Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 22:28:31
Strán: 1 ... 1018 1019 [1020] 1021 1022 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1739757 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #15285 kedy: 08. Apríl , 2013, 21:41:52 »

ked raz zistim, ze moj syn je teply, tak si povzdychem a velmi rychlo sa cez to prenesiem, pretoze co ine my zostane ? jedine poslat ho za Rakusom, ten vraj teplych vie vyliecit, pripadne zavolam vyhanaca  Nechajte ma vydýchať

co spravis ty ked zistis, ze Tvoj syn je teply ? zbicujes sa po chrbte, ze si tomu mal zabranit a potom pojdes demonstrovat pred parlament, nech s tymi teplymi uz raz niekto poriadne zatoci ?
Pravdupovediac neviem ako by som sa zachoval, podstatné je ale povedať, že určite sa nestotožňujem s tými ľudmi, čo tu boli spomenutí, ktorí behajú s transparentmi God hate fags. To tiež vôbec nevyčítali z Biblie a vôbec s ato neztotožňuje s kresťanstvom. Ja homosexualitu vnímam ako určitý prejav duchovnej poviazanosti a zaraďujem to do rovnakej kategórie ako zoofília, pedofilia, nutkanie na vraždenie a ostatné deviácie, ktoré doposial aj naša spoločnosť považuje za určitú poruchu. Ale v posledon čase sa tu objabvujú názory typu, že aj to je normálne a malo by sa to povoliť vrámci slobody. Na to máš aký názor?
ja si vieru nevyberam ziadnu, mam isty svetonazor, ktory som si budoval od svojho narodenia, samozrejme ze je ovplyvneny aj prostredim, v ktorom som vyrastal. neviem, ako vyzera farar v mojej dedine, dokonca ani neviem, ako vyzera farar z kostola na sidlisku pod barakom. co si predstavim, ked sa povie krestan ? kadeco. popravde to vo mne vyvolava skorej negativne asociacie, ako pozitivne...
Vieš mne vadí presne to, že človek si to asociuje presne s tými ľuďmi a negatívnymi skúsenosťami, čo nemali absolútne nič spoločné s kresťanmi. Neviem si predstaviť normálneho človeka, ktorému by bolo proti srsti, keby sme sa k nemu správali spôsobom, ktorý vyučoval Ježiš. Celá naša kultúra je postavená na morálnych princípoch, ktoré vychádzajú z tohto učenia a to ti asi neasociuje negatívne veci.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #15286 kedy: 08. Apríl , 2013, 21:44:56 »

Tak daj nejaku temu lepsiu.  Ja som čert..

Daj sem nejake apkoryfy. Mne sa to nechce hladat po nete. Popiskujem si A mozeme zacat aj diskusiu o Ocistci, ktory je vymyslom neskoreho stredoveku.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15287 kedy: 08. Apríl , 2013, 21:48:50 »

Ja homosexualitu vnímam ako určitý prejav duchovnej poviazanosti a zaraďujem to do rovnakej kategórie ako zoofília, pedofilia, nutkanie na vraždenie a ostatné deviácie, ktoré doposial aj naša spoločnosť považuje za určitú poruchu. Ale v posledon čase sa tu objabvujú názory typu, že aj to je normálne a malo by sa to povoliť vrámci slobody. Na to máš aký názor?

No tak pockaj, dvaja buzici nikomu neskodia a nech si doma robia co chcu, pokial sa nebudu domahat prilisneho uznania a prav, ktore im v podstate prirodzene nepatria (ako v sucasnosti). Zoofilia, pedofilia uz sposobuje ujmu a to je podstatny rozdiel. To si teraz zoradil ako riadny inkvizitor.  Bavím sa skvele

Vieš mne vadí presne to, že človek si to asociuje presne s tými ľuďmi a negatívnymi skúsenosťami, čo nemali absolútne nič spoločné s kresťanmi.

No len potom takto mozeme obhajovat aj komunisticke idey a pod. Musis predsa rozlisovat ideu a jej realizaciu a ta je vzdy v dejinach vzhladom na povahu ludi dost odlisna. To potom napriklad taky Stalin, Mao a pod. boli nejaki nepravi komunisti? Ktori potom boli ti skutocni a "dobri"? Popiskujem si
« Posledná zmena: 08. Apríl , 2013, 21:49:19 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15288 kedy: 08. Apríl , 2013, 21:50:58 »

No tak pockaj, dvaja buzici nikomu neskodia a nech si doma robia co chcu, pokial sa nebudu domahat prilisneho uznania a prav, ktore im v podstate prirodzene nepatria (ako v sucasnosti). Zoofilia, pedofilia uz sposobuje ujmu a to je podstatny rozdiel. To si teraz zoradil ako riadny inkvizitor.  Bavím sa skvele

No len potom takto mozeme obhajovat aj komunisticke idey a pod. Musis predsa rozlisovat ideu a jej realizaciu a ta je vzdy v dejinach vzhladom na povahu ludi dost odlisna. To potom napriklad taky Stalin, Mao a pod. boli nejaki nepravi komunisti? Ktori potom boli ti skutocni a "dobri"? Popiskujem si

konecne zase mozem suhlasit :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #15289 kedy: 08. Apríl , 2013, 21:54:30 »

... Ale v posledon čase sa tu objabvujú názory typu, že aj to je normálne a malo by sa to povoliť vrámci slobody. Na to máš aký názor?..

je mi to uplne jedno. nech si robia co chcu. ak im treba nejaku legislativu, aby si mohli preberat postu a aby po sebe mohli dedit, nech to maju. su krajiny, kde mozu legalne vychovavat adoptovane deti. staci si vyhladat statistiky, ako to dopada v praxi a v zasade nemam jediny problem s tym, aby vychovavali aj deti... co este dodat ? raz za rok nech si aj zapochoduju, co uz s nimi. aj nackovia pochoduju, aj odborari robia bordel na uliciach, to uz asi patri k dobe v ktorej zijeme...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15290 kedy: 08. Apríl , 2013, 21:54:56 »

A mozeme zacat aj diskusiu o Ocistci, ktory je vymyslom neskoreho stredoveku.  Bavím sa skvele

V stredoveku inak koncili buzici aj takto, fajn stranka inak. Bavím sa skvele

http://www.medievality.com/judas-craddle.html
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15291 kedy: 08. Apríl , 2013, 21:56:33 »

staci si vyhladat statistiky, ako to dopada v praxi a v zasade nemam jediny problem s tym, aby vychovavali aj deti

Akurat tie statistiky moc nenajdes. Ci myslis, ze ich objektivne zverejnia media ala SME alebo nejake duhove mimovladky? Bavím sa skvele

« Posledná zmena: 08. Apríl , 2013, 21:57:34 od proghoper » Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #15292 kedy: 08. Apríl , 2013, 21:57:04 »

V stredoveku inak koncili buzici aj takto, fajn stranka inak. Bavím sa skvele

http://www.medievality.com/judas-craddle.html

Podobne zabili aj Lorcu pocas obcianskej vojny v Spanielsku
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #15293 kedy: 08. Apríl , 2013, 21:59:43 »

Akurat tie statistiky moc nenajdes. Ci myslis, ze ich zverejnia media ala SME alebo nejake duhove mimovladky? Bavím sa skvele

ja ich ani nemienim hladat. ja som pisal o tom, ze ak by mala nastat debata na tuto temu, tak by som sa odpichol od podobnych statistik, ktore zase urcite nie su schovane v slobodomurarskych suplikoch. sam s tym v zasade problem nemam a tych par deti, co vyrastie u dvoch buzikov miesto v decaku alebo dvom chorym alkacom, asi take zlo na tento svet neprinesie... ktovie  Neviem
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #15294 kedy: 08. Apríl , 2013, 22:03:05 »

No tak pockaj, dvaja buzici nikomu neskodia a nech si doma robia co chcu, pokial sa nebudu domahat prilisneho uznania a prav, ktore im v podstate prirodzene nepatria (ako v sucasnosti). Zoofilia, pedofilia uz sposobuje ujmu a to je podstatny rozdiel. To si teraz zoradil ako riadny inkvizitor.  Bavím sa skvele
No s týmto súhlasím, nech si robia čo chcú v domácnosti a určite nie som za trestanie alebo čo ja viem čo, ale napriek tomu to zaraďujem do rovnakej kategórie, lebo sa to líši úplne rovnakým spôsobom ako ostatné deviácie v rámci sexuality. Proste keď to mám veľmi jednoducho prirovnať, možno až zvulgarizovane, je to podobné ako keby sme chceli povedať, že ľudia ktorí sa narodia s jednou rukou sú rovnakí ako my a mali by sme to podporovať a učiť naše deti, že si hocikedy môžu odťať  ruku, lebo to je normálne a propagovali to. Myslím si, že veľa krát sa zamieňajú pojmy rovnosť a rovnakosť. Homosexuál je úplne rovný mne, ale rozhodne nie je rovnaký. Problém v tom vidím jedine vo vplyve na celú spoločnosť, ktorá z toho má negatíva a ďalej v tom vidím problém duchovný. Ten duchovný problém sa ale určite nesmie riešiť právnou cestou a nemá s ním mať nič spoločné štát.

Problém komunistickej idey vidím práve v tom odvrátení od kresťanských pricípov. Takže tu je podľa mňa chybná celá idea nie len  jej realizácia. Ale všeobecne sa dá aj tu povedať, že musím súhlasiť, že si správne poznamenal, že treba rozlišovať medzi ideou a jej realizovaní.
« Posledná zmena: 08. Apríl , 2013, 22:05:42 od reeller_sk » Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15295 kedy: 08. Apríl , 2013, 22:04:46 »

sam s tym v zasade problem nemam a tych par deti, co vyrastie u dvoch buzikov miesto v decaku alebo dvom chorym alkacom, asi take zlo na tento svet neprinesie... ktovie  Neviem

Ved v zasade hej (v domove detom hrozia aj horsie veci samozrejme), len ako sa hovori podaj prst a uchmatnu Ti celu ruku. Ono sa to potom uz pretlaca aj do skol, male decka ucia, ze normalna domacnost je aj ked su dvaja oteckovia a pod, vsade do nich hustia ako maju tolerovat odlisnosti a to im myslis prospieva? To sa uz potom blizi k akejsi totalite a manipulacii tak ako si bol Ty "vychovavany" za minuleho rezimu v skole a pod. Nechce sa mi to hladat, ale videl som ukazku ucebnice pre deti v 3. rocniku na zakladke v Nemecku a fakt som cumel, to bola vazne desna propagada. Proste stat toto nema co umelo propagovat a obzvlast nie u deti, ci?  Popiskujem si
« Posledná zmena: 08. Apríl , 2013, 22:05:57 od proghoper » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #15296 kedy: 08. Apríl , 2013, 22:05:11 »

reeller_sk - uz len zostava, aby si sa s rukou na srdci vyjadril k antikoncepcii, onanii a oralnemu sexu. zacni od toho posledneho, hlavne ma zaujima, ci je to v poriadku, ci to nie je uchylne alebo ci to nie je rovno deviantne, atd...
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #15297 kedy: 08. Apríl , 2013, 22:23:54 »

No ja som tu bol označený za fašistu už pred tým  Zdravíčko

Toto je uplne na urovni 'ale mama, on povedal prvy!' ..akoze myslim si, ze niesi fasista. oni sa nezaobidu bez okateho vystupovania. bez toho, a bez thor steinar mikiny, cisla 88 ako sucasti nicku, udrzovania blizkych vztahov s dalsimi kokotmi by stratili svoju identitu. nackovia su v prvom rade pozeri, ideologia je az na druhom mieste. ale ked sa bezvyhradne a nekriticky stotoznis a suhlasis s videom, kde je parta primitivnych fasistickych kokotov co maju naucene naspamat 2 vety jak z hviezdoslavovho kubina ktorym ani sami nerozumeju, navyse uplne odveci, tak takato reakcia sa da prinajlepsom oznacit ako latentny neonacizmus  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #15298 kedy: 08. Apríl , 2013, 22:32:14 »

reeller_sk - uz len zostava, aby si sa s rukou na srdci vyjadril k antikoncepcii, onanii a oralnemu sexu. zacni od toho posledneho, hlavne ma zaujima, ci je to v poriadku, ci to nie je uchylne alebo ci to nie je rovno deviantne, atd...
Je to na rozsiahlejšie vysvetlovanie, lebo keď napíšem o tom vetu dve, tak sa to veľmi ľahko zasa dá zneužiť a vytrhnúť z kontextu.
Teraz ale budem hovoriť za seba iba, lebo na toto sa celkom dosť rozchádzajú názory vo všeobecnosti. Orálny sex je podľa mňa úplne v poriadku, všetky sexuálne praktiky sú v poriadku pokiaľ nespôsobujú sebapoškodzovanie, čo už nie je v poriadku. Problém u homosexuality, nie je v sexuálnych praktikách. Nikde sa v Biblií sex nedefinuje ako len nástroj pomocou, ktorého sa ľudia majú rozmnožovať. Píše sa tam dokonca, že každý kto má potrebu fyzickú, tak nech sa ožení a nech má toľko sexu, aby to uspokojilo jeho fyzické potreby, aby neupadol do hriechu smilstva. Takže toto odpovedá aj na ostatné dve otázky. Antikoncepcia sa spomína v jednom prípade, keď Onan mal počať syna a neposlúchol Boha, lebo semeno vypustil vždy mimo ženy, takže v dnešnej dobe by sme to nazvali prerušovaným sexom. Aj v tomto prípade nebol potrestaný preto, lebo prerušoval sex, ale preto lebo neposlúchol Boha. Takže si myslím, že kresťan za to že je kresťan určite nemusí mať 100 detí a robiť to bez antikoncepcie so svojou ženou, len tam je zasa problém s tým či sú tabletky napríklad vhodné, alebo škodia žene zdravotne. Onania je podľa môjho názoru považovaná za smilstvo preto, lebo sa tam hovorí, že kto by len žiadostivo pozrel na ženu už je hriešny ako keby s ňou smilnil, lebo s ňou už v srdci smilnil. Ale toto sú pre človeka, čo absolútne nevníma veci ako kresťan, tak len nejaké haluze z nejakej knižky, ktorú nasleduje lebo lepšie nevymyslel. Ja sa na tieto veci pozerám z pohľadu, ktorého verím, že ty napríklad sa nemôžeš. Tak isto ja sa neviem na tieto veci pozerať z tvojho pohľadu, lebo to vnímam úplne ináč. Toto je už naozaj o mojich pocitoch a dojmoch a názoroch a neviem čom ešte.
Zaznamenané

I love my VHT!
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #15299 kedy: 08. Apríl , 2013, 22:33:52 »

...ale napriek tomu to zaraďujem do rovnakej kategórie, lebo sa to líši úplne rovnakým spôsobom ako ostatné deviácie v rámci sexuality. Proste keď to mám veľmi jednoducho prirovnať, možno až zvulgarizovane, je to podobné ako keby sme chceli povedať, že ľudia ktorí sa narodia s jednou rukou sú rovnakí ako my a mali by sme to podporovať a učiť naše deti, že si hocikedy môžu odťať  ruku, lebo to je normálne a propagovali to. Myslím si, že veľa krát sa zamieňajú pojmy rovnosť a rovnakosť. Homosexuál je úplne rovný mne, ale rozhodne nie je rovnaký. Problém v tom vidím jedine vo vplyve na celú spoločnosť, ktorá z toho má negatíva a ďalej v tom vidím problém duchovný. Ten duchovný problém sa ale určite nesmie riešiť právnou cestou a nemá s ním mať nič spoločné štát.

mne je z teba normalne az fyzicky zle, a to teraz nieje ziadny zvlastny druh humoru. tvoje prirovnanie s odtinanim ruky je highlight vecera a argumentacnej zumpy. na to sa da jedine citovat vatikanskeho farara z filmu religulous, ked sa vyjadroval na adresu krestanov: 'treba ich nechat zit a umriet s ich jebnutymi nazormi'
Zaznamenané
Strán: 1 ... 1018 1019 [1020] 1021 1022 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.067 sekund, 23 otázok.