styrioci
|
|
« Odpoveď #12195 kedy: 22. Február , 2012, 15:17:49 » |
|
Iggy, uz to konecne pochop.. fajcis = si skurveny fetak koniec diskusie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #12196 kedy: 22. Február , 2012, 15:19:12 » |
|
iggy vela ludi, co drogovalo hovorilo, ze si to nechceli pripustit, ze su zavisli a to je vseobecne znama vec, neviem co mas potrebu o tom neustale pisat, ze to tak nie je jasne, mario! diskusia, konecne! cize ignorujeme vsetko, co bolo napisane. ignorujeme vedecke institucie, len tresnime, co sa nam tak cca prave zazdalo. chapes, preco mam teraz chut ti proste len vynadat do somarov a dalej sa tebou nezaoberat? a este na zaver citat national institute on drug abuse, nadejam sa, ze im pripisete vacsi kredit v definicii zavislosti, nez sebe: Addiction is characterized by compulsive drug seeking and abuse, even in the face of negative health consequences. It is well documented that most smokers identify tobacco use as harmful and express a desire to reduce or stop using it, and nearly 35 million of them want to quit each year.
|
|
« Posledná zmena: 22. Február , 2012, 15:21:39 od Iggy »
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #12197 kedy: 22. Február , 2012, 15:20:55 » |
|
Iggy, uz to konecne pochop.. fajcis = si skurveny fetak koniec diskusie ty uz konecne pochop, ze si skurveny retard.... aha! a uz je mi vsetko jasne. retard a pochopit... tak nic, nehaj tak
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #12198 kedy: 22. Február , 2012, 15:31:44 » |
|
Iggy, vsimas si kolko effortu si vlastne vynalozil aby si vsetkych naokolo presvedcil o tom, ze nie si zavislak?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #12199 kedy: 22. Február , 2012, 15:32:28 » |
|
Kks..to tu cely den rozoberate taku pejcovinu..iggy sa proste nudi a potrebuje sa tu povypravat a pochvalit o tom ze fajci a neni na tom zavisly, a vy vsetci len prilievate ohen do ohna.. ja som fajcil, svoju zavislost si priznavam, v podstate fajcim dalej ale presiel som na elektronicku cigaretu,a cigarety odvtedy nekupujem...je to fest dobra vecicka..a odvtedy aj kvoli tomu ze priatelka je nefajciarka vyhladavam prave nefajciarske lokaly ak sa da...
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #12200 kedy: 22. Február , 2012, 15:36:13 » |
|
pablo, ze stvorocko moc tu hlavu nepouziva, to uz sa parkrat ukazalo. ty si ukazal, ze to vies, tak verim, ze idem iba krmit trolla. nevadi, mna tie tvory bavia takze pome na to takze podme na to: nakolko studie WHO preukazali, ze fajcenie nad 20 cigariet denne sposobuje geneticke mutacie (nadory), rozhodne neobhajis pozitok z fajcenia ani sam proti sebe oproti vaznemu zdravotnemu dopadu. o stave respiracneho systemu nehovoriac. kedze fajcis vsade, kde sa pohybujes, musia to zakonite dychat tvoji kolegovia, cestujuci v mhd, mama, otec, deti, co je v suhrne obrovske mnozstvo ludi proti tebe, jednemu. taktiez je to uz vyrazna polozka v rozpocte (100e mesacne pri nasej priemernej mzde uz mozeme povazovat za polozku). odpoved na otazku 1: ano odpoved na otazku 2: negativa znacne prevazuju benefity odpoved na otazku 3: opakuje sa tak casto, ze ide v podstate o kontinualnu aktivitu odpoved na otazku "popiera klient zavislost?" - irelevantne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #12201 kedy: 22. Február , 2012, 15:36:55 » |
|
iggy sa proste nudi
pssst, pokazis mi to cele
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #12202 kedy: 22. Február , 2012, 15:37:07 » |
|
a do kokotov sa dnes nebude nadavat??
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #12203 kedy: 22. Február , 2012, 15:40:35 » |
|
Iggy, vsimas si kolko effortu si vlastne vynalozil aby si vsetkych naokolo presvedcil o tom, ze nie si zavislak? to usilie si uvedomujem, ale ma to kopec pozitivnych vedlajsich ucinkov, tieto som spakruky identifikoval: 1. prebavil som sa v robote a mozem ist uz aj domov, ale kazdy dalsi prispevok su minuty v dochadzke 2. nasiel som minimalne dve zaujimave stranky, odkial mozem cerpat VEDECKE a PODLOZENE informacie k teme predovsetkym ta ale musim opravit, pretoze ja sa tu nikoho nesnazim presvedcit o mojej (ne)zavislosti, ale o tom, ze vie hovno diskutovat, pretoze tara dve na tri, zamiena si svoj pocit s argumentom a nazor s faktom. tema fajcenie bola od zaciatku iba priklad, i ked inej veci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #12204 kedy: 22. Február , 2012, 15:41:22 » |
|
a do kokotov sa dnes nebude nadavat?? nestaci "skurveny retard" a "skurveny fetak"? lebo ak staci, tak uz si to prepasol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #12205 kedy: 22. Február , 2012, 15:58:31 » |
|
mam pici uz..aj tak sa blizi konec pracovnej doby..imho by mali fajcit iba zeny a jedine vtaky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #12206 kedy: 22. Február , 2012, 16:07:28 » |
|
tak toto je mastyka...len pre pravých hudobných gurmánov :-D :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #12207 kedy: 22. Február , 2012, 16:22:12 » |
|
dobre ,nie ,ci ? mami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #12208 kedy: 22. Február , 2012, 16:25:11 » |
|
tak toto je mastyka...len pre pravých hudobných gurmánov :-D :-D
poison kendy ? to tu uz bolo niekedy, taky novy pokus o margot z liahne zigovej, nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #12209 kedy: 22. Február , 2012, 16:27:53 » |
|
rozhodne neobhajis pozitok z fajcenia ani sam proti sebe oproti vaznemu zdravotnemu dopadu. o stave respiracneho systemu nehovoriac. kedze fajcis vsade, kde sa pohybujes, musia to zakonite dychat tvoji kolegovia, cestujuci v mhd, mama, otec, deti, co je v suhrne obrovske mnozstvo ludi proti tebe, jednemu. taktiez je to uz vyrazna polozka v rozpocte (100e mesacne pri nasej priemernej mzde uz mozeme povazovat za polozku). odpoved na otazku 1: ano odpoved na otazku 2: negativa znacne prevazuju benefity odpoved na otazku 3: opakuje sa tak casto, ze ide v podstate o kontinualnu aktivitu odpoved na otazku "popiera klient zavislost?" - irelevantne
Vsak nech dychaju, nech vidia, ze to neni med lizat jak si myslia vsak asi chcu moju spolocnost ked nejdu prec A navyse v MHD nefajcim, je to protizakonne Ano je to cca tych 100 eur mesacne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|