ženiť/vydávať/? Bavím sa skvele/ homosexuálne páry a pokiaľ im to neprejde tak zrušia úplne cirkevné manželstvá.  Zdravíčko

Ohladom tych kostolov, predsa to je vecou cirkvi, ak to povoli, to je potom ich problem. Asi je anglikanska cirkev liberalnejsia...
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #11357 kedy: 25. Október , 2011, 12:35:29 »

prosim? to mi vysvetli, lebo z tohto si uvaril riadny gulas, sa mi vidi

Mas problem s pochopenim semantiky slovenskeho jazyka  Ja som čert..

Pre zaciatok mi teda napis ako veda vysvetluje, ze Boh neexistuje. Nech sa odpichneme.

Chces mi povedat, ze tieto kapely si v pohode koncertuju trebars v Teherane na namesti? Bavím sa skvele

Chces mi povedat, ze v Bratislave vystupuju deathmetalove kapely na namesti? Maju stastie, ked si mozu zaplatit vystupenie v nejakom zapluvanom klube pod zeleznicou.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11358 kedy: 25. Október , 2011, 12:36:24 »

to nemyslis vazne taketo kraviny pisat.
to , ze v britanii uz tym ludom uplne jebe a slovo hodnota uplne stratilo svoj vyznam je jedna vec.
ale druha vec je, ze ty tvrdis, ze my, co tu nemame ani len tie registrovane buzerantske partnerstva, sme na tom rovnako ako niekto, kto robi hento, co popisujes. v GB uz su asi tak o 50 milovych krokov smerom dopici vpred.

Sedi vec, ale nie je toto prave dosledok uplnej odluky od krestanskych principov, resp. tradicnych europskych hodnot silne podfarbenych krestanstvom? Uz teda ked, tak budme objektivni...
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11359 kedy: 25. Október , 2011, 12:37:39 »

Chces mi povedat, ze v Bratislave vystupuju deathmetalove kapely na namesti? Maju stastie, ked si mozu zaplatit vystupenie v nejakom zapluvanom klube pod zeleznicou.

Ak by na to mali, mohli by v klude a dokonca by uz ani arcibiskup Sokol (aj ked uz je mimo sluzby) neprotestoval ako naposledy zaciatkom 90tych rokov proti Black Sabbath.  Beeee
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11360 kedy: 25. Október , 2011, 12:40:27 »

Pre zaciatok mi teda napis ako veda vysvetluje, ze Boh neexistuje. Nech sa odpichneme.
veda nevysvetluje, co neexistuje, uz som to tu pisal  ?§!.
veda vysvetluje, co existuje a dokazuje to vedeckymi metodami.
ked nieco vysvetlit nevie, tak da vysledok, ze nevie a riesi to dovtedy, kym vie. nie, ze ZACNE TOMU VERIT. chapes ten princip?

cize ja ked chcem postupovat vedecky, tak nebudem verit, ze boh je, kym nebude existovat vedecky dokaz.
keby mala veda dokazovat vsetky veci, co neexistuju, tak by v zivote nikdy nemala cas dokazovat veci, co existuju.
pochopitelne preto, ze tych veci, co neexistuju je nekonecne mnozstvo, kym tie existujuce maju absolutne cislo.

skratene povedane - veda nema za ulohu preukazovat neplatnost kazdeho ludskeho tvrdenia, lebo tych je nekonecne mnozstvo. aj existencia boha je len ludske tvrdenie a prosim, nepis mi tu, ze nie, lebo to sme okamzite dodiskutovali.

uz chapes?  Nechajte ma vydýchať
« Posledná zmena: 25. Október , 2011, 12:42:34 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #11361 kedy: 25. Október , 2011, 12:46:40 »

ale Iggy, boh predsa existuje, nevidel si film Umucenie Krista?
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #11362 kedy: 25. Október , 2011, 12:48:19 »

ale Iggy, boh predsa existuje, nevidel si film Umucenie Krista?
nevidel. v tomto momente sa asi vsetko vysvetlilo.
budem sa kajat pred portretom mela gibsonsona, prosim verte mi  Ja som čert..
« Posledná zmena: 25. Október , 2011, 12:49:04 od Iggy » Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11363 kedy: 25. Október , 2011, 12:52:22 »

nevidel. v tomto momente sa asi vsetko vysvetlilo.
budem sa kajat pred portretom mela gibsonsona, prosim verte mi  Ja som čert..

A toto si pustaj, ked za Tvojich predkov so ctou s krizom na srdci zomierali. :)
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #11364 kedy: 25. Október , 2011, 12:55:41 »

No to hadam nie. Alebo kde vidavas "beznych" moslimov na rockovych alebo metalovych koncertoch trebars? Bavím sa skvele To by som sa sam isiel pozriet. Bavím sa skvele

majú svoju starú hudobnú kultúru, ktorá mi vôbec nieje proti srsti..   Žmurk
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11365 kedy: 25. Október , 2011, 13:00:03 »

majú svoju starú hudobnú kultúru, ktorá mi vôbec nieje proti srsti..   Žmurk

To ano. :) To je asi jedine, v com mozu predstavovat aky-taky prinos pre Europu.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #11366 kedy: 25. Október , 2011, 13:00:20 »

inak odporucam kapelu Disidenten, spojenie  hard rocku s tradicnymi marockymi nastrojmi a spevom ked uz sme pri tom :) na gitaru tam hra chalanko z guano apes :D
Zaznamenané

FunkyMonk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 156

« Odpoveď #11367 kedy: 25. Október , 2011, 13:45:32 »

ide o to, ze vsetky tie pseudovedecke veci, vypocty, atd. mozes overit, mozes si porovnat cisla, skontrolovat postupy. temu viery neoveris a nevyvratis/nedokazes nijak. neexistuje k tomu ani len teoreticka sanca. a to je pre mna zasadny rozdiel.
Ja len hovorim, ze ludia casto skryvaju za rusko vedy aj nieco co vedou nie je. Ako predpovede ekonomov, ktori casto nie su schopni ani deskripcie sucasneho stavu. Nehovorim, ze ekonomia je nepotrebna, lebo to nie je pravda, len politika zvulgarizuje kazdu vedu, na svoje ciele ak sa jej to hodi. Pri ekonomii nemas len problem zleho vypoctu, kde by si mohol overit vstupy/vystupy, castokrat mas problem s pouzitymi premennymi s vybranim tych, ktore su naozaj dolezite - pri takomto postupe sa zas do "vedy" pretavuju veci, ktore su vecou osobnej preferencie.
Uz len aby som to dotiahol do konca, niektori ludia maju tendenciu prilis verit vedcom: Studie typu britski vedci dokazali apod.

To iste sa tyka aj viery. Tak ako politika dokaze kazdu ekonomicku pracu zneuzit na svoje vlastne ospravedlnenie, tak sa to da aj s nabozenstvom.
Zaznamenané
FunkyMonk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 156

« Odpoveď #11368 kedy: 25. Október , 2011, 13:45:56 »

to, ze su tie krajiny kulturne pozadu sa presne spaja s tym, ze je tam totalita a ze nabozenstvo nie je oddelene od statu. nie je to atributom len cisto islamu ako takeho, ale skor vyvojom spolocnosti celej. nabozenstvo je len jedna cast rebusu.
No ale v tomto pripade najvacsia cast.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #11369 kedy: 25. Október , 2011, 13:50:44 »

Uz len aby som to dotiahol do konca, niektori ludia maju tendenciu prilis verit vedcom: Studie typu britski vedci dokazali apod.

To iste sa tyka aj viery. Tak ako politika dokaze kazdu ekonomicku pracu zneuzit na svoje vlastne ospravedlnenie, tak sa to da aj s nabozenstvom.
suhlasim s tym, co som neodcitoval  Na zdravie! co sa "verenia vedcom" tyka, s tym problem nie je, pretoze tam uz nejde o verenie ale vedomost, horsie je, ze vela ludi funguje tak, ze topky napisali, ze britski vedci vyskumali a ten skratkovity zaver skresleny sa este pretoci a je ohen na streche. ak by sa pouzivali len neskreslene poznatky z vedecky korektnej studie, bolo by to komplet inak. ale utopia, ja viem, len ide o to, aby sme sa drzali pojmov.

co sa tyka zneuzitia nabozenstvo vs. zneuzitie ekonomickej prace, znovu musim len zopakovat, ze kym tu ekonomicku pracu si dohladas, dohladas si pouzite ukazovatele a ich zdroje, tak nazor boha na nejake konanie si nedohladas, rovnako ako si nedohladas, ci ten clovek naozaj veri tomu, comu ty. je to skratka najjednoduchsia manipulacia a aj preto je uz tak dlho funkcna.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 756 757 [758] 759 760 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.137 sekund, 23 otázok.