Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 07:47:22
Strán: 1 ... 1029 1030 [1031] 1032 1033 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1738274 krát)
0 užívateľov a 17 Hostí prehliada túto tému.
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #15450 kedy: 26. Apríl , 2013, 07:59:45 »

Myši sú skazené ! ... pripajam nieco z islamskej klenotnice... :-) 

Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #15451 kedy: 26. Apríl , 2013, 14:44:40 »

ale su... napriklad NEAL MORSE... niekto ma nejake namietky ?  Zdravíčko
ja. neal morse by bol 'v mode' tak mozno pred 30 rokmi, teraz je len schopny recyklovanim vtedajsej mody uzivit sa ako hudobnik.

ak by sme aj pripustili, ze v mode je, tak urcite nie ako zapadny talibanec, ale ako hudobnik. cize mimo, ale snaha bola taka mila  Na zdravie!
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #15452 kedy: 27. Apríl , 2013, 08:37:45 »

no... su aj ludia co vnimaju veci inak ako ty  Žmurk . ja ho praveze obdivujem rovnako aj ako krestana (ale jasne nie je to moda, skor hlboky obdiv). cize pre mna je to skvely hudobnik i krestan. Keby spravil tour po kostoloch i na slovensku (ako robi v nemecku napr.) urcite by som nechybal  Zdravíčko
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #15453 kedy: 27. Apríl , 2013, 12:01:32 »

no... su aj ludia co vnimaju veci inak ako ty  Žmurk . ja ho praveze obdivujem rovnako aj ako krestana (ale jasne nie je to moda, skor hlboky obdiv). cize pre mna je to skvely hudobnik i krestan. Keby spravil tour po kostoloch i na slovensku (ako robi v nemecku napr.) urcite by som nechybal  Zdravíčko

kurnik to by som bral  Bavím sa skvele ze pridem v nedelu do kostola a v oznamoch koncert neala morsa  Bavím sa skvele
Zaznamenané
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #15454 kedy: 29. Apríl , 2013, 15:33:28 »

http://www.guitarfail.com/dean-v-guitar-met-a-roland-micro-cube-a-saw-pure-massacre/

monster
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15455 kedy: 01. Máj , 2013, 22:35:45 »

Satan vas uz vsetkych ovladol.  Ja som čert..
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #15456 kedy: 02. Máj , 2013, 10:46:49 »

Satan vas uz vsetkych ovladol.  Ja som čert..
Preco sak tam celkom rozumne rozprava, som si dal namahu to vypocut cele, menuje tam vlastne na zaciatku kapely, ktore urcitym sposobom mali nieco do cinenia s kultom "satanizmu". A nasledne poukazoval na ich zivoty, jeden zomrel na HIV, dalsi sa udusil v vo vlastnych zvratkoch a podobne. Toto sa da povazovat za fakty bezohladu na to ci niekto veri v existenciu tychto veci. A da sa z toho uvodit urcity zaver, ze to asi moc super nie je, ked to takto vplyvalo na tych ludi. Dalej tam potom menuje nejake kvazy lekarske fakty, pomocou torych mali byt ludia nejak ovplyvneni. Toto moze, nemusi byt pravda, ale mam osobne skusenosti z koncertov, ze clovek sa obcas ma strach pri pohlade na ludi na podiu a pod podium, ci ho neumlatia mikrofonom. Takze by sa dalo aj objektivne zhodnotit, ze existuju metalove kapely, ktrore su zalozene na tej agresivite a neviem com este a naozaj vyvolavaju tie pocity a rekcie z ludi.
Takze mi to nepride az tak vtipne cele, aj ked to moze posobit troska ako relacia zo serialu vecer v archive.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15457 kedy: 02. Máj , 2013, 10:54:59 »

menuje tam vlastne na zaciatku kapely, ktore urcitym sposobom mali nieco do cinenia s kultom "satanizmu

Ano, Pink Floyd - Another Brick In The Wall, Eagles - Hotel California a Queen - Bohemian Rhapsody su typicke satanisticke skladby aj kapely.  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #15458 kedy: 02. Máj , 2013, 11:23:54 »

Ano, Pink Floyd - Another Brick In The Wall, Eagles - Hotel California a Queen - Bohemian Rhapsody su typicke satanisticke skladby aj kapely.  Nechajte ma vydýchať
Vsak nehovrim, ze vsetko je uplne tak, len ze mi to neprislo nejak vtipne, lebo nieco na tom je co tam hovori.
Pri Eagles myslim, ze ich manazer oficialne potvrdil, ze mali nieco docinenia s Church of Satan, takze ten text moze byt kludne vykladani  ako nabozensky inspirovany minimalne.
Queen no tam je to troska prestrelene to je pravda, aj ked tam opisuje konkretne verse, ktore taktiez hovoria dost jasne o diablovi, takze kludne sa da na to pozerat aj z takehoto hladiska.
Pink Floyd tam je docela jasne, ze to bolo myslene inak z kontextu celeho albumu a jeho myslienky, ani nepoznam tie texty co tam spomina takze tam to ocividne proste napasovali nespravne na nieco s cim to nema nic spolocne.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #15459 kedy: 02. Máj , 2013, 11:49:42 »

....takže trebárs keď dám tohto smajla Ja som čert.. tak vyznávam diabla Huh! ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #15460 kedy: 02. Máj , 2013, 11:50:21 »

mna by zaujimalo aky maju tito odbornici na satanizmus nazor na metalove kapely, ktore sa netaja svojou krestanskou vierou a vela textov maju aj v podobnom duchu  Popiskujem si
Zaznamenané
Viktorino
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 97

« Odpoveď #15461 kedy: 02. Máj , 2013, 12:31:41 »

mna by zaujimalo aky maju tito odbornici na satanizmus nazor na metalove kapely, ktore sa netaja svojou krestanskou vierou a vela textov maju aj v podobnom duchu  Popiskujem si

Verím tomu, ze na skupiny ako For Today by boli hrdi. Bavím sa skvele

Toto sa mi zda trochu temnejsie.. su tu dokonca "priame" dokazy o tom, ako Satan dava svojim sluzobnikom nadprirodzenu moc ovladat svoje nastroje vymenou za ich dusu.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 02. Máj , 2013, 12:32:30 od Viktorino » Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #15462 kedy: 02. Máj , 2013, 12:51:28 »

Su dve skupiny da sa povedat, taki ktori beru krestansky metal ako chvalu Bohu a uznavaju ho ako ostatne krestanske pesnicky a potom su taki, co secko co je metal neuznavaju ako nieco dobre, prave kvoli tomu, ze to je kvazi hlucna disharmonicka hudba, ktora vznikla za nedobrym ucelom.
Neviem presne ako si to myslel, ze sa vyhlasuju za krestanov a maju pritom "satanisticke" texty, ked takto, tak si myslim, ze su to najviac pomyleni ludia, co behaju po tomto svete.  Bacha na vec kamo!  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #15463 kedy: 02. Máj , 2013, 13:57:57 »

Bavím sa skvele

"...Another Brick In The Wall... je moderným podaním takzvaného 23 žalmu satanskej knihy tieňov ... Si píš!!!"

ja som cely ten cas tusil, ze to nie je o izolacii od sveta a zatrpknutosti voci nemu vdaka nasilnemu nalievaniu do formy bigotnymi myslami... len som nevedel odkial vietor fuka. odteraz si uz budem davat pozor :-) len ci uz nie je n e s k o r o !?
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #15464 kedy: 02. Máj , 2013, 14:02:01 »

AC DC - Anti Christ Death to Christ Si píš!!!

no co sa ja dnes nedozviem...  :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 1029 1030 [1031] 1032 1033 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 23 otázok.