Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 17:27:18
Strán: 1 ... 811 812 [813] 814 815 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1733591 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #12180 kedy: 22. Február , 2012, 11:43:57 »

....netreba nič extrahovať, jednoducho je určité % ľudí ktorím vadí ak partner fajčí.....

to nech si riesia partneri navzajom. ak to ma byt niekomu prekazka, ze ten druhy fajci, tak nac si s nim zacinal. tiez si nebudem hladat babu, co jej pachne skatula, pokial viem, ze by mi to na nej prekazalo.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #12181 kedy: 22. Február , 2012, 11:46:54 »

rasto obcas sa ti tak pekne podari vec zhrnut , ze +1  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #12182 kedy: 22. Február , 2012, 11:50:09 »

....  Bavím sa skvele +1 ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #12183 kedy: 22. Február , 2012, 11:59:39 »

kaolko aj styrioci su presvedceni, ze moje fajcenie = zavislost.
prvy znak zavislosti je jej popieranie..len tak dalej iggy, zachvilu sa psychicky zrutis a budes plakat pri kave s cigaretkou  Bavím sa skvele

karol, ako mozes tak presvedcene tvrdit, co tvrdis a nevnimat vobec ziadne hranice? vies dobre, ze napriklad heracnikovi uz je v tom krutom stadiu zavislosti uplne jedno vsetko, piker sa nestiti kvoli zavislosti kriminality, alkoholik ma triasku, definovane nalady, podobne definovane abstinencne priznaky su snad definovane aj pri fajceni. zaujimave, ze ked nefajcim napr. 3 tyzdne, nemam ziadny abstak. minule prekolkovavali cigy a nemali moje oblubene, tak som nefajcil asi tyzden. zaujimave, ked som zavisly. ked ma v robote niekto nevytiahne na cigu, sam nejdem. zaujimave, ved som zavisly. doma, ked cokolvek robim sam, nikdy od toho nevstanem, aby som si zapalil a taktiez napriklad nefajcim v aute. nie je to zaujimave na to, ze som podla teba zavisly?

toto su co za pod vodou plavajuce argumenty? takejto obhajobe ani sam nemozes verit. kde je napisane, ze musis fajcit krabicku denne? ta tvoje chut pri pive, pri kave je tiez forma zavislosti..obhajuj si to ako chces a kludne si navravaj, ze to mas pevne v rukach
« Posledná zmena: 22. Február , 2012, 12:08:27 od styrioci » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #12184 kedy: 22. Február , 2012, 12:49:13 »

Iggy je jedinecny (hlavne v tom, ze nanho neplatia ziadne zakony ludstva  Bavím sa skvele) a som rad, ze aj jediny nepochopeny v nasej spolocnosti.  Bavím sa skvele

Sa cudujem, ze este hnijes na Slovensku a ze nie si minimalne v takej pozicii ako Jobs a pod. A uplne najviac sa ti cudujem, ze tu vobec prispievas.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #12185 kedy: 22. Február , 2012, 13:04:37 »

prvy znak zavislosti je jej popieranie..
lol, okej, pome na to po tvojom - si zavisly na cigaretach?  Bavím sa skvele

kde je napisane, ze musis fajcit krabicku denne?
v definiciii WHO je konkretne mnozstvo 5 cigariert denne ako spodny limit pre urcenie "fajciara".

ta tvoje chut pri pive, pri kave je tiez forma zavislosti..
nie sama o sebe, ale v suvislosti s frekvenciou.

a este na zaver citat national institute on drug abuse, nadejam sa, ze im pripisete vacsi kredit v definicii zavislosti, nez sebe:
Citácia
Addiction is characterized by compulsive drug seeking and abuse, even in the face of negative health consequences. It is well documented that most smokers identify tobacco use as harmful and express a desire to reduce or stop using it, and nearly 35 million of them want to quit each year.
« Posledná zmena: 22. Február , 2012, 13:05:52 od Iggy » Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #12186 kedy: 22. Február , 2012, 13:08:08 »

Iggy je jedinecny (hlavne v tom, ze nanho neplatia ziadne zakony ludstva  Bavím sa skvele) a som rad, ze aj jediny nepochopeny v nasej spolocnosti.  Bavím sa skvele
tymto vagnym pseudoutokom si si chcel len ulavit a nieco napisat, ale co, to uz je jedno, ze?  Bavím sa skvele
neboj, ludmi, na ktorych nazory mam dovod vsadit, pochopeny som, a to viac nez dostatocne. nejaky pomyleny branko z gitaroveho fora mi naozaj spanok nevezme

Sa cudujem, ze este hnijes na Slovensku a ze nie si minimalne v takej pozicii ako Jobs a pod. A uplne najviac sa ti cudujem, ze tu vobec prispievas.  Bavím sa skvele
co narobim, zakony dnesnej bezohladnej financnickej dzungle su proti mojim hodnotam, byt niekym ako Jobs, by sposobilo, ze denne zo seba grcam. Svojmu prispievaniu tu sa specialne po prispevkoch, ako je tento tvoj tu, tiez obcas pocudujem, ale tiez uz som uviedol dovod, preco to robim a nebudem sa opakovat.
« Posledná zmena: 22. Február , 2012, 13:08:50 od Iggy » Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #12187 kedy: 22. Február , 2012, 13:29:16 »

intredasting:
Citácia: Proctor, Robert N. (2000-11-15). The Nazi War on Cancer. Princeton University Press. ISBN 978-0691070513
During the Great depression Adolf Hitler condemned his earlier smoking habit as a waste of money,[32] and later with stronger assertions. This movement was further strengthened with Nazi reproductive policy as women who smoked were viewed as unsuitable to be wives and mothers in a German family.[33]

The anti-tobacco movement in Nazi Germany did not reach across enemy lines during the Second World War, as anti-smoking groups quickly lost popular support. By the end of the Second World War, American cigarette manufacturers quickly reentered the German black market. Illegal smuggling of tobacco became prevalent,[34] and leaders of the Nazi anti-smoking campaign were silenced.[35] As part of the Marshall Plan, the United States shipped free tobacco to Germany; with 24,000 tons in 1948 and 69,000 tons in 1949.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #12188 kedy: 22. Február , 2012, 13:35:10 »

teda ne ze by som sa Iggyho chcel zastavat, ale sam fajcim v podobnom "rezime". v robote nefajcim, doma nefajcim, bars aj cely vikend. v krcme fajcim dost, ale do krcmy chodim zriedka. necitm nutkanie fajcit, nikdy som necitil ziadnu formu abstinencneho priznaku, s akou sa trapia mnohi fajciari co poznam... ked fajcim, tak lebo mi to chuti a do nefajciarkych podnikov chodim velmi nerad... nebudem sa bit do prs, ci som alebo nie som zavisly, lebo to je uplne jedno. nefajciari by mali platit vyssie zdravotne pojistenie mimochodom.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #12189 kedy: 22. Február , 2012, 13:42:15 »

teda ne ze by som sa Iggyho chcel zastavat
myslim si, ze volu zastavat sa mna tuna nikto nikomu naozaj vytknut nemoze  Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #12190 kedy: 22. Február , 2012, 14:24:57 »

lol, okej, pome na to po tvojom - si zavisly na cigaretach?  Bavím sa skvele
pekny pokus o prekrucanie, ale ja na rozdiel od teba nefajcim...ani prilezitostne  Žmurk

« Posledná zmena: 22. Február , 2012, 14:28:12 od styrioci » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12191 kedy: 22. Február , 2012, 14:55:09 »

.

* firetruck.jpg (43.66 KB, 460x369 - prehliadnuté 152 krát.)
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #12192 kedy: 22. Február , 2012, 14:57:31 »

pekny pokus o prekrucanie, ale ja na rozdiel od teba nefajcim...ani prilezitostne  Žmurk
to nie je ziadne prekrucanie, to je zrkadlo tvojej retardovanej podmienky.

ak chces korektne usudzovat, ci je niekto od hocicoho zavisly, pytas sa:
1. ma posudzovane spravanie skodlive dopady?
2. ak odpoved na (1), je "ano", pytas sa, ci celkove priame skodlive dopady prevazuju nad celkovymi benefitmi
3. ak je odpoved na (2) "ano", pytas sa, ci a ako casto sa toto spravanie opakuje

len pre istotu dodavam, ze pre urcenie toho, ci ide o zavislost, sa nemas dovod pytat, ci je spravanie popierane.
« Posledná zmena: 22. Február , 2012, 15:15:32 od Iggy » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #12193 kedy: 22. Február , 2012, 15:03:16 »

iggy vela ludi, co drogovalo hovorilo, ze si to nechceli pripustit, ze su zavisli a to je vseobecne znama vec, neviem co mas potrebu o tom neustale pisat, ze to tak nie je Bavím sa skvele

kaolko  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #12194 kedy: 22. Február , 2012, 15:06:18 »

jak to robite vy kok*ti ze napr. nefajcite na urcitych miestach? ja fajcim vsade kde sa pohybujem a este aj na zachode  Bavím sa skvele
ALE NIE SOM ZAVISLY, JA CHCEM Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 22. Február , 2012, 15:07:08 od Pablo Woozy » Zaznamenané
Strán: 1 ... 811 812 [813] 814 815 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.135 sekund, 23 otázok.