Branko
|
|
« Odpoveď #14940 kedy: 06. Február , 2013, 20:28:17 » |
|
Jednoznacne najlepsi remix henteho chuja, co som pocul.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #14941 kedy: 06. Február , 2013, 20:37:24 » |
|
Jednoznacne najlepsi remix henteho chuja, co som pocul. tipek hlavne nie je z blavy, hento je nejaky dogabany zahorak
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #14942 kedy: 06. Február , 2013, 20:46:14 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #14943 kedy: 06. Február , 2013, 20:49:45 » |
|
diskusia je celkom ohen
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #14944 kedy: 06. Február , 2013, 20:56:05 » |
|
co tym chces povedat, ze to hra?
neviem. ku koncu som tomu uz prestaval verit a len som cakal, ci typek sam nevyprskne smiechom...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #14945 kedy: 07. Február , 2013, 00:54:47 » |
|
a ja koko*t som ho krúžkoval
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #14946 kedy: 07. Február , 2013, 08:36:23 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #14948 kedy: 07. Február , 2013, 10:10:39 » |
|
jasne ze aj kvoli hudbe sa pocuva. akurat to nie je typ ludi, co by si riesili prehravace a internetove radia, pointa je mat kulisu s prijemnymi refrenami a fajn pocitmi. je dost mozne ze zo slovenskych "prijemnych" refrenov by ludia zacali blit a fajn pocity by isli strmo dolu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #14949 kedy: 07. Február , 2013, 10:20:26 » |
|
strasna slabota uz aj na hafnera. "to co mu trci dole neni ruz ani vyhra v tombole"
|
|
« Posledná zmena: 07. Február , 2013, 10:20:59 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #14950 kedy: 07. Február , 2013, 10:30:23 » |
|
akurat to nie je typ ludi, co by si riesili prehravace a internetove radia
nemyslim, ze by tento typ ludi bazil prave po tom mainstreame, co tocia radia dokolecka, skor by som povedal, ze by prave uprednostnili pesnicky so slovenskymi textami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #14951 kedy: 07. Február , 2013, 10:31:23 » |
|
tak nerozprávaj také chobotiny ....nie sú to chobotiny, stačilo sa správať navonok troška inak než ako kázal vnútorný pocit a presvedčenie, aj teraz stačí pozorne čítať a vnímať a uvidíš pravdu, režim nepadol lebo sa vytvorilo VPN, že tam bol Havel, Kňažko, Budaj a ešte neviem kto, aj ten dokument ktorý natočili tzv. hrdinoch demokracie (neviem presný názov) bol smiešny.... ....v našom užasnom superdemokratickom štáte mám oveľa väčšie problémy, než sa hádať s odborníkom na ČSSR a následné 90"te roky, po telefonáte ktorý som práve ukončil mi napadlo len jedno a to súdiť sa o každú korunu či cent čo som tomuto štátu odviedol ako, ďaň, sociálne či zdravotné poistenie, pardon neodviedol, o ktoré ma štát demokratickým zákonom okradol....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #14952 kedy: 07. Február , 2013, 10:36:16 » |
|
Vieš, niekedy stačil, že príbuzný emigroval a mohol si byť akokoľvek loajálny, tak pas si už nemal, o tom, že stačilo nemať chrbticu t je úplne skvelé, niet nad pevný charakter
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #14953 kedy: 07. Február , 2013, 10:37:45 » |
|
....nie sú to chobotiny, stačilo sa správať navonok troška inak než ako kázal vnútorný pocit a presvedčenie, aj teraz stačí pozorne čítať a vnímať a uvidíš pravdu, režim nepadol lebo sa vytvorilo VPN, že tam bol Havel, Kňažko, Budaj a ešte neviem kto, aj ten dokument ktorý natočili tzv. hrdinoch demokracie (neviem presný názov) bol smiešny....
Uz davnejsie som cital rozhovor s Milousem Jakesem v nejakych ceskych novinach a tam mu dal novinar priamu otazku, ze aky je podiel tzv. disidentov na novembrovych udalostiach. Jakes doslova odpovedal, ze neboli ani stvrte, ale az piate koleso u voza. Viem, ze bol dost blby, ale zrejme akytaky prehlad o tom, co sa dialo predsa len mal. Takisto u nas ak si niekto mysli, ze nasi tzv. disidenti alias Miklosko, Carnogursky, Knazko alebo Gal mali nejaky vyznamnejsi podiel na "pade" rezimu, tak to je az komicke. "Pad" rezimu sa v prvom rade uvaril v Moskve.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #14954 kedy: 07. Február , 2013, 10:49:52 » |
|
Vieš, niekedy stačil, že príbuzný emigroval a mohol si byť akokoľvek loajálny, tak pas si už nemal, o tom, že stačilo nemať chrbticu t je úplne skvelé, niet nad pevný charakter ....Ty si bol jediný komu niekto emigroval, však ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
|