liveman
nováčik
Príspevkov: 37
|
|
« kedy: 28. Január , 2007, 13:17:25 » |
|
poradte nejaky program, standalone+ nejake pluginy na krasne grand piano, hutny pravy zvuk ak mate link, sem s nim, native instrument ma nieco take, ale instalacky nikde
|
|
|
Zaznamenané
|
Les paul standard>Marshall JC 900>efect Tubescreamer TS-9 Ibanez(kvalita materialu max nespokojnost, crievka dobre>BOSS DS1>Moje ruky>+softverove krabicky,......
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 28. Január , 2007, 13:36:26 » |
|
Tieto veci sa kupujú. Možno sú aj nejaké free pluginy. Skús pogoogliť niečo ako "Grand Piano VSTi", alebo tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
liveman
nováčik
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 28. Január , 2007, 13:51:22 » |
|
uz sa stalo, nez som zalozil topic nic nieje free
|
|
|
Zaznamenané
|
Les paul standard>Marshall JC 900>efect Tubescreamer TS-9 Ibanez(kvalita materialu max nespokojnost, crievka dobre>BOSS DS1>Moje ruky>+softverove krabicky,......
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 28. Január , 2007, 14:04:04 » |
|
liveman - nic nie je take zle, ako sa zda Existuje free nasamplovany klavir vo formate sf: http://www.naturalstudio.co.uk/ns_piano.htmlPodla mojho nazoru zneje perfektne. Samozrejme klavirny koncert s tym asi nenahras, ale bezny klavir do aranzma rockovej pesnicky s tym spravis bez problemov. Dalsou moznostou je free klavirny VSTi: http://mda.smartelectronix.com/synths.htmNa to, ze je to free, tak to zneje az pridobre. Mam vyskusane, ze najlepsie zneje ako doplnok k inemu typu klaviru. Ze sa s nim skratka da dobre dorobit farba zvuku. Skusal som napriklad v kombinacii s GM klavirom z SB live a vysledok viac nez prekvapivy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
liveman
nováčik
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 28. Január , 2007, 14:06:46 » |
|
potrebujem presne to, ako ezdrumer, ze ho otvorim v cubase ako instruments, a osamplujem midi stopu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 28. Január , 2007, 14:17:25 » |
|
Vsak som Ti tam dal 2 moznosti. Jedno klasicke VSTi a druhe sample v SoundFont formate. SF napriklad Sonar cita hned, Cubase neviem. SF Ti ale precita akykolvek VSTi sampler, ja pouzivam napr. Kontakt.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
liveman
nováčik
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 28. Január , 2007, 14:34:51 » |
|
ok, ide to a este nieco na basu :)ak by bolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 28. Január , 2007, 14:38:56 » |
|
ok, ide to a este nieco na basu :)ak by bolo Natural Studio tam maju okrem klaviru kdesi aj nasamplovany Fender Jazz Bass. Ja som si ho odtial kedysi stiahol a par razy aj uspesne pouzil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 28. Január , 2007, 15:17:23 » |
|
Ja na to používam Steinberg Halion,ten číta skoro všetky bežné formáty alebo ExsP 24 instrument,
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
liveman
nováčik
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 28. Január , 2007, 15:21:24 » |
|
ten nasamplovany zvuk znie az moc viac ako midi , taham steinberg virtual bassist, uvidime co to udela
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 28. Január , 2007, 15:23:03 » |
|
ten nasamplovany zvuk znie az moc viac ako midi , Teraz co myslis ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 28. Január , 2007, 15:24:23 » |
|
Najlepšie keď si basu nahráš živú cez napr.cez Amplitube
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 28. Január , 2007, 15:25:44 » |
|
No to hej - klikat basistu mysou neni nic moc. To vlastne ani nie je o zvuku, ale o hre na nastroj atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
liveman
nováčik
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 28. Január , 2007, 15:25:55 » |
|
ten fender jazz bass od NS
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 28. Január , 2007, 15:28:02 » |
|
ten fender jazz bass od NS
Ako som pisal - to nie je zvukom tych samplov (teda aspon mne sa celkom pozdavaju - vsak je to nasamplovany naozajstny Jazz Bass zo 70tych rokov), ale o tom, ako to pouzijes a ako to nafrazujes. Basista je basista - to sa moc ojebat neda. Ako MIDI to nemoze zniet, kedze MIDI nie je zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|