Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 00:44:36
Strán: 1 ... 994 995 [996] 997 998 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1741540 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #14925 kedy: 01. Február , 2013, 19:23:03 »

ten papagaj vie v skutku viac nez ja  Fuuha zíram
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
MrJames COBHC
nováčik
*
Príspevkov: 27

« Odpoveď #14926 kedy: 01. Február , 2013, 23:35:40 »

tento je lepší :D
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #14927 kedy: 02. Február , 2013, 13:40:19 »

tento je lepší :D

zomrel som  ha ha ha
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #14928 kedy: 03. Február , 2013, 09:26:29 »

http://tomex.gulas.sme.sk/38516/o-com-by-tak-mohli-byt-near-death-metalove-skladby.html
Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #14929 kedy: 04. Február , 2013, 08:34:57 »

http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/kubanske-velvyslanectvo-oslavilo-fidelovu-revoluciu-recepciu-prisli-smeraci-aj-zastupcovia-diplomacie.html

Bavím sa skvele Si dali zo dva tri churros, trosku rumu a cohiby.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #14930 kedy: 05. Február , 2013, 11:18:07 »

Este aj Majkla vyuzili.  Nechajte ma vydýchať Je mi do plaču
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
DominicK
pravidelný návštevník
Príspevkov: 153

« Odpoveď #14931 kedy: 05. Február , 2013, 23:46:40 »

mam pocit, ze dalsie slovenske video, ktore bude uz o par dni hitom..  a zasluzene  ha ha ha

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #14932 kedy: 06. Február , 2013, 00:22:51 »

mam pocit, ze dalsie slovenske video, ktore bude uz o par dni hitom..  a zasluzene  ha ha ha

mohli ho nechat, kam by sa az dostal. spociatku to posobilo hodnoverne :)
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #14933 kedy: 06. Február , 2013, 00:25:03 »

...spociatku to posobilo hodnoverne :)

co tym chces povedat, ze to hra?
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #14934 kedy: 06. Február , 2013, 08:34:29 »

A uz aj mienkotvorne media nam davaju za pravdu. Zasiali sme v spolocnosti semeno zla.  Bavím sa skvele

Povedal som mu: Na Ibaneze nemôžeš hrať rokenrol! A požičal som mu Epiphone Sheraton.“

http://kultura.sme.sk/c/6692203/zahraju-netrendovy-rokenrol-aj-deza-ursinyho.html

Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #14935 kedy: 06. Február , 2013, 09:24:51 »

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VWdTjwn5yk8#!

Zdravíčko
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #14936 kedy: 06. Február , 2013, 15:35:15 »

Pablo krutoprisne k diskusii http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/domace/durinda-s-razom-lobovali-v-parlamente-za-slovensku-hudbu.html

Pavol Vozár: Ohromne sa bavim, ked zachmureni drzi casnici, smelinarski "manazeri" odrbavacskych slovenskych firiem a ina luza, ktora nevie vykonavat svoju pracu ani na urovni Vysehradskej stvorky broji proti povodnej slovenskej tvorbe v eteri. Hudobnici musia dennodenne zrat vase nedopecene rozky a vyuzivat vase podradne sluzby, tak sa prestante stazovat a prispejte k slovenskej svetovosti svojim dielom. DIKY.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #14937 kedy: 06. Február , 2013, 15:44:22 »

Lebo išlo o pozvoľné ukončenie výroby, resp. preorientovanie na civilnú výrobu.
Ďalšia vec sú mečiarove privatizácie, kedy fabriky dostávali jeho kamaráti a tí ich tunelovali. Za to Havel nemôže, to musí byť jasné každému  Žmurk

....nešlo vôbec o pozvolné ukončenie ničoho, v prvom rade za to môže strata odbytu od 90"teho, lenže kým u nás odbyt degradoval tak na náš úkor odbyt českého zbrojárskeho priemyslu rástol skokovo tak, že v 93"ťom bol trojnásobkom toho slovenského, Mečiar a spol nastúpili až po 93ťom a po neschopnosti nájsť odberateľov rozkradli čo sa ešte dalo....

....nikde som Havlovi priamu vinu za zničenie strojárskej výroby nedával, ale na útlme odbytu slovenského poddielu sa priamo poddielal....

....animus, čo si napísal je pravda, ale aby si kúpil platňu zakázaného zahraničného interpreta stačilo prejsť do Maďarska a mohol si doviezť čo si len chcel, mama ako stredoškoláčka mala veľa LPčiek a nikto ju ani za jednu nenaháňal, ani za socíku nebolo všetko len čierne alebo biele....

.....zabudol som na túto tému, takže sa na to môžeme kľudne aj vykašlať....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #14938 kedy: 06. Február , 2013, 16:34:09 »

....nešlo vôbec o pozvolné ukončenie ničoho, v prvom rade za to môže strata odbytu od 90"teho, lenže kým u nás odbyt degradoval tak na náš úkor odbyt českého zbrojárskeho priemyslu rástol skokovo tak, že v 93"ťom bol trojnásobkom toho slovenského, Mečiar a spol nastúpili až po 93ťom a po neschopnosti nájsť odberateľov rozkradli čo sa ešte dalo....

....nikde som Havlovi priamu vinu za zničenie strojárskej výroby nedával, ale na útlme odbytu slovenského poddielu sa priamo poddielal....

....animus, čo si napísal je pravda, ale aby si kúpil platňu zakázaného zahraničného interpreta stačilo prejsť do Maďarska a mohol si doviezť čo si len chcel, mama ako stredoškoláčka mala veľa LPčiek a nikto ju ani za jednu nenaháňal, ani za socíku nebolo všetko len čierne alebo biele....

.....zabudol som na túto tému, takže sa na to môžeme kľudne aj vykašlať....

jak že nie?  Bavím sa skvele Veď od roku 1988 sa prechádzalo na civilnú výrobu, to že naše fabriky skončili, nieje Havlova vina, ale skôr chyba manažmentu, teda vedenia a obchodu.

Mojich rodičov na hraniciach dôsledne kontrolovali až do roku 89, veľa vecí samozrejme pašovali, mama niekoľko rokov nemohla vycestovať ani do Maďarska, kurvy jej zobrali pas, tak nerozprávaj také chobotiny  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
FunkyMonk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 156

« Odpoveď #14939 kedy: 06. Február , 2013, 17:57:14 »

Liberal :D

http://www.blogovisko.sk/wp-content/uploads/greksa.jpg
Zaznamenané
Strán: 1 ... 994 995 [996] 997 998 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.