Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 07:46:24
Strán: 1 ... 1050 1051 [1052] 1053 1054 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1736445 krát)
0 užívateľov a 15 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #15765 kedy: 22. August , 2013, 15:23:46 »

nie, o politike sa bavit nemusime vobec, nie len na tomto fore... ten pan mi neprinasa ani radost, ani mi nepomaha v barsakej chvili. obcas robi okolo seba rozruch, asi je rad v pozornosti. obcas sa na tom pobavim, obcas je to trapne. niektore jeho aktivity su mi obcas sympaticke. neviem o tom, ze by mal za sebou nejake kriminalne afery. neviem o tom, zeby jeho pricinenim prisiel stat o nejake peniaze. nikdy som v suvislosti s nim nezachytil zmienky o korupcii. nie je to podla Teba dostatocne moralny kredit na vykonavanie funkcie poslanca Narodnej rady ? alebo ty mas o nom nejake uplne ine informacie ? sem s nimi, daj konkretne...
Az raz budeme spolu na pive, tak kludne ti zodpoviem na tvoje otazky.  Zdravíčko Ale odpoviem ti na jednu z nich - Jeho pricinenim sa este nic nestalo, co by zvysilo podla mna dostatocne (jeho) moralny kredit na vykonavanie funkcie poslanca NR.  Som frajer
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #15766 kedy: 22. August , 2013, 15:40:51 »

to si pustil do vetra prve smiesne co si vymyslel alebo realne toho cloveka mas odsledovaneho, vies co robi a ako trebars uskodil Slovensku ?

ja minimalne viem ze vlastni slovak pub a flagship a po trzbu si chodi s igelitkou.. nehovoriac o tom ze dava casnikom otrasny plat a celkovo tie jeho podniky vyzeraju jak hajzlova doska oblozena bryndzou.. cize.. takeho cloveka co ani vlastny podnik riadit nevie by som nerad videl robit vrcholovu politiku..
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15767 kedy: 22. August , 2013, 16:14:03 »

...Jeho pricinenim sa este nic nestalo, co by zvysilo podla mna dostatocne (jeho) moralny kredit na vykonavanie funkcie poslanca NR.  Som frajer

zvysit mozno nezvysilo, ale oproti mnohym kolegom ho ma stale dost vysoky, vzhladom k tomu, ze tam sedia obcas ozaj aj korupcnici ci realni kriminalnici  Žmurk ale rozumiem - ma par podnikov, urcite ich ukradol, navyse sa rad ukazuje na kamery, takze je jasne, ze "To je klada hovien ten chlap"  Ja som čert..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #15768 kedy: 22. August , 2013, 16:33:39 »

ja minimalne viem ze vlastni slovak pub a flagship a po trzbu si chodi s igelitkou.. nehovoriac o tom ze dava casnikom otrasny plat a celkovo tie jeho podniky vyzeraju jak hajzlova doska oblozena bryndzou.. cize.. takeho cloveka co ani vlastny podnik riadit nevie by som nerad videl robit vrcholovu politiku..

jeho podniky patria medzi tie uspesnejsie v bratislave, vo Flahshipe ma celel leto plno turistov, v Slovak Pube ma tiez vacsinu roka plno a v Europa Pube detto. vo vsetkych podnikoch ma na bratislavske pomery velmi seriozne ceny, v Europa Pube (cize aj v Slovak Pube) ma slusnu kuchynu, kde nemam problem kedykolvek sa ist najest. personal je mily, pekne pri vstupe do podniku pozdravi, usmeje sa. aky dostavaju plat, netusim, ani ako si chodi majitel po peniaze. vlastne ma to nema preco zaujimat. cim chcem povedat, ze Tvoje "co ani vlastny podnik riadit nevie" sa mi zda dost daleko od reality  Žmurk
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #15769 kedy: 22. August , 2013, 17:15:41 »

jeho podniky patria medzi tie uspesnejsie v bratislave, vo Flahshipe ma celel leto plno turistov, v Slovak Pube ma tiez vacsinu roka plno a v Europa Pube detto. vo vsetkych podnikoch ma na bratislavske pomery velmi seriozne ceny, v Europa Pube (cize aj v Slovak Pube) ma slusnu kuchynu, kde nemam problem kedykolvek sa ist najest. personal je mily, pekne pri vstupe do podniku pozdravi, usmeje sa. aky dostavaju plat, netusim, ani ako si chodi majitel po peniaze. vlastne ma to nema preco zaujimat. cim chcem povedat, ze Tvoje "co ani vlastny podnik riadit nevie" sa mi zda dost daleko od reality  Žmurk

A ktore restauracie ma Kalinak s Pociatkom v BA? Aby som vedel, kde nemam ist  Na zdravie!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #15770 kedy: 22. August , 2013, 17:56:51 »

A ktore restauracie ma Kalinak s Pociatkom v BA? Aby som vedel, kde nemam ist  Na zdravie!

"Steam and Coffe"

Menúčka tam bývali svojho času výborné.  Na zdravie!
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #15771 kedy: 23. August , 2013, 08:03:50 »

lol karel, to ze tie podniky su jak baca v klaunovskom kostyme neznamena ze ten clovek to nevie riadit, ved su to dlhodobo jedny z najstabilnejsich krciem v ba a chodi tam presne ta skupina na ktoru to je zacielene, taktiez ten kuzelny eko-salas pri bratislave ma permanentne narvate ... to ze ma taky sedliacky zmysel pre doplnky je holy fakt ale ze nevie riadit podniky je dost usmevna hlaska  Žmurk
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15772 kedy: 23. August , 2013, 10:02:38 »

to ze ma taky sedliacky zmysel pre doplnky je holy fakt ale ze nevie riadit podniky je dost usmevna hlaska  Žmurk

To, ze je majitel neznamena ze ich aj riadi. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #15773 kedy: 23. August , 2013, 10:11:35 »

ale znamena to ze ak ich neriadi on sam, tak minimalne on sam musel vybrat ludi ktori to riadia. btw ten salas pri stupave odporucam  Na zdravie!
« Posledná zmena: 23. August , 2013, 10:12:12 od joey » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15774 kedy: 23. August , 2013, 10:49:24 »

tak minimalne on sam musel vybrat ludi ktori to riadia. btw ten salas pri stupave odporucam  Na zdravie!

Ani to tak nemusi byt, kopec ludi proste investuje, najma si ludi aj na hladanie ludi a iba obcas kukne na ucet, ci idu lowe. Pritom vo vlastnom podniku ani mozno neboli. :) Co sa tyka jeho podnikov, v Slovak pube varia desne, inak pivo Bazant, ktoremu pokial sa da sa vyhybam. Flagship varia tiez desne, obsluha vacsinou otrasna tiez. Akurat jediny schopny je Europa pod Slovak pubom. Taky oblubeny Mestiansky pivovar trebars zrovna vsetky.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #15775 kedy: 23. August , 2013, 10:53:54 »

Co sa tyka jeho podnikov, v Slovak pube varia desne, inak pivo Bazant, ktoremu pokial sa da sa vyhybam. Flagship varia tiez desne, obsluha vacsinou otrasna tiez. Akurat jediny schopny je Europa pod Slovak pubom. Taky oblubeny Mestiansky pivovar trebars zrovna vsetky.

ja mam praveze skusenosti jak Rasto co tu pisal. vyslovene ucelovo ani do jedneho podniku nepojdem ale ked som tam nemam potrebu hladat iny podnik  :)
ale tak zase ja som totalny podnikovy salamista
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15776 kedy: 23. August , 2013, 10:55:02 »

ja mam praveze skusenosti jak Rasto co tu pisal. vyslovene ucelovo ani do jedneho podniku nepojdem ale ked som tam nemam potrebu hladat iny podnik  :)
ale tak zase ja som totalny podnikovy salamista

Hej, aj ja, ked uz clovek pije dakde a je tam, mi to nevadi, ale napriklad ak by som sa chcel dakde ist najest a potom pivo, tak do Slovaku alebo Flagshipu nepachnem ani nahodou. :)
Zaznamenané

joey
miestny štamgast

« Odpoveď #15777 kedy: 23. August , 2013, 11:08:04 »

Hej, aj ja, ked uz clovek pije dakde a je tam, mi to nevadi, ale napriklad ak by som sa chcel dakde ist najest a potom pivo, tak do Slovaku alebo Flagshipu nepachnem ani nahodou. :)

to je jasne. presne za takymto ucelom chodim do Budvaru pri Dullaku co je, a to ze to mam 200m od baraku je len bonus  Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #15778 kedy: 23. August , 2013, 11:19:12 »

dlho aktivne riadil, pokial viem tak teraz to riadi jeho zena a on zasahuje tiez
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #15779 kedy: 24. August , 2013, 14:28:00 »

...v Slovak pube varia desne, inak pivo Bazant, ktoremu pokial sa da sa vyhybam. Flagship varia tiez desne, obsluha vacsinou otrasna tiez. Akurat jediny schopny je Europa pod Slovak pubom. Taky oblubeny Mestiansky pivovar trebars zrovna vsetky.

Slovak ma rovnaku kuchynu s Europa pubom a este som sa ani v jednom nenajedol zle. Flagship bol spociatku pruser, ale zlepsili sa, aj personal, naposledy som tam bol cez den tyzden dozadu, vynikajuce pivo, obstojne jedlo, dobra obsluha...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 1050 1051 [1052] 1053 1054 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.062 sekund, 23 otázok.