Jimi Cimbala
|
|
« kedy: 25. Január , 2007, 16:36:56 » |
|
Ahojte!Chcel by som upozornit na novu podobu nasej stranky www.metropolis-rock.sk Je tam k videniu nas novy klip v novinkach,alebo v sekcii multimedia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 25. Január , 2007, 16:46:38 » |
|
Ta stranka obsahuje asi java skript, ktory kontroluje rozlisenie obrazovky. Pouzivam rozlisenie, ktore tam nie je uvedene (1152x864, problemy s grafickou kartou), tak mi nejde ta stranka vobec, musel som to obabrat. Hm, podobnu dievcinu som uz v podobnej vani videl na obale jedneho CD, no este ta vana bola plna krvi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 25. Január , 2007, 16:53:47 » |
|
JO, tá baba v tej vani mi tiež pripomenula niektorý album Cradle Of Filth, neviem ktorý.
Inak ten klip je take spráávne psycho, toto môžem. Nežerete v kapele náááhodou horory? Tá zrúcanina je cool, kde to je?
Inak spočiatku sa mi tá skladba zdala nejako zbytočne natiahnutá...potom som zistil, je sa to tam púšťa furt dokola, je to slučka :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 25. Január , 2007, 16:57:46 » |
|
Sekvencie s kapelou su tocene v opustenej tovarni v Seredi a sekvencie s hercami su tocene v byvalom /tiez uz opustenom / bitunku v Seredi.Tocilo sa to v noci.....a ist o polnoci do tej miestnosti,kde sa zabijali zvierata.....dost divny pocit....ale tam sme netocili.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 25. Január , 2007, 17:02:39 » |
|
Inak...ten nápis VOODOO ste na tú stenu naozaj napísali??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 25. Január , 2007, 17:09:29 » |
|
Ano.Je to kecup,potravinarske farbivo a este nieco co tam dali filmari.Ale vsetko sme si po sebe aj umyli.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 25. Január , 2007, 17:32:31 » |
|
V tom klipe vypadate ako 5 Eminemov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 26. Január , 2007, 09:37:24 » |
|
Ano.Je to kecup,potravinarske farbivo a este nieco co tam dali filmari.Ale vsetko sme si po sebe aj umyli. Kua, som sa tešil, že ste to tam nechali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 26. Január , 2007, 12:00:23 » |
|
pozrel som klip,je celkom fajn..ale hudba je lepsia ..takuto ja mozem..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 26. Január , 2007, 12:52:14 » |
|
Ahojte!Chcel by som upozornit na novu podobu nasej stranky www.metropolis-rock.sk Je tam k videniu nas novy klip v novinkach,alebo v sekcii multimedia. Dobrá muzika
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 01. Február , 2007, 08:18:38 » |
|
pozrel som si video... co sa tyka videa - velmi slusne, uveritelne co sa tyka hudby - bezkonkurencna spica svojho zanru na Slovensku, mozno i v Cechach avsak - nahraval bicie vobec zivy bubenik ? zneju velmi monotonne az uhladene a jedno velke PRECO - preco (teda ak to hral nebodaj clovek) konecne uz aj niekedy neotvori hihatku a trochu sa do toho neoprie? nejaku kreativitu co sa tyka brejkov viem ozeliet, ale ked sa brzdi energia, ktora sa vyslovene derie z tejto skladby von, to zamrzi. perfekty zvuk bicich to uz potom nevyzehli. tiez by sa mi pacila aplikacia nejakych overdrivov na spev a trochu viac sa este pustit z retaze :-) moj celkovy dojem - som ohromeny - muzika ako taka ma svoju tvar - nieco medzi nu metalom a melodickým heavy speedom, pre mna netradicna kombinacia (neoblubujem velmi ani jedno ani druhe, ale respekt :-)) toto by som si rozhodne dal v lete na nejakom festaku - s poriadnym zvukom a svetlami by to bol narez...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 01. Február , 2007, 11:37:40 » |
|
Dakujem za nazory!Je to cele zivy bubenik-Vola sa Marek Susla,ale.....co sa tyka bicich /aj dopr.gitar a basy/ davame doraz na groove.Ja tomu hovorim "RAMMSTEIN SYSTEM" cize 4 ludia hraju spolu presne to iste a "z davu" sa pritom vybocuje co najmenej /co najmenej breakov,prechodov na base atd.proste to musi slapat,ako stroj-na CD.Na koncerte je toho viac nez dost - tam na tuto "disciplinu" obcas zabudneme Bicie su nahravane tak,ze v konecnom zvuku je minimum overheadov /niekde su zamutovane/ a vsetko /vratane kazdej cinely/ ma svoj mikrofon a GATE kvoli minimu presluchov a tym padom lepsej mixazi.Najvacsi problem je v tomto smere HH nalezena do mikrofonov na SD.Niekolko krat som musel pouzit aj sound replacer.Prechody su prestrihane /tam kde nehraju je cast stopy zmazana/Tento postup nepristane kazdej muzike,ale myslim,ze tu je na mieste.Dalej bicie su VELMI PRISNE nahravane na click,pretoze v nasej muzike je velmi vela elektroniky a synchron na MIDI nepusti Za tymto ucelom su bicie aj v pripade potreby editovane.Cize v konecnom dosleku su "strojovo presne" aj ked ja viem o istych miestach,ale tie si necham pre seba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 01. Február , 2007, 12:00:56 » |
|
hra s klikom bohuzial ale prinasa tento syndrom "setrenia sa" podriadenia sa rytmu. bubenik potom znie ako by zaspaval - a ti menej isti sami sebou, potom pouzivaju len basic techniku - ok, u vas to je teda zamer, co sa urcite podarilo dosiahnut, avsak hudbe takéto bariéry (podla mojho subjektivneho nazoru) nesvedcia. citit z toho uz take zbytocne "podriadenie sa" technologiam, nasim sluhom
paradoxne, prave teraz ta skladba (podla mna) nema groove, tempo proste nežije, zaspava - sputava ho metronom a prilisne sustredenie.
ale kolko ludi tolko chuti, uvedomujem si to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|