Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 12:37:37
Strán: 1 ... 808 809 [810] 811 812 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1733308 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #12135 kedy: 21. Február , 2012, 21:25:39 »

dufam, ze srandujes :)
Dufam, ze si si to zobral k srdcu, lebo nesranduje a podpisujem sa pod jeho post.
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #12136 kedy: 21. Február , 2012, 21:27:18 »

pojdete do pekla, hlavne Iggy
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #12137 kedy: 21. Február , 2012, 21:28:00 »

Bavím sa skvele

presne viem, jak si to povedal, presne !  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 21. Február , 2012, 21:28:17 od Branko » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #12138 kedy: 21. Február , 2012, 21:29:31 »

lepsie v pekle pri gulasi, ako v nebi duchny prasit Žmurk
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #12139 kedy: 21. Február , 2012, 22:04:09 »

nemas ty kramy alebo tak . ked si sa tak do mna pustil.
a nemas ty mentalnu retardaciu alebo tak, ked nereagujes na to, co som pisal ale na to, ze som vobec nieco pisal? a hlavne este aj ten dementny sposob ako... brko, ja proti tebe nic nemam a kludne si ver aj v boha, je mi to srdecne jedno. uprimne, srdecne a vobec ta za to nesudim, fakt. dokonca ma ani len nenapadlo riesit, ci chodis do kostola.

lenze my sa tu bavime o tom, ze niekto si povie "zakazme pracu v nedelu" a to je to chore. a je rovnako chore sa toho zastavat. skusim teraz ignorovat tvoj pokus o invektivu s tym argumentovanim o hovne (uz len preto, ze to cele je uplny nezmysel) a odpoviem na otazky:

povedz poznas dakoho kto maka cely tyzden nonstop? vzdy su v tom tyzdni aspon daktore dni volne .
ano, poznam, napriklad mojho fotra. je podnikatel a zvolil si to sam. a napriklad moja spolubyvajuca robi v kine v poluse a svoju pracu ma velmi rada, skoro by som povedal, ze ju az miluje, pretoze mam pocit, ze o nicom inom mi nerozprava, ked pride domov. budes sa mozno cudovat, ale napriek tomu, ze robi takmer kazdu nedelu, MA aj dni volna. chapem, ze poniektori krestanski fanatic nedokazu zozrat, ze aj iny den sa da oddychovat, ale nechapem, preco sa k nim pridavas

to co si tu napisal je prd platne . nielen mne(keby si nenapisal presne tie percenta, a iba ma dopicoval ze si to mam kuknut . vyserem sa na to lebo sa mi nechce) a tebe , ale aj ostatnym . takze kludne si sa radsej mohol kukat na strop abo ist sa napit . pitny rezim je dolezity a zda sa mi ze sa ti zbytocne zdviha zlc nad kokotinami
tu uplne suhlasim, v podstate cely tvoj prispevok bol kokotina a ja tu uplne stracam cas, ktory som mohol venovat niecomu uzitocnejsiemu. ctim vsak werichov citat (a nie len tento): "Nad lidskou blbostí se taky nedá zvítězit. Ale nikdy se nesmí přestat proti ní bojovat."  a ty si proste napisal hlupost a postavil si na nej nejake tvrdenie. Ja som v podstate len upozornil na to, ze to bola hlupost.

totizto svojim prispevkom som chcel iba nacrtnut svoj postreh o zatvorenom lidli . a to ze rozculovanie sa nad tym aki su krestania kok*ti ze iniciuju aby bola nedela volna je uplne od pici . a ze ten clanok vlastne nehovori o nicom tak ako moje subjektivne keci
nuz a ja som ti svojim prispevkom vysvetlil, preco v nemecku moze v nedelu byt zatvorene a preco tuna by to bol dost problem. ludia, ktori si chceli ist nakupit v nedelu su len jednym zanedbatelnym znakom toho problemu.
« Posledná zmena: 21. Február , 2012, 22:05:06 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #12140 kedy: 21. Február , 2012, 22:06:37 »

pojdete do pekla, hlavne Iggy
peklo neni, boch neni, jezis nebol a nebude. je len fico, ved uvidite  Bavím sa skvele
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #12141 kedy: 21. Február , 2012, 22:11:38 »

..ale nechapem, preco sa k nim pridavas..

opat si nesklamal

a trepes zbytocne . kedze ten moj prvy prispevok sa nezastaval ani jedneho ani druheho a ty si ho zrejme nepochopil

vlastne mi to je vsetko jedno . ale ty si uz o tom stihol napisat polku knihy  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 21. Február , 2012, 22:12:27 od brko » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #12142 kedy: 21. Február , 2012, 22:17:47 »

nuz a ja som ti svojim prispevkom vysvetlil, preco v nemecku moze v nedelu byt zatvorene a preco tuna by to bol dost problem. ludia, ktori si chceli ist nakupit v nedelu su len jednym zanedbatelnym znakom toho problemu.

inac, toto neni podla mna zanedbatelne. Ja ako neveriaci by som bol rad, keby som si nakupil v nedelu. Obmedzuje ma to. Tym narazam na fakt, ze by boli, povedzme to pritiahnuto za vlas,  neveriaci ludia "utlacani".  ( tiez nikoho neodsudzujem )

To iste ako nefaciari v podnikoch, preco by sa ten mal prisposobovat fajciarovi, co je defautne nezdrave a uz to samo o sebe ide proti logike
« Posledná zmena: 21. Február , 2012, 22:18:42 od mario bross » Zaznamenané

georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #12143 kedy: 21. Február , 2012, 22:24:18 »

iggy,proste...nemam slov...neviem co ti povedat aby si to nepretocil.
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #12144 kedy: 21. Február , 2012, 22:24:53 »

inac, toto neni podla mna zanedbatelne. Ja ako neveriaci by som bol rad, keby som si nakupil v nedelu. Obmedzuje ma to. Tym narazam na fakt, ze by boli, povedzme to pritiahnuto za vlas,  neveriaci ludia "utlacani".  ( tiez nikoho neodsudzujem )
ja to skor vnimam z toho pohladu, ze ked zakazes pracu v nedelu, prichadzas o 52 dni v roku, ktore tie prevadzky, ktore pocas nich generuju vynosy, budu potrebovat bud dohnat, alebo proste prepustia ludi, ktori vtedy pracovali a to mi proste pripada vaznejsi dopad, nez to, ze proste musim mysliet na nakup v iny den.

To iste ako nefaciari v podnikoch, preco by sa ten mal prisposobovat fajciarovi, co je defautne nezdrave a uz to samo o sebe ide proti logike
je to to iste, ale priamo proti tomu, co pises. presne tak isto, ako nariadit "sviatocnu nedelu" je chore, je jebnute nariadit nefajciarsky podnik. ak sa raz Lidl rozhodne, ze v nedelu nebude mat otvorene, tak mu do toho nema nikto co kecat. to je podnik, do ktoreho vrazili prachy jeho akcionari a rozhodli sa, ze bude/nebude mat otvorene a hotovo. co koho do toho?

takisto, ak by som si ja raz otvoril kaviaren, kde sa rozhodnem ponuknut aj nieco k zazraniu, tak mi pride chore, ze mi tam zrazu nabehne uradnik, ktory mi povie, ze tam musim zakazat fajcenie. fajcenie ako cinnost je beznou sucastou volnocasovych aktivit vyznamnej casti obyvatelstva a dovolim si tvrdit, ze vyznamna vacsina tych ludi, co si idu sadnut do krcmy, by si rado zapalilo. je len chore, ze mensina, ktorej to vadi je leniva zalozit si nefajciarsky podnik alebo zdvihnut rit a ist tam, kde im to vyhovuje a skratka si pocka na bezmandatny diktat nejakeho politickeho populistu. o dopade pasivneho fajcenia na zdravie sa ani nebavme, lebo ten je v poradi vsetkych vplyvov, ktorym sa dobrovolne denne nefajciar vystavuje asi na poslednom mieste.
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #12145 kedy: 21. Február , 2012, 22:27:13 »

iggy,proste...nemam slov...neviem co ti povedat aby si to nepretocil.
a co som pretocil? ty si tresol uplnu kokotinu o tom, ako je tu vsetko nonstop. ad jedna tu nie je vobec vsetko nonstop, ad dve, je to sukromne rozhodnutie prevadzkarov a tebe nezostava nic ine, nez sa z neho tesit, pretoze je to dobre rozhodnutie.

neviem co s tym mam spolocne ja a uz vobec si nie som vedomy nejakeho pretacania. ze nemas slov, je pochopitelne, lebo ocividne ani ty ani brko nie ste schopni tie svoje bludy argumentovat.

ale kludne ma upozornite, ze pisem dlhe texty, lebo ja som si to nevsimol a potrebujem od vas, aby ste ma na to upozornili...
alebo este lepsie, napadnite ma za nejaku uplne nesuvisiacu hovadinu, lebo to ma nasere a uplne odputa pozornost od meritu veci. tak sa totiz najlepsie diskutuje.  ?§!.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #12146 kedy: 21. Február , 2012, 22:35:39 »

ja to skor vnimam z toho pohladu, ze ked zakazes pracu v nedelu, prichadzas o 52 dni v roku, ktore tie prevadzky, ktore pocas nich generuju vynosy, budu potrebovat bud dohnat, alebo proste prepustia ludi, ktori vtedy pracovali a to mi proste pripada vaznejsi dopad, nez to, ze proste musim mysliet na nakup v iny den.

Jasne, ze to neni problem, ale prisposobit sa veriacemu ? preco ? vela veriacich, resp. co to hlasa to ma na salame. Preco sa on neprisposobi mne. Dam ruku do ohna za to, ze veriacich ludi, co si ctia nedelu je male percento. A ze naozaj veriacich ludi co by za to boli je tiez male percento ( pod polovicu urcite ). cize nechapem tieto pozy divnych spolkov. Rovnako ako ludia proti rasizmu ( ciganska otazka ) a greenpeace ( zastrelis medveda, aby si si zachranil zivot a chcu Ta zavriet ) a ich niektore akcie  ?§!. To som chcel naznacit.

takisto, ak by som si ja raz otvoril kaviaren, kde sa rozhodnem ponuknut aj nieco k zazraniu, tak mi pride chore, ze mi tam zrazu nabehne uradnik, ktory mi povie, ze tam musim zakazat fajcenie. fajcenie ako cinnost je beznou sucastou volnocasovych aktivit vyznamnej casti obyvatelstva a dovolim si tvrdit, ze vyznamna vacsina tych ludi, co si idu sadnut do krcmy, by si rado zapalilo. je len chore, ze mensina, ktorej to vadi je leniva zalozit si nefajciarsky podnik alebo zdvihnut rit a ist tam, kde im to vyhovuje a skratka si pocka na bezmandatny diktat nejakeho politickeho populistu. o dopade pasivneho fajcenia na zdravie sa ani nebavme, lebo ten je v poradi vsetkych vplyvov, ktorym sa dobrovolne denne nefajciar vystavuje asi na poslednom mieste.

tuto nesuhlasim cele. Prirodzene prostredie pre cloveka je cisty vzduch a ked fajciar chce si zapalit, tak nech ide von, alebo do vyhradeneho priestoru ale uzavreteho a nie oddeleneho paravanom. Nastastie sa to uz u nas meni na lepsie casy. V Dubnici je jeden podnik. Vola sa Doors pub a fajcilo sa tam tak, ze cez dym nebolo vidiet, chodilo tam ale aj tak strasne vela ludi. Jedneho dna to zakazali a chodi tam este viac ludi a mili fajciari si pofajcievaju na terase. Spravne. Proste je nechutne, to cuchat, ked sa teda nechces bavit o zdravotnych problemoch. Isto fajcis, cize je tato debata dalej zbytocna Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 21. Február , 2012, 22:36:53 od mario bross » Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #12147 kedy: 21. Február , 2012, 22:44:00 »

Jasne, ze to neni problem, ale prisposobit sa veriacemu ? preco ?
to je irelevantne, ci je veriaci, ide predsa o princip poziadavky. veriaci maju tiez prikazanie "nezabijes!" a tiez tuto poziadavku spolocnost plni a nikto neremca, ze sa prisposobujeme krestanom. samozrejme, pokial jediny argument za tu nedelu by bol biblia, tak potom je pravda, co hovoris, ale tu ta argumentacia zas taka tupa nie je (teda je, ale nie az tak).

tuto nesuhlasim cele. Prirodzene prostredie pre cloveka je cisty vzduch a ked fajciar chce si zapalit, tak nech ide von
cize podla teba je uplne irelevantne, ze ja si nasetrim vstupny kapital, ze ja absolvujem torturu s uradnikmi a zacnem podnikat, ze ja si ziskam meno u nejakej klientely, co ku mne zacne chodit a ze ja znasam podnikatelske riziko. poda teba je dolezite, co si mysli ten jeden uradnicek, ktory sa trafil do vkusu nejakej (z tohto pohladu) bezvyznamnej vzorky, spravne? proste sa jedneho dna rozhodne a povie mi, co ja musim urobit. lebo toto je jedine, o com sa bavime, cela pointa.

Isto fajcis, cize je tato debata dalej zbytocna Bavím sa skvele
povedal som ja, ze je debata s tebou zbytocna, zato, ze si nefajciar? nepovedal. tak preco davas taketo retardovane hlasky? uvedom si, ze mne je v principe uplne fuk, ci su podniky fajciarske alebo nefajciarske. fajcim, lebo chcem a nie preto, ze musim. ked v mojej kaviarni zakazali fajcit, prestal som tam chodit uplne, ver tomu, ze neboli radi, pretoze som nebol jediny. mam skor pocit, ze to ty si zo svojho sebeckeho pohladu vobec neuvedomujes, ako tieto jebnute uradnicke tahy komplikuju zivot podnikatelom.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #12148 kedy: 21. Február , 2012, 22:49:08 »

http://www.sme.sk/c/6269784/oslovenie-mademoiselle-vo-francuzsku-skoncilo.html

Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #12149 kedy: 21. Február , 2012, 22:56:13 »

povedal som ja, ze je debata s tebou zbytocna, zato, ze si nefajciar? nepovedal. tak preco davas taketo retardovane hlasky?

nepovedal, ale myslel som to tak, ze je zbytocne sa o tom dalej tahat, ked mame odlisny pohlad na vec. Ja poznam podniky, kde to naozaj stuplo a ludia su spokojni. Ale chapem, pre toho, co to vlastni je to riziko - nie vsak vzdy. Mozno prave naopak, ti co nefajcia tam zacnu chodit :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 808 809 [810] 811 812 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.132 sekund, 23 otázok.