Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 20:50:31
Strán: 1 ... 1076 1077 [1078] 1079 1080 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1733747 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
PS1984
stály hosť
Príspevkov: 1039

...

« Odpoveď #16155 kedy: 21. Marec , 2014, 09:31:07 »

Neviem, ci to bol nejaky hoax, ale nespali jeden trans atlanticky let viac paliva jak cela F1 za sezonu  Bavím sa skvele ? Samozrejme neratame letecke presuny medzi pretekmi, ide len o formule samotne.

fú, tak to neviem.

každopádne však nie som za  to, aby monoposty "žrali" obrovské množstvo paliva. Ale na druhej strane je to o čom keď jazdcovi z boxovej uličky zahlásia, že šetri palivo, lebo neprídeš do cieľa.... Ako potom môžu jazdiť naplno a na hrane ako voľakedy?  Neviem
Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #16156 kedy: 21. Marec , 2014, 09:31:24 »

mne nevadí, že prišlo niečo nové ale Formula 1 vždy bola a podľa môjho skromného názoru by stále mala byť top so všetkým čo k tomu patrí.

Som dosť zástanca životného prostredia a chápem potrebu toho, že aj v tejto sfére sa s tým niečo musí robiť ale takéto zásahy mali robiť radšej v xy ďalších nižších sériách. Je tu kopu sérií, ktoré sú bližšie ku klasickej cestnej premávke a preto si myslím, že tie poznatky by boli o niečo bližšie ako tie z F1.

Formula mala zostať na vrchole celého toho. Tak ako sa hovorí - kráľovná motošportu...

Takže neposral som sa.
Nope, F1 nieje len šport ako taký, ale ide aj o technologický posun a výskum. Automobilky tam získavajú poznatky ktoré potom využívajú pri stavbe vlastných áut. Trebars McLaren P1 a LaFerrari vznikli kôli F1.
Staré atmosférické motory už nemali čo ponúknuť, nedalo sa kam posúvať, aj z tohoto dôvodu začali automobilky hromadne odchádzať (BMW, honda, toyota, renault). FIA musela konať, nakoľko od zostávajúcich automobiliek dostali ultimátum že sa musí prejsť na iné agregáty inak odídu, a to by bol začiatok konca. A taktiež honda na tento krok ihneď zareagovala, a ide naspäť.
So zvukom budú musieť niečo urobiť, buď sa vrátiť späť k dvom výfukom alebo poriešiť dáky rezonátor, lebo začne ubúdať ludí priamo na okruhoch. A to je zase prúser pre organizátorov ktorí platia veľké prachy aby tam F1 štartovala
« Posledná zmena: 21. Marec , 2014, 09:33:01 od pelko » Zaznamenané
PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #16157 kedy: 21. Marec , 2014, 09:42:18 »

Nope, F1 nieje len šport ako taký, ale ide aj o technologický posun a výskum. Automobilky tam získavajú poznatky ktoré potom využívajú pri stavbe vlastných áut. Trebars McLaren P1 a LaFerrari vznikli kôli F1.
Staré atmosférické motory už nemali čo ponúknuť, nedalo sa kam posúvať, aj z tohoto dôvodu začali automobilky hromadne odchádzať (BMW, honda, toyota, renault). FIA musela konať, nakoľko od zostávajúcich automobiliek dostali ultimátum že sa musí prejsť na iné agregáty inak odídu, a to by bol začiatok konca. A taktiež honda na tento krok ihneď zareagovala, a ide naspäť.
So zvukom budú musieť niečo urobiť, buď sa vrátiť späť k dvom výfukom alebo poriešiť dáky rezonátor, lebo začne ubúdať ludí priamo na okruhoch. A to je zase prúser pre organizátorov ktorí platia veľké prachy aby tam F1 štartovala

ano s týmto súhlasím. nie som proti tomu, aby sa zmenili motory. Len nech sa to nespomalí. Nech je to všetko na hrane, nech to hučí. To bola TradeMark celej formuly. To video čo som sem nahodil je strašné. Zneje to tuctovo.
Zaznamenané

glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #16158 kedy: 21. Marec , 2014, 09:56:06 »

vsak pravidla o motoroch sa menia stale, a relativne povedane tak na hrane sa aj tak nejazdi uz len kvoli inym technickym obmedzeniam ktore vlastne tu uplnu  jazdu na hrane nedovoluju. ved v minulosti boli monoposty vykonejsie s vyssim pritlakom atd ...
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #16159 kedy: 21. Marec , 2014, 10:04:59 »

ako je fakt že to nie je to na čo si fanúšikovia zvukli a mne sa tie inovácie páčia a uričte by som nelámal palicu po prvom preteku, podľa mňa to bude mega zaujímavá sezóna
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #16160 kedy: 21. Marec , 2014, 10:08:59 »

ako je fakt že to nie je to na čo si fanúšikovia zvukli a mne sa tie inovácie páčia a uričte by som nelámal palicu po prvom preteku, podľa mňa to bude mega zaujímavá sezóna

tak to áno zaujímavá bude. ja už teraz neviem vydržať na ďalšie preteky. ten štart v autralii na dva krát plus tie vypadnutia. do konca som tosledoval so záujom to sa musím priznať. ale pôsobilo to na mňa cez obrazovku ako keby išli na kravách. pomaly.
Zaznamenané

kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #16161 kedy: 21. Marec , 2014, 10:10:23 »

« Posledná zmena: 21. Marec , 2014, 10:11:44 od kubog » Zaznamenané
PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #16162 kedy: 21. Marec , 2014, 10:16:13 »

Barney-mu sa neprotirečí  Bavím sa skvele  Zdravíčko
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #16163 kedy: 21. Marec , 2014, 10:20:41 »

ale pôsobilo to na mňa cez obrazovku ako keby išli na kravách. pomaly.
To je len "ušný" klam, proste keď to nezjape tak má človek pocit že sa to vlečie. Na rovinkách sú už teraz o cca 35km rýchlejšie, a ku koncu sa očakáva že v monze budú  lietať okolo 400kmh. Samozrejme v zákrutách sú oveľa pomalšie koli obmedzenému aeru (čo ludia chceli), takže piloti ich musia prechádzať pomaly a dávať si pozor na nával krútaku aby im nepretočilo kolesá.

Ja sa z týchto zmien celkovo teším, akurát je tam furt pár vecí ktoré ma žerú.
Zaznamenané
PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #16164 kedy: 21. Marec , 2014, 10:34:28 »

To je len "ušný" klam, proste keď to nezjape tak má človek pocit že sa to vlečie. Na rovinkách sú už teraz o cca 35km rýchlejšie, a ku koncu sa očakáva že v monze budú  lietať okolo 400kmh. Samozrejme v zákrutách sú oveľa pomalšie koli obmedzenému aeru (čo ludia chceli), takže piloti ich musia prechádzať pomaly a dávať si pozor na nával krútaku aby im nepretočilo kolesá.

Ja sa z týchto zmien celkovo teším, akurát je tam furt pár vecí ktoré ma žerú.

môže byť.

čo ťa žerie ešte?
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #16165 kedy: 21. Marec , 2014, 10:39:04 »

ale pôsobilo to na mňa cez obrazovku ako keby išli na kravách. pomaly.

to sa ti len tak zdá
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #16166 kedy: 21. Marec , 2014, 10:47:45 »

http://europskaunia.sulik.sk/klimaticke-zmeny-diskriminacia-zien-podla-eu-suvisia/

Aj na toto idu dane euroobcanov.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #16167 kedy: 21. Marec , 2014, 10:55:38 »

čo ťa žerie ešte?
V prvom rade nízky limit paliva na závod, mám pocit že pilot viac šetrí než ide naplno. Zvýšil by som ho.
Taktiež nechápem načo je aj limit prietoku paliva keď už je limit paliva na celý závod. Pilot niekde ušetrí dáke palivo, a nemôže ho využiť pretože by prekročil prietokový limit. Neskutočne ma žrali pneumatiky ktoré nič nevydržali, ale zdá sa že už to bude v tejto sezóne lepšie. A samozrejme zákaz testovania a dvojité body
Zaznamenané
PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #16168 kedy: 21. Marec , 2014, 11:02:33 »

V prvom rade nízky limit paliva na závod, mám pocit že pilot viac šetrí než ide naplno. Zvýšil by som ho.
Taktiež nechápem načo je aj limit prietoku paliva keď už je limit paliva na celý závod. Pilot niekde ušetrí dáke palivo, a nemôže ho využiť pretože by prekročil prietokový limit. Neskutočne ma žrali pneumatiky ktoré nič nevydržali, ale zdá sa že už to bude v tejto sezóne lepšie. A samozrejme zákaz testovania a dvojité body

+1
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #16169 kedy: 21. Marec , 2014, 11:10:03 »

ti jebe v piatok rano vstanem a z ludi co boli vcera odbornici na stratokastre, den predtym na politiku,  su dnes odbornici na formulu.. gotta love teh interwebz..
Zaznamenané

Strán: 1 ... 1076 1077 [1078] 1079 1080 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.068 sekund, 23 otázok.