Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 13:36:22
Strán: 1 ... 1025 1026 [1027] 1028 1029 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1738931 krát)
0 užívateľov a 20 Hostí prehliada túto tému.
StrikeDevil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 193

« Odpoveď #15390 kedy: 11. Apríl , 2013, 11:26:55 »

Nechcem sa dotahovat, ale ja som ti neodpovedal vobec, lebo uz to tu bolo davnejsie riesene a naco by som tu nieco pisal, ked aj tak odpises sposobom ako predtym, ze to nie je pravda a nasledne ked to potvrdi aj progi, tak zacnes argumentovat, ale sak to je jedno ci je to pravda alebo nie, ked urobili hentoto a toto zle. Toto nema zmysel.
Ty si mi neodpovedal vobec na moje otazky, odpovedal si vseobecne jednou vetou, ktora ale vobec nevystihovala podstatu otazky. Rozumiem, ze nemas chut odpovedat, ale tak to napis, alebo ked mas tak sa kludne spytaj ako som to myslel a upresnim, ale myslim, ze to bolo uplne jasne. A teraz to vobec neber osobne, len ma proste zaujima co sposobuje take spravanie, co som popisal v tych otazkach, lebo si to neviem vysvetlit a najlepsi sposob je priamo sa spytat.

Ešte sa vrátim k tomu čo napísal Progi. Ja som mu nič nevyvracal a dovolím si tvrdiť že som s ním dokonca súhlasil Moja odpoveď smerovala k tomu že prečo to tak asi podľa mňa bolo.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15391 kedy: 11. Apríl , 2013, 13:25:05 »

takze satanisti vs. pabickari 1:0  Som frajer
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #15392 kedy: 11. Apríl , 2013, 14:51:31 »

Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #15393 kedy: 11. Apríl , 2013, 17:13:23 »

Napísal si:
Podla obrazka a nicku a podobne sudim, ze mas nieco spolocne so satanizmom, alebo sa ti na tom aspon nieco paci. Zaujima ma teda, ci je to tak. Pokial ano tak veris v existenciu Boha? Veris v existenciu satana?

A ja som napísal že:
Nie som vôbec Satanista.

To nie je odpoveď?
V čom moja odpoveď nevystihla podstatu otázky?

Kde som odpísal že to nie je pravda?

Veď ty si odpovedáš sám čo asi odpoviem tak račej neodpovieš.
Nechceš si račej zahrať šach?

Podla obrazka a nicku a podobne sudim, ze mas nieco spolocne so satanizmom, alebo sa ti na tom aspon nieco paci.
Idem citovat sam seba teda, lebo ma to fakt zaujima.
Prva je zodpovedana nic spolocne nemas so satanizmom to som pochopil.
Zaujima ma teda, ci je to tak. Pokial ano tak veris v existenciu Boha? Veris v existenciu satana?
Toto si nezodpovedal, preto otazka stale plati.
Pokial nie co sa ti na tom paci natolko, ze si to das ako obrazok a nick?
Toto by som vedel upresnit este takym sposobom, preco mas taky nick a taky obrazok, povazujes to za esteticke a meno sa ti len paci, nema to nic ine v sebe, alebo zda sa ti to cool, myslis si ze to spravi dojem na druhych ludi, alebo to beries ako srandu a robis si z niecoho prcu, alebo nevies preco len si to napisal.

Neviem si totiz dat dokopy logiku toho, ze niekto neveri na existenciu Boha, satana a nadprirodzene a tak, ale napriek tomu ma vsade kde moze 666, Devil, stay hell, obrazky ako ty avatara a podobne, teraz nehovorim, ze ty si taky, len mozno sa k tomu budes vediet vyjadrit.

Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
StrikeDevil
pravidelný návštevník

« Odpoveď #15394 kedy: 11. Apríl , 2013, 17:48:11 »

Idem citovat sam seba teda, lebo ma to fakt zaujima.
Prva je zodpovedana nic spolocne nemas so satanizmom to som pochopil.Toto si nezodpovedal, preto otazka stale plati.Toto by som vedel upresnit este takym sposobom, preco mas taky nick a taky obrazok, povazujes to za esteticke a meno sa ti len paci, nema to nic ine v sebe, alebo zda sa ti to cool, myslis si ze to spravi dojem na druhych ludi, alebo to beries ako srandu a robis si z niecoho prcu, alebo nevies preco len si to napisal.

Neviem si totiz dat dokopy logiku toho, ze niekto neveri na existenciu Boha, satana a nadprirodzene a tak, ale napriek tomu ma vsade kde moze 666, Devil, stay hell, obrazky ako ty avatara a podobne, teraz nehovorim, ze ty si taky, len mozno sa k tomu budes vediet vyjadrit.

Ešte raz a naposledy!

Zaujima ma teda, cí je to tak.  „Pokiaľ ano“  tak veris v existenciu Boha? Veris v existenciu satana?

Pokial ano - vidíš to tam?

Jas som napísal že nie som satanista Čiže nie.

Znela otázka Pokiaľ nie, alebo pokiaľ áno?

Ty si chcel odpoveď na tuto otázku za predpokladu že som Satanista, ale ja nie som  Satanista.
Pokiaľ toto nepochopíš tak už sa račej nič nepýtaj!!!

Ostatným sa ospravednujem že to tu musím riešiť.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #15395 kedy: 11. Apríl , 2013, 18:01:19 »

chodte uz dakde s tymito nabozenstvo vs ateizmus debatami, vobec to neni vtipne. dajte si dezert a chodte si vyvetrat hlavy  Na zdravie!

Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #15396 kedy: 11. Apríl , 2013, 18:10:17 »

Ešte raz a naposledy!

Zaujima ma teda, cí je to tak.  „Pokiaľ ano“  tak veris v existenciu Boha? Veris v existenciu satana?

Pokial ano - vidíš to tam?

Jas som napísal že nie som satanista Čiže nie.

Znela otázka Pokiaľ nie, alebo pokiaľ áno?

Ty si chcel odpoveď na tuto otázku za predpokladu že som Satanista, ale ja nie som  Satanista.
Pokiaľ toto nepochopíš tak už sa račej nič nepýtaj!!!

Ostatným sa ospravednujem že to tu musím riešiť.

Nie ja som sa pytal nieco ine, ale nechaj tak, ked je take tazke precitat si dve vety a odpovedat na ne jednou vetou...
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #15397 kedy: 11. Apríl , 2013, 18:12:15 »

V poslednej dobe je to tu dobre napicu.
Zaznamenané
StrikeDevil
pravidelný návštevník

« Odpoveď #15398 kedy: 11. Apríl , 2013, 18:23:54 »

Nie ja som sa pytal nieco ine, ale nechaj tak, ked je take tazke precitat si dve vety a odpovedat na ne jednou vetou...
Schválne čo iné si sa pýtal?
Si položil dve otázky na jednu som mal odpovedať ak som Satanista a na druhu ak nie som Satanista.

Podla obrazka a nicku a podobne sudim, ze mas nieco spolocne so satanizmom, alebo sa ti na tom aspon nieco paci. Zaujima ma teda, ci je to tak.

Začnem otázkou č.2:
Pokial nie co sa ti na tom paci natolko, ze si to das ako obrazok a nick?
Nie som Satanista  tak som ti odpovedal na tuto.

Otázka č.1:
Pokial ano tak veris v existenciu Boha? Veris v existenciu satana?
Na tuto otázku keďže nie som Satanista som ti neodpovedal, lebo nemôžem súčasne byť aj nebyť Satanista. Neviem prečo si sa pýtal takto, lebo keby som bol satanista tak by som asi mal veriť v existenciu Satana a keďže jedno nemôže byt bez druhého tak  by som mal veriť aj v existenciu Boha nemyslíš. Takže úplné zbytočne položená otázka.

A ak chceš zo seba ďalej robiť debila tak nech sa ti páči.

Ostatným sa ešte raz ospravedlňujem že to tu stále riešim. Chcel som iba jednu odpoveď ktorej som sa aj tak nedočkal a keďže som bol obvinení zo Satanismu a neodpovedanie na otázky, tak sa to tu bohužiaľ roztiahlo takže SORRY.

* headbang.gif (1.99 KB, 30x36 - prehliadnuté 197 krát.)
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2013, 02:36:34 od StrikeDevil » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #15399 kedy: 12. Apríl , 2013, 06:58:45 »

neviem co maju amici s tymi zachodovymi ukazkami, ale uz to zasiahlo aj moderne ampy  Bavím sa skvele

(klikaci obrazok na souncloud s ukazkami)

Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #15400 kedy: 12. Apríl , 2013, 09:37:44 »

specialne pre reelera  Ja som čert..

Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #15401 kedy: 12. Apríl , 2013, 09:44:15 »

neviem co maju amici s tymi zachodovymi ukazkami, ale uz to zasiahlo aj moderne ampy  Bavím sa skvele

(klikaci obrazok na souncloud s ukazkami)

sak randal rum
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #15402 kedy: 12. Apríl , 2013, 11:33:36 »

už sa tu nenavážajte do seba, myslím, že tých pár dní stačilo. Radšej sa predveďte, keď už ste na gitarovom fóre, s nejakými novými gitarovými ukážkami.. Žmurk

Na zdravie!
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #15403 kedy: 12. Apríl , 2013, 12:32:47 »

Radšej sa predveďte (---) s nejakými novými gitarovými ukážkami.. Žmurk
myslis, ze je tu niekto dostatocne sebakriticky na to, aby ukazku svojho gitaroveho umenia zaradil rovno do tejto temy?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15404 kedy: 12. Apríl , 2013, 13:30:02 »

http://www.postoy.sk/node/4153

Nekrofilne turne pre katolikov zacalo.  Bavím sa skvele ?§!.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 1025 1026 [1027] 1028 1029 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.119 sekund, 23 otázok.