Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 06:49:53
Strán: 1 ... 1011 1012 [1013] 1014 1015 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1740379 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15180 kedy: 06. Apríl , 2013, 14:01:29 »

ale dopice aj s takymito puritanmi  Nechajte ma vydýchať

Nechajte ma vydýchať Co je puritanske mat na tricku 4 postavicky - dvoch deti a ich rodicov?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #15181 kedy: 06. Apríl , 2013, 14:16:52 »

Nechajte ma vydýchať Co je puritanske mat na tricku 4 postavicky - dvoch deti a ich rodicov?

sudim len podla toho co sa pise v tom clanku '...symbolu z protestov proti zákonu, ktorý stanovuje zákonné manželstvá medzi osobami rovnakého pohlavia'
Takze to pravdepodobne nebude len typek s nejakou traposinou na tricku co si kupil niekde v parizskej mileticke, ale skor mi pride ako jeden z tych panbozkarov co vo svojom volnom case, ked prave nemlati doma zenu a deti, protestuje niekde s transparentom god hates fags a homo sex is a threat to national security
Zaznamenané
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #15182 kedy: 06. Apríl , 2013, 14:20:42 »

to nemoze mat nejaky nazor a vyjadrit ho trickom? ci za to ma clovek skoncit hned na fizlici?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15183 kedy: 06. Apríl , 2013, 14:22:57 »

ale skor mi pride ako jeden z tych panbozkarov co vo svojom volnom case, ked prave nemlati doma zenu a deti, protestuje niekde s transparentom god hates fags a homo sex is a threat to national security

A keby aj bol, tak co... Nechajte ma vydýchať Len tym vyjadruje svoj nazor a za to je buzerovany a mozno bude aj potrestany. Cela tato nanucovana homo agenda bude mat u ludi skor presne opacny efekt.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #15184 kedy: 06. Apríl , 2013, 14:26:17 »

to nemoze mat nejaky nazor a vyjadrit ho trickom? ci za to ma clovek skoncit hned na fizlici?

to som napisal? lebo podla mna som napisal ze nesuhlasim s takouto policajnou buzeraciou. ano, moze si vyjadrit svoj nazor. aj ja som nanho vyjadril len svoj nazor: 'dopice' - nie je policajna stanica, ani koncentracny tabor, ale je to miesto v mojom srdiecku kde takychto mam
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #15185 kedy: 06. Apríl , 2013, 14:35:46 »

Cela tato nanucovana homo agenda bude mat u ludi skor presne opacny efekt.

ty si postrehol nejake tvrde presadzovanie nejakej homo agendy? Lebo ta uz 3 roky otravuje duhovy pride? alebo dokonca rozpravas o nejakej globalnej agende?
Zaznamenané
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #15186 kedy: 06. Apríl , 2013, 14:45:45 »

to som napisal? lebo podla mna som napisal ze nesuhlasim s takouto policajnou buzeraciou. ano, moze si vyjadrit svoj nazor. aj ja som nanho vyjadril len svoj nazor: 'dopice' - nie je policajna stanica, ani koncentracny tabor, ale je to miesto v mojom srdiecku kde takychto mam

nuz mne to tak vyznelo akoze dobre mu tak no
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #15187 kedy: 06. Apríl , 2013, 14:55:58 »

ty si postrehol nejake tvrde presadzovanie nejakej homo agendy? Lebo ta uz 3 roky otravuje duhovy pride? alebo dokonca rozpravas o nejakej globalnej agende?

Vo viacerych krajinach EU je na toto kladeny vacsi doraz ako na schvalovanie statneho rozpoctu.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15188 kedy: 06. Apríl , 2013, 15:19:03 »

alebo dokonca rozpravas o nejakej globalnej agende?

A nie je v EU? Vsade kampane na umoznenie sobasov, adopcii atd atd. Mimovladky z toho maju pomaly temu c.1. Stale dokola, akoby EU ine problemy nemala.  Popiskujem si Si neregistroval, co sa dialo par tyzdnov dozadu vo Francuzsku?
« Posledná zmena: 06. Apríl , 2013, 15:19:44 od proghoper » Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #15189 kedy: 06. Apríl , 2013, 15:51:43 »

A nie je v EU? Vsade kampane na umoznenie sobasov, adopcii atd atd. Mimovladky z toho maju pomaly temu c.1. Stale dokola, akoby EU ine problemy nemala.  Popiskujem si Si neregistroval, co sa dialo par tyzdnov dozadu vo Francuzsku?

neregistroval som, mne je spolocensko politicke dianie kdekolvek ukradnute. registrujem to u nas akurat ked je cirkus okolo duhoveho pride-u a este ked cynicka obluda da nejaky vtip so škripekom. len sa tak zamyslam, ze co si predstavit pod 'nanucovanou agendou'.. nieco ako ked blondati nemcuri museli povinne pozerat der ewige jude? lebo ked nie az tak, potom mi obycajna propaganda pride ako standardny nastroj na dosahovanie vytycenych cielov. a mimovladky by sa cim mali zaoberat, ked vznikli okrem tunelovania eurofondov prave za tymto ucelom? ci nieco nespravne chapem?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15190 kedy: 06. Apríl , 2013, 16:08:15 »

neregistroval som, mne je spolocensko politicke dianie kdekolvek ukradnute.

Chyba. Potom len casom zistis, ze Ta stopnu fizli a sa nebudes stacit cudovat ze preco a aj tricko Ti vezmu.  Bavím sa skvele

ze co si predstavit pod 'nanucovanou agendou'.. nieco ako ked blondati nemcuri museli povinne pozerat der ewige jude?

Nanucovanie najprv prostrednictvom propagandy (uz od zakladnych skol - ucebnice napr. v Nemecku, kde ilustruju detom spravnu domacnost aj ako moznost ocko 1 a ocko 2), ktora je coraz silnejsia a postupne sa premeni v tlak priamo v ramci celej EU na prijatie istych predpisov, ktore by mali byt prakticky rovnake vo vsetkych clenskych statoch. Napriklad cocvhila sa budu vo Francuzsku zapisovat rodicia dietata ako rodic 1 a rodic 2, nie ako matka a otec. Dalej napriklad hrozba prepustenim zo zamestnania, pokial homo par nechces ako uradnik zosobasit atd.

a mimovladky by sa cim mali zaoberat, ked vznikli okrem tunelovania eurofondov prave za tymto ucelom? ci nieco nespravne chapem?

To, ze parazitujuce mimovladky ulievajuce si lowe si na tom pochopitelne prihonievaju je druha vec. U nas najma v ramci ochrany istej inej mimoriadne oblubenej mensiny.  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 06. Apríl , 2013, 16:18:13 od proghoper » Zaznamenané

KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #15191 kedy: 06. Apríl , 2013, 16:26:42 »

Hlavné správy sú dosť nešťastný portál, trochu nazi. Inak čítal som francúzsky originál a mám silné podozrenie, že boli zatajené dôležité skutočnosti. Teda, že celý príbeh je vymslený na základe fotky.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15192 kedy: 06. Apríl , 2013, 16:33:52 »

Hlavné správy sú dosť nešťastný portál, trochu nazi.

Mne pride iba ako bezny kvazi krestansky, nic nazi tam nevidim. Je jasne, ze na SME takuto spravu nedaju.  :)
Zaznamenané

KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #15193 kedy: 06. Apríl , 2013, 16:43:28 »

Mne pride iba ako bezny kvazi krestansky, nic nazi tam nevidim. Je jasne, ze na SME takuto spravu nedaju.  :)
to je jasné, lebo ten príbeh je vymyslený  Zdravíčko
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #15194 kedy: 06. Apríl , 2013, 16:46:36 »

Skoda, ze to v muzikuse nepisali
Zaznamenané
Strán: 1 ... 1011 1012 [1013] 1014 1015 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.